Problém při akceleraci
Problém při akceleraci
Potřebuju helpnout, když s šlapnu hodně na plyn a economy metr je v oranžový tak asi při 5000 otáčkách začne cukat, dusit se a nechce dál zrychlovat.... když šlapu na plyn lehce tak bez problému vytočím motor až k omezovači. Nenapadá vás někoho čím by to mohlo být. Dík za help
Celica GT-I 5g
Jj a casem se to furt zhorsuje, az je to pak stalej vypadek treba 1noho valce. Teda tak sem to mel ja u corolly...Mattyno píše:Kabely od svíček... měl jsem to podobný.

Corolla E9 1,6( 77Kw
( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video

http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
problem při akceleraci
Tohle mi delala špatná svíčka vyměnil jsem jí a bylo to o.k.
problem při akceleraci
ještě bych zkusil se mrknout na vstřiky.
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
no tedka jsem koukal na témata jesli tu nejni něco k mé závadě (3s-ge ) a jsem tady taky jedu na čtvrtku plynu a ok ale jak ekonomi se mi rosvítí oranžově tak auto začne strácet na výkonu mám novej palivák, v soustavě je krásnej tlak bez nějakýho kolísání nádrž je také ok sítko nezasrané a kabely jsou taky redy svíčky nový a už si s tím nevým rady 

-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
premeris normalne multimetrem- ruzne s tim kroutis a sledujes jestli tam neni pokles...Pavo.B. píše:ty kabely jsi jak zjistil ze jsou v poradku ?
Re: re
Celi-johnny píše:premeris normalne multimetrem- ruzne s tim kroutis a sledujes jestli tam neni pokles...Pavo.B. píše:ty kabely jsi jak zjistil ze jsou v poradku ?

nejjednoduší je půjčit dobré kabely z jnýho auta a otestovat jestli se chování auta zlepší.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
warrior píše:presne tohle dela tatovo misak.Jsou vymenemy zapal kabely,svicky,vsechny konektory procisteny.Stale to dela,takze ted pride na radu palivova soustava a uvidi se kde je zakopany hafan. Je to hlavne problem pri predjizdeni.Docela nebezpecne kdyz najednou vypadne jeden valec!
někdy stačí prolézt veškeré podtlaky+elektrické kontakty prostříkat kontoxem.Jestli máš snímač polohy klapky tak tím bych začal
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...