čelní sklo přes pojistku
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
čelní sklo přes pojistku
Uz jste to nekdo resil , mam Kooperativu od Jirky H. , a uz bych chtel nove sklo , tak se chci zeptat na postup ohledne jednani s pojistovnou ,abych to nakonec necvakal sam kdyz uz mam to pojisteni Vim ze jsem mohl napsat primo Jirkovi , ale tohle poslouzi urcite vice lidem tu.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
no kamos ne s toyotou sel primo do sklenarstvi kde majou smlouvu s koop. a delaji si samy aj likvidatora pro koop. a tam sepsaly jak a kdy se mu to stalo (mel tam tecku od kaminku) vymenili sklo do vyse ceny pojistky a jel
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04 / Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nevim Bisquite kde ti to řekly, ja ted dodelávám druhé auto z havarijky a v reálu tofunguje tak že fakturu sem sice uvedl jako příjemce majitele, ale fyzicky sem ji donesl přímo na pojistvonu a třeba kooperativa vyplatila za 9prac. dní od dodání faktury ( jen částlu ponížili o spoluucast ), ted cekam jak to bude s generalli ale mají stejný postup, uvodíme kolik bude problémů
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Mam smlouvu u Koop a jedu v utery na vyměnu čelniho skla do Asklo.cz, Praha 4biscuit píše:mate nekdo kontakt na servisy, kde to takhle funguje? ja jsem narazil na problem, ze mi tvrdili, ze si to musim zaplatit sam a pojistovna mi to pak proplati, coz me donutilo zabrzdit..
ale okno novy uz je rozhodne potreba, protoze krome poskrabani, je okno i natukly.. rad bych to provedl co nejdriv. dik vsem za vecny prispevky
mam připojištěni 10000,original servis:
Emil Frey 18800
Loumann 16000
Tsušo Neozvalise
Když tak v uteri odepišu jak jsem spokojenej ale řikali pravě že tu kooperativu vyřidi sami a že to bude stat prej tich 10000 i s praci, alespon se pokusi do toho dostat
P.S. jestli nemaš dalnični znamku, tak v Praze fungujou par servisu ktery pravě s toho pojištěni za tu vymněnu ji davaji zadarmo...je to 1200 gratis, takže možna se vyplati někoho obvolat...
Hele Bůvol spoluúčast u připojištění skel je. Alespoň u Generali je to 10% minimálně 500,-Kč, takže pokud máš na mysli konkrétní pojišťovnu, tak to prosímtě taky konkrétně uveď a neuváděj to tady jakože obecně, protože to obecně není pravda!
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
to budu rad, s 5gen. bych se mel do ty ceny vejit urcite , a v Praze mi ten servis vyhovuje , dalnicni znamku mam - no uvidime, nechvatam na to , jen do leta bych to chtel mitcera píše:Mam smlouvu u Koop a jedu v utery na vyměnu čelniho skla do Asklo.cz, Praha 4biscuit píše:mate nekdo kontakt na servisy, kde to takhle funguje? ja jsem narazil na problem, ze mi tvrdili, ze si to musim zaplatit sam a pojistovna mi to pak proplati, coz me donutilo zabrzdit..
ale okno novy uz je rozhodne potreba, protoze krome poskrabani, je okno i natukly.. rad bych to provedl co nejdriv. dik vsem za vecny prispevky
Když tak v uteri odepišu jak jsem spokojenej ale řikali pravě že tu kooperativu vyřidi sami a že to bude stat prej tich 10000 i s praci, alespon se pokusi do toho dostat
P.S. jestli nemaš dalnični znamku, tak v Praze fungujou par servisu ktery pravě s toho pojištěni za tu vymněnu ji davaji zadarmo...je to 1200
gratis, takže možna se vyplati někoho obvolat...
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
tak sem schvalne psal temu kamosovi co to menil cca pred mesicem a neplatil nic navic vsecko vyridili oni, on se o nic nestaral krome pristaveni auta a odjeti s novym sklem. mel pojisteny na 15t. mu rekli ze vymena 10t. a na papiru pro pojistovnu meli 13t.
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04 / Lexus RX 450h rok 13
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To viš že to nebude original...bude to určitě ten Pinkirton nebo nějak tak za 4000kč v inet obchodech...no a co, všichni to maji stejne bud to Peugeot nebo Toyota, original je prostě dražši...a samozřejmě i kvalitnějši...Bůvol píše:Jseš si jistej že srovnáváš ceny stejných čelních skel?
V originále to stojí přes 15.000,Kč
Oni ti dají za 10.000,Kč originál sklo?
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Rozdil je vtlouštce toho skla, přiklad: maš to na celice corolle, avensisu, vyměniš to za repliku a jezdiš v pohodě, je to sklo nema šroubky, olej, elektriku tak že proč by muselo byt original...ale: kupuješ neoriginal sklo na, řekneme, Peugeot Partner, sklo stoji pod jinym uhlem k vozovce než u klassickych osobaku, kamen trefi do povrhu ktery je vic kolmi než u řekneme celiky, jako vysledek...4 skla během roku dokud se na to nevprdněte a nekoupite original.wrc50 píše:No jak jsem psal i ja mam v podstatě repliku Pinkirton sklo mam pojištěný na 10 000 a bez problemu nevidim žádný rozdíl proti orginalu a to jsem měnil jak na corolle ta i na avensisu t22 a i na služební fabii
Dálniční známka se dá vyměnit na poště, je potřeba přinést druhý díl známky a z původní známky co nejvíc přelepit na průhlednou folii (aby tam byl hologram a dala se poznat SPZ)
Místo přelepování se dá použít záznam o dopravní nehodě (euroformulář), případně záznam od policie, pokud u nehody byla. (Ale když někdo jen střelí kamínek, nic netuší a jede dál, tak nic takového není)
http://www.dalnice.com/doprava/poplatky ... BD%20pokyn
http://www.cpost.cz/assets/sluzby/prode ... kupony.pdf
Místo přelepování se dá použít záznam o dopravní nehodě (euroformulář), případně záznam od policie, pokud u nehody byla. (Ale když někdo jen střelí kamínek, nic netuší a jede dál, tak nic takového není)
http://www.dalnice.com/doprava/poplatky ... BD%20pokyn
http://www.cpost.cz/assets/sluzby/prode ... kupony.pdf