FM TRANSMITTER

Tlachání o všem - bez zaměření!
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Alliq píše:presne tento i s dalkou beru pres Ebay ve velkym, zatim vsude bez problemu, cena se pohybuje od cca 3 do 5 dolaru, dle rocni doby... ve svem aute ho mam uz pul roku a spokojenost... zvuk cistej, na transmitteru ho mam na maximum a reguluju radiem, u nas se mi osvedcila frekvence 103,8 a nic me na ni pri mem jezdeni nerusi...
jinak co jsem odpozoroval hodne zalezi na kvalite radia, anteny a dokonce flashky... problem jsem videl u anteny se zesilovacem, kde to proste uz chytalo moc silne radia a transmitter to rusilo, stacilo odpojit napajeni zesilovace anteny... dalsi problem byl u nekvalitnich tuneru radii, napr autoradia Sencor nebo Hyundai meli problemy... no a u tech flashek je to divny... stejny obsah jen jina flash a jedna hraje ciste a druha sumi a ztraci se, jak kdyby to nejak mohla rusit (stejne auto, stejne misto)

skoda, ze jsi to tu nepsal minuly tyden, ve stredu jsem jel pres Prostejov, tak jsem ti to mohl ukazat, predvect, pripadne jeden ti rovnou vzit... ted jsem tu mel dodavku za 4 dolary...

tak to je super
já už to mám zaplacený,takže už je pozdě. Ale i tak dík. On si to třeba pak vezme i někdo z rodiny jestli to bude fungovat jak má :wink: Víš jak to je-teť všem stačí rádio a taková ta kazety s vývodem a mp3 přehrávač. Ale tohle je podle mě lepší-bez káblu-bez starostí s baterkama.Když by někdo chtěl tak ti pisnu
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

Chaaaa ... neeeni nad radio, ktery cte DVD, SD karty a cokoli na USB 1.0 ;-) takze se cteckou i treba M2 karty nebo muzes pripojit i nektery telefony :-D Krome kazety a minidsiku z toho precetes snad vsechno :-D
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

všechno je to o penězích a prioritách
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

Jasne ... no nastesti bylo levne :-) a co se kvality zvuku tyka, tak ja nejsem zadny audiofil.
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

Vzal jsem si taky ten kousek z odkazu (nezávisle na tomot topicu :lol: ) do prace a jsem zvědavej...
X_Mave píše:Chaaaa ... neeeni nad radio, ktery cte DVD, SD karty a cokoli na USB 1.0 ;-) takze se cteckou i treba M2 karty nebo muzes pripojit i nektery telefony :-D Krome kazety a minidsiku z toho precetes snad vsechno :-D
To jo... zkus hadat jak dlouho takové rádio vydrží plně funkční ve V3Sce na dolech :lol: Nebylo sice s DVD, ale jen s CD+MP3 a USB
o svačinu (v cca 11-12hod. jsme ho namontovaly a zhruba po 2.hod. přestalo fungovat CD...)
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Toro píše:Vzal jsem si taky ten kousek z odkazu (nezávisle na tomot topicu :lol: ) do prace a jsem zvědavej...

To jo... zkus hadat jak dlouho takové rádio vydrží plně funkční ve V3Sce na dolech :lol: Nebylo sice s DVD, ale jen s CD+MP3 a USB
o svačinu (v cca 11-12hod. jsme ho namontovaly a zhruba po 2.hod. přestalo fungovat CD...)
A co přehrávání z USB? To by mohlo zůstat funkční, tam neni žádná mechanika, kterou by mohly otřesy odrovnat. V těch podmínkách by asi brzo odešlo jakékoliv CD, natož DVD -- přece jenom ta hustota záznamu vyžaduje nějakou přesnost...
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

Toro: Kdyz ja holt znam VeTriEsku jenom z obrazku a z filmu (ok .. no videl jsem ji i na zivo .. ale jen videl) :-)
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

X_Mave píše:Toro: Kdyz ja holt znam VeTriEsku jenom z obrazku a z filmu (ok .. no videl jsem ji i na zivo .. ale jen videl) :-)
tak to jsi o hodně přišel... Ale jezdit s ní v práci, je doslova za trest...
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Ale naučíš se jak řadit s meziplynem :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

nahodou je to skvele vozidlo! mal so to na vojne a potom chvilu aj v praci. Na to ake je to stare konstrukcne je to genialne vymyslene - nezmar!
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

transmitter již používám měsíc a jsem maximálně spokojený-doporučuji !!!!!!!!!!
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“