P: JDM nalepky
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
P: JDM nalepky
Zdravim, kdyby nekdo mel zajem o japonske JDM nalepky tak mam doma tyhle... upozornuju ze se nejedna o original (reklamka)...
cena 20 kc/ks + postovne (za znamku - poslu normalne dopisem..)
mam tyhle, kdyby byl nejaky extra zajem tak by nebyl problem udelat dalsi kusy...
(v japonsku znamena zkuseny ridic)
( znamena ridic zacatecnik)
piste do SZ
cena 20 kc/ks + postovne (za znamku - poslu normalne dopisem..)
mam tyhle, kdyby byl nejaky extra zajem tak by nebyl problem udelat dalsi kusy...
(v japonsku znamena zkuseny ridic)
( znamena ridic zacatecnik)
piste do SZ
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
pěkný... ty ve tvaru kapky "zkušenej pilot" by ladily s designem celicy... je to taková, jak řikal muj fyzikář kdysi na gymplu ve třídě- "tamto auto, ta toyota celica co tu stojí u školy, to je ten dokonalej učebnicovej příklad dokonalý aerodynamiky v praxi- tvar ideální "kapky"pak ještě vysvětloval jak ten vzduch letí pod a nad zadním spoilerem.... no hezká hodina/ mam pocit ale, že ani netušil že to je mý auto- já sem vždycky byl nenápadnej... no možná mě ale viděl retro lova story
No já bych si časem vzal 2 nebo pár těhle, a možná i tu pracku, ale chci to až za odměnu... musim totiž na něco přijít, co mi trošku otravuje celicu... ale do 3 tejdnů bych se měl dostat do finishe a poreferovat vítězně
ps: teď mě tak napadlo že jsem nikde neviděl aero-dynamic koeficient u 5/6/7g celic... docela by mě to zajímalo jen tak pro zajímavost...
No já bych si časem vzal 2 nebo pár těhle, a možná i tu pracku, ale chci to až za odměnu... musim totiž na něco přijít, co mi trošku otravuje celicu... ale do 3 tejdnů bych se měl dostat do finishe a poreferovat vítězně
ps: teď mě tak napadlo že jsem nikde neviděl aero-dynamic koeficient u 5/6/7g celic... docela by mě to zajímalo jen tak pro zajímavost...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
.. jasne pak rekni.. kapky mam jeste vsechny... akorat pracku posledni tu si mozna jeste necham..
no ale koeficient to teda netusim.. to chce google:D
no ale koeficient to teda netusim.. to chce google:D
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
já mam na autě 2 samolepky bíločerný... jedna je 4asses suprová- snowboarder, kozatka, skater a surfer.... + freebord logo- freebording.cz. líběj se mi... pod nima je lak v piči-černej základ na nárazníku- když ho spasovávali nově nalakovanej, tak to tam posrali...odřeli ho-což se dá pochopit, jakštakš- spasovat předek na 5g celice s vyklápěčkama a pozičkama dokonale- to je non +ultra kumšt jako hovado..., ale s těma nálepkama je zajímavější než bez... důležitý pro mě bylo, že měla čumáček tam, kde oko nevidí-po xxx letech jako novej komplet renovace... na takovej detail seru... nejsem ten typ humanoidního zmrda, co reklamuje každou oděrku na autě... prostě tam prcnu nálepku on stejně ten co to udělal omylem... a sice se neomluvil---- tak pak pochopí že to posral, ale nenasral mě... celica je právě zrovna ten typ auta kde zajímavý samolepky nevaděj... ba naopak zpestření...skrytá reklama zdarma 4 asses clothes + freebording.cz + reklama na citron??!!! a Dai-san co znamená dai-san? to najde google... ani já sem to nevěděl... to je takový zařikávadlo mystický japonský.... co sem dostal na výstavišti jako reklamní logo. + segafredo což je brutální kafe co piju každej den + nosferatu alias 666.cz takovej srandovní vampírskej shop + bacardi black ron zátka. (sice mam radši havanu, ale kubánký zátky z flašek nevydržej na autě dýl než pár měsíců... bacardi netopýr jo... kvalitnější nástřik z hawaie.... mimochodem logo bacardi s netopýrem (původně tedy taky z Kuby) považuju za nej logo všech dob... až po logu draka celica teda... to jsou designerský špičky.
ps: co znamená ta pracka? to je jako fuck-off po japonsku? nebo co? jakoby to bylo známý... ale fakt že nevim... tohle sklopení prstů sem nikdy nepoužil... tady to asi moc nefrčí... tady když někdo "sere" tak stáhnu okno a dám prostředníka + zadní mlhovky
ps: co znamená ta pracka? to je jako fuck-off po japonsku? nebo co? jakoby to bylo známý... ale fakt že nevim... tohle sklopení prstů sem nikdy nepoužil... tady to asi moc nefrčí... tady když někdo "sere" tak stáhnu okno a dám prostředníka + zadní mlhovky
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
no ja jsem mel na kare taky predtim nalepky stylu tuning srazu apod.. ale posledni dobou me to nejak preslo a mam tam jenom tyhled jdm..u tebe jsem si toho vsiml ze co oku neladi to se zakryje nalepkou:D ale tak uz maji ty nase auta neco za sebou
ta pracka sam nevim co to presne je nasel jsem na wikipedii jenom toto
http://en.wikipedia.org/wiki/Shocker_%28hand_gesture%29
ale vsichni si to vesele lepi:D pak poslu fotku jak to vypada na kare...
ta pracka sam nevim co to presne je nasel jsem na wikipedii jenom toto
http://en.wikipedia.org/wiki/Shocker_%28hand_gesture%29
ale vsichni si to vesele lepi:D pak poslu fotku jak to vypada na kare...
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
jestli budes chtit i tu pracku tak ja je necham pak udelat jeste se domluvime..
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Taky me to zajimalo a podle toho co se mi podarilo najit, tak 6. i 7. by mely mit Cd (Cx) 0,32 5. sem nenasel...micron píše: ps: teď mě tak napadlo že jsem nikde neviděl aero-dynamic koeficient u 5/6/7g celic... docela by mě to zajímalo jen tak pro zajímavost...
http://www.celica-club.co.uk/wiki/index ... ifications
http://www.newcelica.org/other/technica ... pecs01.htm
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
porad aktualni kdyby nekdo chtel...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
celi-johnny> no teda tak tu pracku asi spíš ne to je mooc jak tak čtu jen by mě zajímalo jak velký jsou rozměrově ty první samolepky... vejška, šířka v cm. teď budu měnit tu v předu na nárazníku... místo lucky divers pude BACARDI BAT logo cca 7-8cm průměr moje vlastní výroba material guma z barový podložky na chlast. Tohle logo fakt můžu... a o víkendu sem se pěkně zlil black bacardi- docela dává jako jo
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
no vec se ma tak... dneska se mi tady ozval borec ze si jich vezme 12:D takze mi zbyly dve kapky a dve sipky ( v- 9cm, š - 6cm)
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
SOLD OUT:D
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
jasne, jsem rad ze je to ok.. diky tez