P: JDM nalepky

vše ohledně modelové řady Celica
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

P: JDM nalepky

Příspěvek od Celi-johnny »

Zdravim, kdyby nekdo mel zajem o japonske JDM nalepky tak mam doma tyhle... upozornuju ze se nejedna o original (reklamka)...
cena 20 kc/ks + postovne (za znamku - poslu normalne dopisem..)

mam tyhle, kdyby byl nejaky extra zajem tak by nebyl problem udelat dalsi kusy...

Obrázek (v japonsku znamena zkuseny ridic)
Obrázek
Obrázek ( znamena ridic zacatecnik)

piste do SZ :twisted:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

pěkný... ty ve tvaru kapky "zkušenej pilot" by ladily s designem celicy... je to taková, jak řikal muj fyzikář kdysi na gymplu ve třídě- "tamto auto, ta toyota celica co tu stojí u školy, to je ten dokonalej učebnicovej příklad dokonalý aerodynamiky v praxi- tvar ideální "kapky"pak ještě vysvětloval jak ten vzduch letí pod a nad zadním spoilerem.... no hezká hodina/ mam pocit ale, že ani netušil že to je mý auto- já sem vždycky byl nenápadnej... no možná mě ale viděl :-) retro lova story

No já bych si časem vzal 2 nebo pár těhle, a možná i tu pracku, ale chci to až za odměnu... musim totiž na něco přijít, co mi trošku otravuje celicu... ale do 3 tejdnů bych se měl dostat do finishe a poreferovat vítězně 8)

ps: teď mě tak napadlo že jsem nikde neviděl aero-dynamic koeficient u 5/6/7g celic... docela by mě to zajímalo jen tak pro zajímavost...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

:D .. jasne pak rekni.. kapky mam jeste vsechny... akorat pracku posledni tu si mozna jeste necham..
no ale koeficient to teda netusim.. to chce google:D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

já mam na autě 2 samolepky bíločerný... jedna je 4asses suprová- snowboarder, kozatka, skater a surfer.... + freebord logo- freebording.cz. líběj se mi... pod nima je lak v piči-černej základ na nárazníku- když ho spasovávali nově nalakovanej, tak to tam posrali...odřeli ho-což se dá pochopit, jakštakš- spasovat předek na 5g celice s vyklápěčkama a pozičkama dokonale- to je non +ultra kumšt jako hovado..., ale s těma nálepkama je zajímavější než bez... důležitý pro mě bylo, že měla čumáček tam, kde oko nevidí-po xxx letech jako novej komplet renovace... na takovej detail seru... nejsem ten typ humanoidního zmrda, co reklamuje každou oděrku na autě... prostě tam prcnu nálepku :lol: on stejně ten co to udělal omylem... a sice se neomluvil---- tak pak pochopí že to posral, ale nenasral mě... celica je právě zrovna ten typ auta kde zajímavý samolepky nevaděj... ba naopak zpestření...skrytá reklama zdarma 4 asses clothes + freebording.cz + reklama na citron??!!! :-) a Dai-san co znamená dai-san? to najde google... ani já sem to nevěděl... to je takový zařikávadlo mystický japonský.... co sem dostal na výstavišti jako reklamní logo. + segafredo což je brutální kafe co piju každej den + nosferatu alias 666.cz takovej srandovní vampírskej shop + bacardi black ron zátka. (sice mam radši havanu, ale kubánký zátky z flašek nevydržej na autě dýl než pár měsíců... bacardi netopýr jo... kvalitnější nástřik z hawaie.... mimochodem logo bacardi s netopýrem (původně tedy taky z Kuby) považuju za nej logo všech dob... až po logu draka celica teda... to jsou designerský špičky.

ps: co znamená ta pracka? to je jako fuck-off po japonsku? nebo co? :lol: :lol: jakoby to bylo známý... ale fakt že nevim... tohle sklopení prstů sem nikdy nepoužil... tady to asi moc nefrčí... tady když někdo "sere" tak stáhnu okno a dám prostředníka + zadní mlhovky 8)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

no ja jsem mel na kare taky predtim nalepky stylu tuning srazu apod.. ale posledni dobou me to nejak preslo a mam tam jenom tyhled jdm..u tebe jsem si toho vsiml ze co oku neladi to se zakryje nalepkou:D ale tak uz maji ty nase auta neco za sebou :wink:
ta pracka sam nevim co to presne je nasel jsem na wikipedii jenom toto
http://en.wikipedia.org/wiki/Shocker_%28hand_gesture%29
ale vsichni si to vesele lepi:D pak poslu fotku jak to vypada na kare...
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

jestli budes chtit i tu pracku tak ja je necham pak udelat jeste se domluvime..
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

micron píše: ps: teď mě tak napadlo že jsem nikde neviděl aero-dynamic koeficient u 5/6/7g celic... docela by mě to zajímalo jen tak pro zajímavost...
Taky me to zajimalo a podle toho co se mi podarilo najit, tak 6. i 7. by mely mit Cd (Cx) 0,32 :-) 5. sem nenasel...

http://www.celica-club.co.uk/wiki/index ... ifications
http://www.newcelica.org/other/technica ... pecs01.htm
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

porad aktualni kdyby nekdo chtel...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

celi-johnny> no teda tak tu pracku asi spíš ne :lol: to je mooc :-) jak tak čtu :lol: jen by mě zajímalo jak velký jsou rozměrově ty první samolepky... vejška, šířka v cm. teď budu měnit tu v předu na nárazníku... místo lucky divers pude BACARDI BAT logo cca 7-8cm průměr moje vlastní výroba material guma z barový podložky na chlast. Tohle logo fakt můžu... a o víkendu sem se pěkně zlil black bacardi- docela dává jako jo :lol:
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

no vec se ma tak... dneska se mi tady ozval borec ze si jich vezme 12:D takze mi zbyly dve kapky a dve sipky ( v- 9cm, š - 6cm)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ok tak ty 2 kapky beru... pošli mi číslo účtu do sz. a celou částku... je to lepší abys nemusel vypisovat složenku a lítat na poštu. díky 8)
ObrázekObrázekObrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Ja mam na kare jenom dvě nalepky, jednu sleva od SPZ, nadpis Toyota červenym, druhou sprava...no, tu vidite když to čtete..., a ti tam asi dali nějake šikmooke japončici před devěti lety, furt drži, to je kvalita co...? :lol:
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

SOLD OUT:D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Tak už jsou doma... vypadaj skvěle.. oranžovo-žlutý... to se mi přesně barvou hodí k modrý. už mam vymyšlený i 2 místa kam je časem hodim- buďto k pozičkám, nebo na zadní zástěrky. díky moc.
ObrázekObrázekObrázek
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

jasne, jsem rad ze je to ok..:) diky tez
Odpovědět

Zpět na „Celica“