Tak jsem v pátek dostal telefonát: "hele, kamaráde, co dnes máš v plánu (jo a možná ještě trochu zítra brzo ráno)?

))" tak jsem řekl, že nějaký malování a domácí práce a tak.... "no, víš,.... ehm... Jsme na letišti v Paříži a nic nám už neletí, vlaky jsou do pondělí v háji a autobusy také.... Přijeď pro nás."

))) Tak jsem vypnul soustruh, otřel zpocené čelo, nastartoval tu svou káru (Avensis Verso) a vyrazil přímo ze dvora fabriky.
Vozidlo: Toyota Avensis Verso 2.0VVT-i, stáří a km před startem: 6 let a 208 654km, celková ujetá vzdálenost: 2380km, průměrná rychlost: 102 km/h (tedy opravdu celková vzdálenost / celý čas), průměrná spotřeba: 10,1 l / 100km !!!!
Chvíli jsem si říkal, že to je odvážný pokus (kdo byste si jen tak na zavolanou udělali (byť placenou) jízdu na otočku na letiště C.D.G.?). Ale Toyota nezklamala.

Takže za odměnu dostala "Borůvka" kompletní hloubkovou regeneraci interiéru (povedla se perfektně) a za týden bude olej a filtry (projížděli jsme dvakrát viditelným a cítitelným mrakem popílku).

Back in Czech.