Víš co říkal John Lenon, ne? "Nevěř nikomu komu je přes 30"Smith píše:Já zatím řídím stále stejně rád.progym píše:Kdysi jsem tvrdil: "lejte mě do nádrže něco na co to pojede a já budu kolečkem motat furt"![]()
Letos uslyším po 40-té zjara zpívat kosa a když jsem teď jel kámošovi v únoru předat náhradní klíče od Mondea, protože ji je ten trouba zabouchl v kufru, tak sám a sám v autě...............po 600km mě to teda už moc nebavilo a to se jelo vcelku pěkně........Možná je to tím, že jsem se ještě nepřehoupl přes tu 30-tku..
Zkouška trvanlivosti....
- progym
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Žigul 2105
Renault 5 GT Turbo 1985
Fanouš 1,3 1989
Opel Vectra 1,6i 1995
Octavia combi 1,6i 1999
Toyota Avensis Verso 2,0 4D4 2003
Toyota Verso 1,6D-4D 2015
Renault 5 GT Turbo 1985
Fanouš 1,3 1989
Opel Vectra 1,6i 1995
Octavia combi 1,6i 1999
Toyota Avensis Verso 2,0 4D4 2003
Toyota Verso 1,6D-4D 2015
Re: Paříž...
Byly nějaké další platby mimo peněz za benzín a jídlo?Neboli na kolik přijde takový výlet.aczasa píše:Jsem z Litomyšle a jel jsem tam HK-PRG-PLZ-Rozvadov-Norymberk-Mannheim-Verdun-Remeš-Paris a stejnou cestou zpět.a bylo to jen 23 hodin dohromady, takže 11 tam a 12 zpět.
A pro ty, kterým se to zdá pomalu musím říci, že můj rodinný vůz je ve stavu, kdy není dobré s ním již jezdit 220 km/h na delších souvyslých úsecích než 20km.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Jestli to není tajné kam jedete?? Kolik lidí bude v posádce?? Trochu nám to upřesniJirka píše:V pátek odjíždím opět na jarní pánskou jízdu.Pátek 950km,v neděli dalších asi 950km a ve čtvrtek domů,asi 1900km.loni jsem jel 1900km na jeden zátah.pouze tankování,celnice,jídlo.to byly veškeré pauzy.
Jediný co jsem pro to letos udělal,vysál jsem auto po zimě.
J.
Jestli mě paměť neklame, tak v tuhle dobu jezdí Jirka někam na Balkán, řekl bych, že do Turecka..wrc50 píše:Jestli to není tajné kam jedete?? Kolik lidí bude v posádce?? Trochu nám to upřesniJirka píše:V pátek odjíždím opět na jarní pánskou jízdu.Pátek 950km,v neděli dalších asi 950km a ve čtvrtek domů,asi 1900km.loni jsem jel 1900km na jeden zátah.pouze tankování,celnice,jídlo.to byly veškeré pauzy.
J.
Toyota Avensis 1.6 + LPG 81 kw 4A-FE '98
Re: Paříž...
Celkový účet je: cca 11 tisíc Kč (60 E je za dálnice ve FR, zbytek pouze benzín, kapalina do ostřikovačů, bageta, 4x0,5L RedBull a 1,5L Matonka).m5t píše:Byly nějaké další platby mimo peněz za benzín a jídlo?Neboli na kolik přijde takový výlet.aczasa píše:Jsem z Litomyšle a jel jsem tam HK-PRG-PLZ-Rozvadov-Norymberk-Mannheim-Verdun-Remeš-Paris a stejnou cestou zpět.a bylo to jen 23 hodin dohromady, takže 11 tam a 12 zpět.
A pro ty, kterým se to zdá pomalu musím říci, že můj rodinný vůz je ve stavu, kdy není dobré s ním již jezdit 220 km/h na delších souvyslých úsecích než 20km.
Ze zákona by šlo ještě 2380km x 2,1 Kč jako opotřebení auta, takže celkem 15 500Kč za vejlet.
Back in Czech.
Tak Bulharsko, Rumunsko nebo Turecko?Smith píše:Jestli mě paměť neklame, tak v tuhle dobu jezdí Jirka někam na Balkán, řekl bych, že do Turecka..wrc50 píše:Jestli to není tajné kam jedete?? Kolik lidí bude v posádce?? Trochu nám to upřesniJirka píše:V pátek odjíždím opět na jarní pánskou jízdu.Pátek 950km,v neděli dalších asi 950km a ve čtvrtek domů,asi 1900km.loni jsem jel 1900km na jeden zátah.pouze tankování,celnice,jídlo.to byly veškeré pauzy.
J.
Back in Czech.