Problém - dělalo to nějaké paroprase a elektřina co tam je vypadá že je nechaná z původní 115kW. Situace je taková že do sání jsou napojené různé zahradní hadice které vedou od někud nikam jedna je třeba zaslepená na konci šroubem z kola apod. prasárny.
Dotaz na zkušené lidi:
1) 3SGE 115kW má váhu vzduchu nebo ne ? Včera jsem to tady hledal asi hodinu ale podle mě váhu vzduchu 115kW nemá - objem vzduchu se údajně měří přes teploměr a ještě tu jednu věc

2) !!! Bylo by možný ten 103kW motor "nějak" zapojit na elektriku z 115kw aby to jakš takš jelo a hlavně mělo to normální volnoběh cca 850ot ?
To auto jde normálně nastartovat chytne okamžitě jak na benal tak na plyn ale jede pořád asi na sytič 1600ot a neklesne to, vytočit to jde dál v pohodě ale pod 1600ot se to nedostane. Tak by mě zajímalo čím by ty otáčky šli pokusně snížit co já vím je tam od sytiče POUZE to jedno čidlo na vodě jak někde psal libor stojí 4000. Neviděl by někdo jaký má mít toto čidlo odpor po zahřátí vody tzn. kdy už je sytič vypnutej ? Zkusil bych odpor koupit a vrazit ho tam ale nemám jeho hodnotu.
Ve hře je dál možnost přisávání falešného vzduchu nebo špatně nastavená škrť.klapka šroubem ale ty otáčky 1600 to drží furt.
Co by jste poradili kromě sehnání původního motoru nebo předělání elektriky z 4g (nemám ani) ?