Stejný problem jsem měl na AVE 2.0i, najeto 285000km, vyřešil jsem to očištěním a nalepením na Siku - tmel na lepení kovu a gumy. Pro sichr jsem řemenice k sobě přibodoval COčkem k sobě, mají už najeto 6t.km a v poho. Jen je potřeba pohlídat vycentrování, aby to neházelo.
Šikula

Nad něčím takovým jsem taky uvažoval, kdyby ta řemenice nešla sehnat jinde než u toyoty (8 litrů bych za ní nedal). Jak si vyřešil polohu značky na řemenici (pro nastavení horní úvratě- předstihu) Je ale fakt že 2,0 i 1,8 mají elektronické zapalování takže se předstih neseřizuje pouze kontrola by nešla udělat, to samé i při rozvodech (i když na rozvodém kole jakás takás značka je)
Nakonec jsem vzal tu řemenici z rallu, dneska jsem to dal skoro do kupy, musel jsem napnout rozv. řemen byl volný jako prase + mi chybí střední kryt rozvodového řemene, ten se musí sundat aby byl přístup k napínáku, aby šel sundat ten kryt musí se ztáhnout řemenice z vodní pumpy, to se pánovi mechanikovi nechtělo dělat tak ho zlomil na 3 díly. Namontoval to zpět tak že to nebylo poznat, ted jak mi to rozšmelcovaly ty řemeny tak se mi ztratil jeden kus, budu muset sehnat nový nebo z vrakáče (v toyotě 1100kč

)