Tlumiče na Celicu
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tlumiče na Celicu
Ahoj, chtěl jsem požadat o radu, odchazi mně předni tlumič na autičku a budu muset to nějak řešit, zaležitost to neni levna, takže co by jste poradili. Zavodně nejezdim a to auto mam jenom kvuli rychlejšimu předjižděni kamionu na silnicich a prodlouženi sveho ega...
P.S. K tomu musim podotknout že našel jsem jenom Kayaba a Koni na 7g (u 5g a 6g da se postavit Monroe, ti jsou docela levny ale na 7g se neprodavaji).
Děkuji za každou radu
P.S. K tomu musim podotknout že našel jsem jenom Kayaba a Koni na 7g (u 5g a 6g da se postavit Monroe, ti jsou docela levny ale na 7g se neprodavaji).
Děkuji za každou radu
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
V roce 2008 jsem kupoval 4x nový Kayaby za tuším necelých 20t a maximální spokojenost. Najel jsem na nich už 30.000km a stále plně funkční.
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
- Enginedriver
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Předni kayaby prej stoji 4500 za kus, ti zadni budu mněnit pozdeji (prej ještě ujdou) ale to je cena dobrych elektronu...
Samozřejmě že do toho pujdu, ale zajimalo by mně jestli neexistujou nějake levnějši alternativy, přece nemužou v Čechah na 7g mit jenom jeden druh tlumiču (jak jsem řekl, ti sportovni a stavitelny mně nezajimaji)
Samozřejmě že do toho pujdu, ale zajimalo by mně jestli neexistujou nějake levnějši alternativy, přece nemužou v Čechah na 7g mit jenom jeden druh tlumiču (jak jsem řekl, ti sportovni a stavitelny mně nezajimaji)
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
Ja som minuly rok menil zadne tlmice. Rozhodol som sa pre KONI sport zlte s nast. tuhostou(kedze pre mna su jazdne vlastnosti auta na prvom mieste). Dal som za dva 315eur. A da sa na nich jazdit do extremu a ja jazdim na doraz V zime si ich dam na 50% tvrdosti v lete na 85%. Ked jazdim slalom(vynimocne) dam ich na 100% a auto sa takmer ani nepohne A podla mna je to najlepsia mozna kombinacia tychto tlmicov s originalnymi pruzinami
A na tvojom mieste podvozok a tlmice je posledne miesto kde by som setril...
A na tvojom mieste podvozok a tlmice je posledne miesto kde by som setril...
Naposledy upravil(a) stefancelicaT20 dne stř 07.04.2010, 21:25, celkem upraveno 1 x.
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
cera: Za ty ceny od Idaha je to za hubicku, nevahal bych
I kdyby existovali nejaky tlumice za polovinu, tak to bude mizerna kvalita a treba polovicni vydrz, tak se to stejne nevyplati.
I kdyby existovali nejaky tlumice za polovinu, tak to bude mizerna kvalita a treba polovicni vydrz, tak se to stejne nevyplati.
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tu mizenou kvalitu a polovični vzdrž (jeden ze dvou přednich teče) mam podle krossmena asi ted, prej nejakej ružovej noname, ale zadek drži takže tamto necham na podzim, stejně budu muset dělat brzdy vzadu.Haky píše:cera: Za ty ceny od Idaha je to za hubicku, nevahal bych
Predběžně jsem mu napsal, tak uvidime
Taky jsem byl na kontrole a bylo mi řečeno,že jeden tlumič vpředu pomalu odchází,lehce bouchá při jízdě po horší silnici,jako že v našem kraji jich je a s tou cenou od Idaha bych do toho určitě šel Ty 17tky tomu dávaj asi celkem zabrat Dávám tomu pár měsíců a až ty díry trochu poupravý
Celica 7 gen. silver metalic ---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
tlumiče na celicu
Ten kdo vyzkoušel stavitelné tlumiče,tak si asi jiné již nekoupí.Co se týká značky,tak někteří výrobci již dávno nejsou jako dřív,ale určitě bych se nebál japonců.Varianta stavitelných, vyřeší volbu velikosti kol,nemusíš se obávat,že např. s 18 se nedá jezdit.
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
Re: tlumiče na celicu
Tym si myslel ktore znacky KONI?Pavel Liška píše:.Co se týká značky,tak někteří výrobci již dávno nejsou jako dřív