zkusím tu lamdu z 1,6 a uvidím a když i pak to nepojede tak už nevím pak ještě vstřikovače což se mi zdá jako blbost ty bud jsou a nebo nejdou a určo by neodešli všechny
od tebe mi ten motor šel uplně jak pila pořád hrabal šel fakt suprově a po měsíci ježdění se to zhoršovalo a tedka už to nejede jako motor od tebe byl dobrej a je to on co tedka zlobý jj čidlo jsem přendal z mího det motoru
ještě zkusím vyblikat závady až na to budu mít čas a vyměním si žárovku na engin ale kamarád z práce mi poradil ať kabely od rozdělovače večer poleju vodou a když prej budou svítit tak jsou v prdeli všechny od rozdělovače v pohodě (ty co jsem měnil) ale svítí mi ten co je od cívky nemáte ho někdo? od cívky k rozdělovači? myslím si že mám závadu hlavně jsem zkusil ho dát na baterku jen tak štrejchnout ji jakoby zkratovat a vůbec nic nevede asi se divím že ta jiskra tam vůbec běhala
je to jak v pravěku ale víš hned doma toho moc nemám to máš pravdu. hlavně to bylo rychlí řešení jinak můžu vzít žárovku a tím kabelem jí třeba zkusit rosvítit chápu ale tohle bylo rychlejší
tomik.s. píše:je to jak v pravěku ale víš hned doma toho moc nemám to máš pravdu. hlavně to bylo rychlí řešení jinak můžu vzít žárovku a tím kabelem jí třeba zkusit rosvítit chápu ale tohle bylo rychlejší
Jestli je ten kabel taky uhlíkovej jako že asi je tak s jeho odporem odhaduju 1,5kOhm baterku nevyzkratuješ a možná by to moc moc slabě rožlo tak akorát ledku o žárovce ani nemluvit. To polévání svíčkových kabelů večer vodou je jako co ??? to má být test jestli jsou zteřelý ? jak to jako svítilo ?
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
no vodou polít prej by mělo svítit a máš pravdu má odpor asi 1,6 omu nevyzkratuješ ani nezajiskří takže kabelem to není musím vyblikat závady nic jinýho mi nezbejvá
už mám problém vyřešen byl to rozdělovač proto auto jelo jen někdy asi blbý cidlo v něm nebo doví co každopádně jsem dal jinej a auto zase lítá jako drak po výměně skoro uplně všech věcí co jsem doma měl ještě náhradních