Věc se má takhle, zrovna 23.1.2010 měl můj Rudý Ďáběl, Pekelný stroj, Vařič a eFko v jedné osobě 2 roky pod mojí nadvládou

Při koupi najeto cca 280tis , aktuálně cca 310tis km, takže pěkných 30tis km odjetých po těch našich senzačních cestách

Jelikož sem měl možnost využívat na pár týdnů firemního Golfa Plus, tak sem se nějak namlsal na útulnější interiér, elektrické ovládání všeho možného, bezpečnější jízdu a celkově na novější auto, začal sem přemýšlet konečně o výměně stávající formule za něco novějšího (v plánu to bylo douho, ale kvůli ekonomické krizi a hlavně krizi ve stavebnictví jsem na tom finančně nebyl valně takže to nepřicházelo v úvahu, neříkám, že je to teď nijak lepší, ale prostě sem dal dohromady nějaké finance).
Lítal sem od značky ke značce, chvilku OOOO přes VW a FORD po vrtule od BMW (jelikož mě kamarádi z Renocaru čím dál víc nakažují BMW mánií) ale nakonec jsem si uvědomil, že vlastně proč měnit značku která slouží, takže TOYOTA je teď na prvním místě ve výběru.
Teď kterej model, chtěl sem něco většího silnějšího a pohodlnějšího, výběr padl na Avensis, ale jak koukám tak koukám, starší modely se mi moc nelíbí a novější už jsou nad moje možnosti. Kamarádi si koupili Avensisky 2006 v kombi v černé a ve 2,2D a nemůžou si to vynachválit, jeden koupil přítelkyni Corollu 2003 3dv. 1.6 benzín a taky samá chvála. Když sem si ji prohlédl líp, začala si mi hodně líbit a teď koukám a vybírám tu správnou pro mě.
Rozpočet 100-150tis kč MAX!!!
Rok aspoň 2004, dveře nejlépe 5 a nejspíše v naftě ale aspoň těch 74kw nebo kolik je ta silnější verze. Ideálně s automatickou klimou a komplet v elektrice a ktomu tmavej interiér a stěma hrubolátkovýma sicnama.
Teď se obracím na Vás, jestli mi poradíte dle zkušeností, na co si dát pozor a do čeho byste šli vy a proč

Diskuze otevřena, všichni vítáni