mipr píše:minimalni realita je 20tis KM rocne takze cca 140tis km to ma minimalne najeto.. klidne i 200tis, a stale by to bylo podprumerne pokud je to napr. dovoz.
Proč by měla být minimální realita 20tkm ročně? Pokud s tím někdo jezdil do práce a z5 a nemá to daleko, pak 1-2x za rok na dovču...tak klidně může najezdit 10-12tkm ročně.
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
mipr píše:minimalni realita je 20tis KM rocne takze cca 140tis km to ma minimalne najeto.. klidne i 200tis, a stale by to bylo podprumerne pokud je to napr. dovoz.
Proč by měla být minimální realita 20tkm ročně? Pokud s tím někdo jezdil do práce a z5 a nemá to daleko, pak 1-2x za rok na dovču...tak klidně může najezdit 10-12tkm ročně.
Souhlasím, na druhou stranu tyhle auto lidi většinou neprodávaj a nechávaj si je
Corolla E10 TSe Total Social edition r.v.96
1.3XLi 55kW / 75hp
Kola ENZO 175/65/R14 Mischel
Meine rudé eFko "Jsem rozenej tuner"
Taky si myslím, že paušalizovat nájezd 20t ročně není úplně šťastné. Jezdím denně do práce a z5 cca 60km a i tak se pohybuji kolem 15t/rok. Nicméně tenhle konkrétní CIVIC bude mít podle mě trošku víc než uváděných 70t. Možná nemít oleštěnou šaltrpáku a nebýt to AAA, tak bych tomu i věřil.
Na druhou stranu, jestli je skutečně kupované nové v ČR, tak by neměl být problém informace dohledat a ověřit.
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Nevím co se tady řeší, tak tam zajdi a prolez to skrz na skrz, jestli ty km odpovídají nebo ne. U áček je sice velká pravděpodobnost, že tomu tak nebude, ale třeba se dobře pobavíš, až najdeš nějakou zapomenutou nálepku s údajema o km
Tak na tenhle inzerát sem už 2x reagoval a pořád nic, už ho tam má po druhé, tentokrát více fotek ale kua neumí ani odpovědět na mail, cena není nejhorší, akorát nevěřím těm kilometrům
1.3XLi 55kW / 75hp
Tak na tenhle inzerát sem už 2x reagoval a pořád nic, už ho tam má po druhé, tentokrát více fotek ale kua neumí ani odpovědět na mail, cena není nejhorší, akorát nevěřím těm kilometrům
celkom pekna akurat predok uplne nesedi (lave predne svetlo a trosku kapota .. ale to mohol byt iba tukanec)
co sa tyka km .. z takychto fotiek tazko posudit .. ale je pravdepodobne, ze ma najazdene viac
celkom pekna akurat predok uplne nesedi (lave predne svetlo a trosku kapota .. ale to mohol byt iba tukanec)
co sa tyka km .. z takychto fotiek tazko posudit .. ale je pravdepodobne, ze ma najazdene viac
No už jen z toho, že já mám taky rok 96 a mám jinej nárazník, on má ten sportovnější co se dával dřív.
1.3XLi 55kW / 75hp
Třeba zjišťuje zájem Holt napíšeš ještě do třetice a když ani to nevyjde, tak na to kašli a hledej dál, aut je dneska plno a špatně se prodávaj, takže vlastně si skoro určuješ cenu ty, jako kupující
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
Čoveče ty chceš auto doopravdy nebo prostě jen koukáš a hážeš odkazy co najdeš? Já osobně až se dostaneme z nějakých problémů uvažuju o Celice - doufám že ještě bude na prodej tahle http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... ca/7870057