Pískanie bŕz pri vytočenom riadení
Pískanie bŕz pri vytočenom riadení
Uz dlhsi cas ma trapi pískanie bŕzd ked doparkujem na parkovisku,idem skoro krokom a mam uplne vytovceny volant dolava-brzdy hrozne piskaju!! Mate niekto skusenost a riesenie?? Dik.
Re: servo??
V poho!!! Je to tým,že su tie doštičky tvrdšie a kvôli ekologii je tam niečo "škodlivého" ubraté(nerozumiem sa do toho tak,aby som to mohol vysvetliť) Oni sem-tam písknu hlavne pri dobrzdení.Ak chceš,oni ti vymenia za iné-mäkkšie,ale skôr sa opotrebuju.
Toto sa však už niekde rozoberalo
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Re: servo??
s tymto problemom som bol na zaciatku / naposledy pri prvej garancke / dva krat v servise, precistili predne brzdy, odvtedy absolutny pokoj, vzdy pri navsteve servisu poziadam o precistenie prednych brzd - chcem ich mat na 100% OK, brzdim tak ako mi doporucili - normalne, ziadne setrenie a jemne dobrzdovanie, inak sa na povrchu kotucov vytvori povlak kt. sposobuje uvedeny problem. Inak samozrejme ze to moze suvisiet aj s kvalitou platniciek - urcite nedavaju na vsetky serie navlas rovnake.muco píše:V poho!!! Je to tým,že su tie doštičky tvrdšie a kvôli ekologii je tam niečo "škodlivého" ubraté(nerozumiem sa do toho tak,aby som to mohol vysvetliť) Oni sem-tam písknu hlavne pri dobrzdení.Ak chceš,oni ti vymenia za iné-mäkkšie,ale skôr sa opotrebuju.
YARIS 2008 - 1.0-bublifuk