tak my nabizej 8300 za predekpaskiller píše: S cenou... koupil jsem to přes tuning-centrum.cz, někde to objednávali a kotouče na T23 dělali poprve - musel jsem jim posílat návr s rozměry (našel jsem to někde na netu) ...
brzdy T23
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: brzdy T23
Edit: pri normalni jizde to nedela to az po sportovni kdyz se poradne zahrejou[/quote]
Pomuže jedina věc: vyměna "těsněni" mezi volantem a předni sedačkou
Pomuže jedina věc: vyměna "těsněni" mezi volantem a předni sedačkou

- Vazli
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: brzdy T23
Pomuže jedina věc: vyměna "těsněni" mezi volantem a předni sedačkoucera píše:Edit: pri normalni jizde to nedela to az po sportovni kdyz se poradne zahrejou

tsss "tesneni" je cajk to ty brzdy uz sou v haji:-D
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
k h....u! hloupá móda,ktera tě v krajním dusledku může stát třeba život. ve stejném průměru mají horší brzdný účinek než kotouče blank-nevrtané. Po určité době začnou praskat. jsou určené čistě pro sportovní použití a většina týmů je po zavodě vyhazuje,to ty si asi dovolit nemůžeš.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Vazli
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak to je nechci takze to vypada na ebclibor12 píše:k h....u! hloupá móda,ktera tě v krajním dusledku může stát třeba život. ve stejném průměru mají horší brzdný účinek než kotouče blank-nevrtané. Po určité době začnou praskat. jsou určené čistě pro sportovní použití a většina týmů je po zavodě vyhazuje,to ty si asi dovolit nemůžeš.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nebudou. dulky a drážky opet snižuji velikost třecí plochy,takže stejna velikost huře brzdí. i ty zelene potřebuji zahřat,jízda po okresce ok,ale pak 5min 150km\h po dalnici slapnes na pedal protože nejaky franta s kamionem se rozhodl předjíždet a to je moment překvapení že to nebrzdí
tach 10min na okruhu ty černe snesou s přehledem.

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-