Řecko

Tlachání o všem - bez zaměření!
Smith
Řidič

Příspěvek od Smith »

Loni "pouze" klasické Chorvatsko, ale byl jsem poprvé na Hvaru a velmi se mi tam líbilo. Letos už máme s přáteli na konec května naplánované Norsko(kam se po roční pauze opět hodně rád vracím), byť tentokrát nebude cesta v "režii" Avensise, i tak se už teď těším. Na ryby do Norska jedu celkově již po čtvrté. 8)
Toyota Avensis 1.6 + LPG 81 kw 4A-FE '98
matejj
Člen Týmu

řecko

Příspěvek od matejj »

Já chci jet s manželkou dostal tip na cestovku na Řecko máte sní někdo nějaké zkušenosti ?
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

Loni, velmi prijemna Kreta. Predloni pracovne Afganistan.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
wrc50
Manager Týmu

Příspěvek od wrc50 »

Tak přátelé pomalu se začíná blížit dovolená a tak jsem se chtěl poptat kdo a kam vyrážíte?? Potřeboval bych nějaký tip, nebyl jsem dlouho v Chorvatsku a tak zvažuji i tuto alternativu - podmínka je ale písečná pláž, má někdo nějaký tip?? A nebo Itálie, vzdálenost by neměla přesáhnout cca 1300km z Liberce, Řecko jsem pro letošek dal k ledu z důvodů všem známým, a nebo kdo mi dá tip na nějakou jinou zajímavou lokalitu můžete i SZ, díky všem a přeji všem hodně km bez nehody
juba
Řidič

Příspěvek od juba »

Já jsem se nechal letos od mladý ukecat na Chorvatsko, jedeme koncem června kousek pod Makarskou. Ale místo písku to tam vidím spíš na oblázky. Jedu tam poprvé, tak jsem zvědavej. Zatím jsem jezdil většinou do Julských Alp, nebo do Tater.. :)
Smith
Řidič

Příspěvek od Smith »

to wrc:

Kdyby jsi se rozhodl přece jen pro to Chorvatsko a vybral si ostrov Hvar, tak Ti dám jeden tip na písečnou pláž s relativně pozvolným přístupem do moře.. Asi jedna z mála na Hvaru..
Toyota Avensis 1.6 + LPG 81 kw 4A-FE '98
wrc50
Manager Týmu

Příspěvek od wrc50 »

Tak se musím přiznat, že jsem byl minulý týden v pátek v metru okraden o veškeré doklady včetně platební karty.Nikdo kdo to nezažil si neumí představit ten šok jaký jsem měk, jediné co mě zbylo byli klíče od auta a telefon, no alespon to, ihned jsem kartu zablokoval, ale byl jsem bez koruny a to jsem měl před sebou cestu do H.králového a potom domů do Liberce, na polici vše bez problémů, ale největší problémy nastaly na MU kde jsem žel bohu nedostal doklad - náhr.řidičský průkaz, protože nemám doklad totožnosti a ten me bude vystaven za cca 20 dnů, takže se letos s dovolenou autem mohu rozloučit.Navíc naši zákonodárci rozhodli, že za to že jsem se nechal okrást tak vystavení OP zpoplatní částkou 100,- nejde o peníze, jde o čas, kdy v době PC na tyto doklady musím čekat dost dlouho. Prostě zde se v tomto státě dělá vše pro zločince a nikoli pro slučné lidi, proto všem - HLÍDEJTE SI VEŠKERÉ DOKLADY - vůbec netuším jak se jim to podařilo, měl jsem na krku zazipnutou kabelku, ktrerá byla opět zazipnutá, naposledny jsem měl peněženku na václaváku, kde jsem platil klobásu a pak mě udělala pápá!! No tak všem přeji pěknou dovolenou a bez toho, že by je potkalo to co mě.
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“