Zdravím Vás Rafkaři. Koupil jsem si RAV4ku rv 1998, 5dv, 2l 16V a měl bych pár otázek.
1. Kdo ji máte jste spokojeni??:-)
2. Jak jsou upevněné brzdové kotouče v předu? Protože když popojiždím z kopečka a šlapnu na brzdu tak mi ,,cosi" na předku klepne - koukal jsem na čepy, na uložení tlumiče a nezdá se že by bylo něco volné. Po sundání kola jsem koukal na kotouč a nevím jak ani proč ale kotouč na šteftech má vůli a nenašel jsem nic čím bych ho mohl vycentrovat a ukotvit, třeba na mém VW scirocco je na kotouči jistící šroub a kotouč se ani nehne, je to na rav4 normální a nebo tam jsou nějaké jiné kotouče??A nebo je jiný problém bouchání -nějaká známá závada??
3. Má někdo nějaký přehled o závadách na tomto voze
Děkuji za komentáře.
Tak jsem koupil RAV4 a hned pár dotazů
-
- Navigátor
-
- Navigátor
No inac ked to je benzin 2 l tak si myslim ze by si nemal mat velke problemy. A este prva generacia je vacsinou povazovana za najspolahlivejsiu ravku. Inac tu je celkom dobry clanok o zavadach 2. gen.,mozno sa nieco vztahuje aj na prvu
http://auto.pravda.sk/toyota-rav4-ii-20 ... azdene_P39
http://auto.pravda.sk/toyota-rav4-ii-20 ... azdene_P39
JJ právě proto že jsem si prošel pár statistic o spolehlivosti RAV4 včetně zpráv z TUV, mezi ojetinama tak mě rav4 Igenerace padla jako dobrá investice - pro to pro co ji potřebuju: ( spolehlivé,4x4 - abych se dostal do práce(hlavně v zimě ) 140km denně je znát , možnost přestavby na LPG...proto RAV4)
jen mi není jasné proč se hýbe brzdový kotouč na šteftech???
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
pokud se nemylim , tak toyota vetsinou dela "plovouci" nebo jak to nazvat kotouce - coz znamena ze jsou volne a dotahuje je rafek kola , jestli myslis toto , vystreden by mel byt tim krouzkem na naboji , stejne jako rafek, treba tam nekdo dal druhovyrobu a ta muze mit treba vetsi vule
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
To vůbec neřeš,stahuješ ho diskem,radši se mrkni jestli nejsou volnější brzdové desky v brzd.třmenu.joe píše:JJ právě proto že jsem si prošel pár statistic o spolehlivosti RAV4 včetně zpráv z TUV, mezi ojetinama tak mě rav4 Igenerace padla jako dobrá investice - pro to pro co ji potřebuju: ( spolehlivé,4x4 - abych se dostal do práce(hlavně v zimě ) 140km denně je znát , možnost přestavby na LPG...proto RAV4)
RAV4 1.gen.-Chrome