Výrobní vada 2zz-ge

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

O tomhle přesvědčuju lidi všeobecně nikdy nemůžou počítat že po oddeklování motoru vše půjde jako po másle téměř vždy je to naopak a objeví se množství potíží které ,,neúměrně" navýší cenu jako po stránce materiálové nákladovosti tak i ceně za práci.Sám jsem si toho zažil dost a i když vše vypadá že je v pořádku a máte v sobě jistotu že vše je OK opak je většinou pravdou.Otázkou je zdali jste pak schopni to vše ustát jak časem tak i penězma což pravidlem není.Na servisu je ale dobré dopodrobna informovat zákazníka o rozdahu prací a potížích s tím spojených i s tím že se daný problém odfotí a zákazníkovi jasně preukáže opak vede jen k dohadům a riziku vzniku nedůvěry.
Nějaké ty auta doma jsou.
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

Pokusím se mít v případě nouze vše skladem,to jest rozvody,regulátor tlaku olej,šrouby liftu,liftovou tyč,vačku a veškerá těsnění abych mohl operativně vše dle potřeby vyměnit....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

To tě musel ten motor naštvat teeeeeeeda hodně když jsi se s ním babral když jsi se takhle rozhodl.Sice tvoje ztráta a náš zisk když by to bylo zapotřebí ale jako zákazníkovi se mi to líbí :lol: .Pokuď budeš mít na skladě i na 1ZZ, 3S-GE, 3S-GTE ,,dárkové balíčky" tak myslím že nebudeš stíhat a žena tě už neuvidí vůbec....Vím zčásti máš už pořadník a operativně to rešíš.

P.S. nechceš taky udělat balíček na 2T-B to by se mi hodilo.
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

na 1ZZ by baláček obsahoval celej blok :-) a to si nějak neumím představit :-)))))
sám bych upotřebil nějaký balíček na 3S-GE do cabria....
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Ale ja jo :lol: ....a umím si i počkat a vychutnat věci ...a to 1ZZ je nyní v mém malém rešení nějaký ten avensis jsem viděl ....z roku 2004 :lol: a v rámci bartelové dohody možná budu mít pěknej blok :lol: 1ZZ - ještě pořád nemíníš udělat na sklad ty věci na 2T-B :lol: ?Je to vydírání? :-)

Ty 1 ZZ předtím byly hrozné ale tenhle až do rány paní doktorky měl kontrolu každých 1000 km bez kapičky ztráty oleje a její syn to auto opečovával tak že já jsem šmudla naježděno 45000 km :lol: a pustila to přes střechu.... denní trasa do práce 7,5 km....asi není co dodat manžel má služební Superb... na kterém se jezdí výhradně.
stefancelicaT20
Manager Týmu

Příspěvek od stefancelicaT20 »

krosmen píše:na 1ZZ by baláček obsahoval celej blok :-) a to si nějak neumím představit :-)))))
sám bych upotřebil nějaký balíček na 3S-GE do cabria....
Dufam ze si to vezmu k srdcu "vsetci" T23-kari a zajdu na preventivnu prehlidku nech sa Celde vrati povest neznicitelneho auta :D
NoriHaga
Člen Týmu

Příspěvek od NoriHaga »

Zdarec,ty fotky co sem dal Libor jsou z mojí Čeldy... Stojí mě to prachy,ale za blbost se platí :wink: Každopádně by v pátek měla být v hromadě :) Přístup chlapů z Dobříše super-prostě profíci,ale to tu většina z vás ví... Doufám že je to pro vás ostatní dostatečné ponaučení a nepotká vás to samé co mě :D
"Co tě nezabije,to tě posílí"
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

bohužel jako u 1ZZ bloku-potká to každého jen je to otázka v jakém rozsahu,ale výměna šroubků který stojej 100.- by měla být povinnost....
Doky-asi nad tím balíčkem začnu uvažovat.... :-) :lol:
Pavle:děkujeme za pochvalu,snažímese jak je firemní slogan "dělat servis jinak"
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

NoriHaga píše:Zdarec,ty fotky co sem dal Libor jsou z mojí Čeldy... Stojí mě to prachy,ale za blbost se platí :wink: Každopádně by v pátek měla být v hromadě :) Přístup chlapů z Dobříše super-prostě profíci,ale to tu většina z vás ví... Doufám že je to pro vás ostatní dostatečné ponaučení a nepotká vás to samé co mě :D
Myslim že nemaš pravdu, nikdo z nas nekupuje nove auto, prostě už maji něco nalitaneho, samozřejmě jak mile to koupiš je dobře zajet na servis a zkontrolovat auto, ale ti němoci 23 jsou docela specificke, bez otevřeni motoru nepoznaš jestli je ok nebo ko, každy servis ti řika něco jineho, protože tich lidí, ktere tomu opravdu rozumněji bez manualu je v republice jenom par, na bazaru ty nikdo otvirat motor nedovoli,zavěr:
koupě 23 je prostě loterije, adrenalinovej sport...takže do jejiho pořizeni by nemněl nikdo jit...
...Všichni kupujeme žigulika...to je faaaaro, že jo :twisted:

http://static.vdoh.ru/prikol/files/2009 ... tinjam.gif
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

Tak toto by mohlo byť pre niekoho viac než zaujímavé:
http://moto.allegro.pl/item983867161_no ... zz_fe.html
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

za 13000kč velice zajímavé... jenže tohle je původní 1zz blok před 06 úpravou,takže velice rychle můžeš být tam kde jsi byl. jedine definitivní řešení je toto http://www.dartonsleeves.com/sl_blanks.htm
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazli »

tak sem byl v dobrisi a bylo pozde:( bude to za cca 30 000 :(
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

odpoledne jsme s Petrem řešili jestli by nebylo lépe nahradit vačky při takové investici rovnou performance vackami kde je zhruba nárůst cca 15hp a změní se průběh výkonu v nižších rpm. Ověřují dostupnost a cenu. Když uz se to stalo tak ať je z toho alespoň nějaký užitek za investované peníze.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazli »

libor12 píše:odpoledne jsme s Petrem řešili jestli by nebylo lépe nahradit vačky při takové investici rovnou performance vackami kde je zhruba nárůst cca 15hp a změní se průběh výkonu v nižších rpm. Ověřují dostupnost a cenu. Když uz se to stalo tak ať je z toho alespoň nějaký užitek za investované peníze.
to zni zajimave ale dulezita bude cena no
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Vazli píše:tak sem byl v dobrisi a bylo pozde:( bude to za cca 30 000 :(
Jeje, tak tos byl ty? Já tam dojel nějak po tobě a taktéž, 24 tisíc odhad :( Já jsem měl štěstí že když se to podělalo tak původní majitel vyměnil aspon rozvody a pak až to prodal :(
Ta "lepší" vačka by se mohla dát jen jedna, nebo by se museli vyměnit obě?
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Odpovědět

Zpět na „Celica“