Řecko
Loni "pouze" klasické Chorvatsko, ale byl jsem poprvé na Hvaru a velmi se mi tam líbilo. Letos už máme s přáteli na konec května naplánované Norsko(kam se po roční pauze opět hodně rád vracím), byť tentokrát nebude cesta v "režii" Avensise, i tak se už teď těším. Na ryby do Norska jedu celkově již po čtvrté.
Toyota Avensis 1.6 + LPG 81 kw 4A-FE '98
Tak přátelé pomalu se začíná blížit dovolená a tak jsem se chtěl poptat kdo a kam vyrážíte?? Potřeboval bych nějaký tip, nebyl jsem dlouho v Chorvatsku a tak zvažuji i tuto alternativu - podmínka je ale písečná pláž, má někdo nějaký tip?? A nebo Itálie, vzdálenost by neměla přesáhnout cca 1300km z Liberce, Řecko jsem pro letošek dal k ledu z důvodů všem známým, a nebo kdo mi dá tip na nějakou jinou zajímavou lokalitu můžete i SZ, díky všem a přeji všem hodně km bez nehody
Tak se musím přiznat, že jsem byl minulý týden v pátek v metru okraden o veškeré doklady včetně platební karty.Nikdo kdo to nezažil si neumí představit ten šok jaký jsem měk, jediné co mě zbylo byli klíče od auta a telefon, no alespon to, ihned jsem kartu zablokoval, ale byl jsem bez koruny a to jsem měl před sebou cestu do H.králového a potom domů do Liberce, na polici vše bez problémů, ale největší problémy nastaly na MU kde jsem žel bohu nedostal doklad - náhr.řidičský průkaz, protože nemám doklad totožnosti a ten me bude vystaven za cca 20 dnů, takže se letos s dovolenou autem mohu rozloučit.Navíc naši zákonodárci rozhodli, že za to že jsem se nechal okrást tak vystavení OP zpoplatní částkou 100,- nejde o peníze, jde o čas, kdy v době PC na tyto doklady musím čekat dost dlouho. Prostě zde se v tomto státě dělá vše pro zločince a nikoli pro slučné lidi, proto všem - HLÍDEJTE SI VEŠKERÉ DOKLADY - vůbec netuším jak se jim to podařilo, měl jsem na krku zazipnutou kabelku, ktrerá byla opět zazipnutá, naposledny jsem měl peněženku na václaváku, kde jsem platil klobásu a pak mě udělala pápá!! No tak všem přeji pěknou dovolenou a bez toho, že by je potkalo to co mě.