Tlumiče na Celicu
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
předpokládám že mel na mysli tlumiče, které se poslední dobou objevují ruzně po internetu a prodávající je vydávají za KYB ( Kayaba ), od originálu je rozeznáte tak že znak KYB není do tlumiče vyražen, nýbrž na nem jen nalepen na papírovém ( nebo plastovém ) štítku a tlumič sám o sobe nemá vyražený žádný znak.
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
tlumiče na celicu
Jedná se hlavně o sachs,které se vyráběly ve "východní" čésti evropy pro "naše" trhy.Bilstein a koni patří mezi elitu.
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
Za 20400.- nabízím sadu XYZ výškově a tuhostně stavitelného podvozku včetně horního unibal uložení......Haky píše:V roce 2008 jsem kupoval 4x nový Kayaby za tuším necelých 20t a maximální spokojenost. Najel jsem na nich už 30.000km a stále plně funkční.
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
Kamarat ma teraz na svojom aute tlmice KYB Excel G ale mne sa zdaju makke na take super tlmice a este k tomu predne ktore by sa mali podat tazsie Ked chcem rozkyvat predne koleso na pruzine idev to v pohode. Novy tlmic sa musi dat stlacit rychlo a vracia sa pomaly tak sa mi tie KYB nepozdavaju . Vyraba niekto kopie? On tam ma nalepku a su cierne