Shánim levně kvalitní 215/40 R17 letní

vše ohledně modelové řady MR2
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

to prave nevim kolik mm- si muzes dovolit aby se clovek nemusel srat s tema steftama
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

nevim jestli to je na předku jinak než na zadku(mám dojem že jsou na zadku o něco delší štefty), ale dopředu max. 5mm podložky, na centimetrovejch už bys maticema štefty nechytl a musel bys kupovat delší štefty
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

no já už dvakrát šteft urval takže vím že stojí jeden 130,- ale kdosi tady na foru zmiňoval že v Elitu maj ty pozink okolo 30 korun takže stačí si najít poctivýho prodejce.... a samotná výměna je na chvilku
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to asi maj-ale né ty prodloužený, ty stojej většinou kolem kila a levnějc sem je neviděl, tudíž za litr na nápravu-stejně jak už vopakuju poněkolikátý, máte nejlepší variantu dozadu širší kola s méně plusovým ET-menší zátěž na nápravu než podložky, je to to co tam má bejt a hlavně to dle mě na mr2 i líp vypadá
mikue
Navigátor

Příspěvek od mikue »

puvodne a vlastne jeste porad to chci udelat tak ze dopredu prijdou 7mi palce a dozadu 8mi palce, a s takovym ET aby to licovalo s podbehama. Jenze na novy disky nemam a pouzity sem v tyto kombinaci nesehnal...takze takovy maly kompromis... ale jinak sem spokojeny :D
V autě se vyspíš vždycky, ale barák řídit nemůžeš
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

celkem dobrý-i cenově jso ty kola ATS co kupoval Apollo odsud na mr2-padly tam bez úprav a dělaj se 7x17 na předek a 8,5x17 na zadek, myslim že je kupoval někde ve slevě-dohromady kolem dvanácti tisíc
http://www.extrapneu.cz/zbozi/ATS-Comet ... y/p-28076/
jetý leda borbety A, ty seženeš asi levně a ve dvou šířkách, ale max. šestnácky
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

marcelus píše: máte nejlepší variantu dozadu širší kola s méně plusovým ET-menší zátěž na nápravu než podložky, je to to co tam má bejt a hlavně to dle mě na mr2 i líp vypadá
to máš sice recht, ale víš jak to je se sháněním kol :D o tom tady už snad nemusíme vézt debatu,to si ozkoušel každej...když nemáš 30-50 tisíc na závodní tak se těžko vybírá
já sem si náhodou sehnal japonský polokovaný kola co jedno váží 7 kilo, takže určitě nebudu kupovat nový to bych se práskl přes kapsu, myslím že centimetrová podložka není zase takový peklo jak to mnozí líčí...když někdo dává i 3 cm(mám doma :lol: ) :wink:
Odpovědět

Zpět na „MR2“