Alliq píše:presne tento i s dalkou beru pres Ebay ve velkym, zatim vsude bez problemu, cena se pohybuje od cca 3 do 5 dolaru, dle rocni doby... ve svem aute ho mam uz pul roku a spokojenost... zvuk cistej, na transmitteru ho mam na maximum a reguluju radiem, u nas se mi osvedcila frekvence 103,8 a nic me na ni pri mem jezdeni nerusi...
jinak co jsem odpozoroval hodne zalezi na kvalite radia, anteny a dokonce flashky... problem jsem videl u anteny se zesilovacem, kde to proste uz chytalo moc silne radia a transmitter to rusilo, stacilo odpojit napajeni zesilovace anteny... dalsi problem byl u nekvalitnich tuneru radii, napr autoradia Sencor nebo Hyundai meli problemy... no a u tech flashek je to divny... stejny obsah jen jina flash a jedna hraje ciste a druha sumi a ztraci se, jak kdyby to nejak mohla rusit (stejne auto, stejne misto)
skoda, ze jsi to tu nepsal minuly tyden, ve stredu jsem jel pres Prostejov, tak jsem ti to mohl ukazat, predvect, pripadne jeden ti rovnou vzit... ted jsem tu mel dodavku za 4 dolary...
tak to je super
já už to mám zaplacený,takže už je pozdě. Ale i tak dík. On si to třeba pak vezme i někdo z rodiny jestli to bude fungovat jak má Víš jak to je-teť všem stačí rádio a taková ta kazety s vývodem a mp3 přehrávač. Ale tohle je podle mě lepší-bez káblu-bez starostí s baterkama.Když by někdo chtěl tak ti pisnu