Shánim levně kvalitní 215/40 R17 letní

vše ohledně modelové řady MR2
mikue
Navigátor

Shánim levně kvalitní 215/40 R17 letní

Příspěvek od mikue »

Nemáte někdo? :D
V autě se vyspíš vždycky, ale barák řídit nemůžeš
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

starý jetý 205/40/17 sem radši nechal v servisu kde mi je přezouvali za nový. Nikdy bych si už na auto nedal jetý pneu, přední mi na mokru ulítavali a zadní se roztrhla po obvodu za jízdy-oboje vypadaly dobře s dobrým vzorkem..., máš trochu protichůdný požadavky-levný a kvalitní..., u jetejch pneumatik ti nikdo nic nezaručí, i když ty si ani nenapsal jestli myslíš jetý a přibližně za jakou cenu? Na pneumatikách nešetři. Radši bych koupil nový nankangy, nebo jinou koreu-než znova jetý pneu, u kterejch nevíš co s nima bylo.
mikue
Navigátor

Příspěvek od mikue »

asi takhle: sice sem nenapsal jety, ale kdyz uz je rec o jetych pneu, tak ja si jety predstavuju takhle: nejhur lonsky gumy, kde budou sjety maximalne ty chloupky, který tam bývaj jako u nových pneu.... :wink: s cenou urcite do 1200 za kus.... :D
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Já si zase myslím, že je lepší koupit starší klidně i dva roky :wink: ale značkové gumy než zkoušet koreu s novým(vysokým) vzorkem kterej ustřeluje sám osobě :o

to Mikue-zkus tady se někdy něco dobrýho objeví-
http://rallybazar.acrt.sk/
http://rallyinzert.cz/
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

ty dunlopy nejsou spatny za tu cenu ja mam vepredu 205/40 a v zadu 215/40 a uplne v pohode(sice ne dunlopy ale jiny),ale to uz mi zase nekdo vynada ze sem vytahuju rozmer pneumatik to uz tady bylo tisickrat
nojo no tak mi zabte 8)
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
mikue
Navigátor

Příspěvek od mikue »

znackovy prave myslim...na zadek se mi podarilo sehnat akorat lonsky Falkeny, a na predek meli akorat desne sjety yokohamy . Ted mam sice nabidku na pirelky, ale rad bych se s cenou dostal do 1000. Rozpocet je v tuto chvili docela omezeny. :?
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

mel bych pro tebe dve 205/40/17 kazdou za 1100,- a maji jeste zbytky spuntu(skoro novy) znacku zjistim
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

mikue píše:znackovy prave myslim...na zadek se mi podarilo sehnat akorat lonsky Falkeny, a na predek meli akorat desne sjety yokohamy . Ted mam sice nabidku na pirelky, ale rad bych se s cenou dostal do 1000. Rozpocet je v tuto chvili docela omezeny. :?
nj tak za litr neobuješ kolo v sedmdnáctce :o to pak leda něco docela sjetýho a ne s ojetýma špuntama :wink:
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

jo tak proc je mam doma ty smudlo :) - ok tak diky yokohame je cena 1500 za gumu

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Invader píše:jo tak proc je mam doma ty smudlo :) - ok tak diky yokohame je cena 1500 za gumu
no nerad bych tady šířil špatnou náladu ale asi seš tak hodnej :)
PS: 1500 je furt málo :lol:
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

Invader píše:ty dunlopy nejsou spatny za tu cenu ja mam vepredu 205/40 a v zadu 215/40 a uplne v pohode(sice ne dunlopy ale jiny),ale to uz mi zase nekdo vynada ze sem vytahuju rozmer pneumatik to uz tady bylo tisickrat
nojo no tak mi zabte 8)
ty vole co to sem píšeš když už to tady bylo snad tisíckrát... :lol:
hoši-asi se budete muset poučit špatnejma zkušenostma na vlastní kůži, jako se to stalo mě, krásný micheliny-95 procent vzorku, v době koupě byl tenhle typ pneumatiky teprve dva roky na trhu-takže stáří taky nehrozilo, a pak se mi roztrhla ve 100km/h, jak na náklaďáku-uplně se oderval jeden bok-naštěstí na rovině a na zadním kole..., nikdy nevíš, jestli s ní předešlej majitej někde nemrdnul přes vobrubák a neporušil někde vnitřní strukturu pneumatiky-ale baví mě Vaše představa, že někdo po roce sundá z auta gumu za 7000,- a kvůli ojetým špuntíkům ji prodává bez jiného důvodu za litr, popřípadě levnějc. Já už sem z toho vyléčenej...
máte každej auto většinou převyšující cenu sto litrů, někdo i mnohem víc a chcete to obout za čtyři tisíce korun, přesto že pneu jsou jedny z nejdůležitějších věcí na autě-já bych radši nejezdil, jinak koupil jsem všechny čtyři nový toyo t1r za deset litrů, což mi nepříjde zas takovej rozdíl oproti 4000,- za jetý
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

tak chlapci sehnal jsem fakt paradni gumy tak poslouchejte jsou to teda

CELA SADA 4ks - WINTERTRACk extreme 205/45/17 88V - (do 240km/h)
Jsou to sice zimaky ale do vecka a vubec nehuci vzorek je tak 85% - jety jen jednu zimu - kamos ma skoro stejny a jezdi na nich furt a uplne v pohode

Obrázek
Obrázek
Obrázek

CENA JE 4500,-

no a pak mam jeste jedny 2ks JUTOGUARD
rozmer 205/40/17 80W (cc 250km/h)

uplne novy

cena je 1200,- za kus 8)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

jestli mate zajem tak mi zavolejte protoze se oteplilo a myslim ze se tu moc neohrejou

jirka 724288899

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
mikue
Navigátor

Příspěvek od mikue »

když já bych radši fakt ty 215ky na 40 na 17.... :roll: to uz ted sem s kolama na 9ti litrech - vcetne alu

jinak moje auto neni nad 100 litru....kupoval sem ho za 85....a to planuju jeste pruziny....zatim uvazuju mezi Eibachama a Teinama.
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

a to je právě to co nechápu-jsou pro tebe důležitý sportovní pružiny za cca 7000,- místo toho abys to vrazil do kvalitních pneu-ze silnicí se ti nestýkaj pružiny, ale pneumatiky a pokud budeš mít pneu kterejm se nedá věřit, tak ti nepomůžou ani pružiny od Teinu-toť jenom můj názor
Odpovědět

Zpět na „MR2“