Ale jo, občas něco zaskřípe, ale hlavně díky tomu, že sem to měl xkrát rozdělanýCharlieCh píše:Rampo, zlaté E10-ky, že? Tam ani po těch letech nic neskřípe, pouze spolujezdcovo křeslo asi vevnitř trochu rezne a vrže, potvora jednaA ano, made in Japan!
Prozraď víc, já skutečně z křesla slyším vrzání dvou drátů se o sebe třoucích, stačí křeslo vyndat a vypodložit? Promazat?Rampa89 píše:...Jo sedadla sem už taky řešil, stačily 2 starý utěrky a 2 hodinky času...
Sedadla musí ven, pak odšroubuješ to oplastování po stranách, hned pod tím už jsou šrouby držící kovovou vanu sedáku, taky odšroubuješ a vytáhneš z rámu, pak už jenom musíš kleštěma oddělat cvočky co drží potah a mezi molitan a kovovou vanu sem dal ten starej ručník, taky sem ho nechal přečuhovat pod potah, kde jsou šrouby, který to drží v tom celkovým rámu s kolejnicema atd. Dělal sem to někdy na pozdim, obě přední a je po starostech.CharlieCh píše:Prozraď víc, já skutečně z křesla slyším vrzání dvou drátů se o sebe třoucích, stačí křeslo vyndat a vypodložit? Promazat?Rampa89 píše:...Jo sedadla sem už taky řešil, stačily 2 starý utěrky a 2 hodinky času...
Apropo, pohodlí mám možnost srovnávat mezi Yarouškem a Rollkou a naprosto ti dávám za pravdu...bohužel sportovní ráz se z těchto nových autíček vytratil
Už zas to vrzání, já nevím co s tím furt máte mě E12CharlieCh píše:Rampo, zlaté E10-ky, že? Tam ani po těch letech nic neskřípe, pouze spolujezdcovo křeslo asi vevnitř trochu rezne a vrže, potvora jednaA ano, made in Japan!
Souhlasím Auris má opravdu hrozné ty plasty uvnitř a úplně mě odrovnalo to ovládání PP kolíčkem na budíku.Palubka E12 je hezčí.Ale letošní model už kolíček nemá a mám dojem že i má měkčenou palubku.andy.gee píše:no to dielenske spracovanie sa stale zhorsuje![]()
minuly tyzdne som bol v salone Toyoty aby som si pozrel E15tku a aj zopar inych modelov a bol som zhrozeny
ze E15 made in Juhoafricka Republika ..a este k tomu hrozne spracovana, zvonku super, zatvaranie kufra, dveri ladne .. vsetko super
ale tie plasty vnutri .. katastrofa, fakt Auris bol lepsie spracovany dnu ako Corolla (a vzadu mal ovela viac miesta)
ale zase taky avensis bol uz OK, nehovoriac o modeloch, ktore ostali Made in Japan ako napr. RAV4 (ta uz bola fakt unikatna zvonku aj vnutri)
Já to mám taky tak, 160tkm a jak lidi straší vrzajcí palubní deskou tak já nic neslyším. Možná to někdo předemnou už opravil, netuším. Jinak s pohodlím, nevím jak E10, ale já ty sedačky mám docela tvrdé. Nepříjemně se v nich sedělo než sem našel tu správnou polohu, jinak ta opěrka mě taky občas štve, ale aspon zavolantem neusnu.Lipák píše:Už zas to vrzání, já nevím co s tím furt máte mě E12CharlieCh píše:Rampo, zlaté E10-ky, že? Tam ani po těch letech nic neskřípe, pouze spolujezdcovo křeslo asi vevnitř trochu rezne a vrže, potvora jednaA ano, made in Japan!
![]()
(152000km) nevrže a nevrže!!!stejně jako E10 ,ale na rozdíl od E10 je o móóc
tišší a i díry přejíždí o něco lépe. Také zatím bez poruchy stejně jako E10 , rychle to musím zaklepat
Asi tě povozím v mojem skřipadleCharlieCh píše:Rampo, zlaté E10-ky, že? Tam ani po těch letech nic neskřípe, pouze spolujezdcovo křeslo asi vevnitř trochu rezne a vrže, potvora jednaA ano, made in Japan!
Asi tě povozím v mojem skřipadleCharlieCh píše:Rampo, zlaté E10-ky, že? Tam ani po těch letech nic neskřípe, pouze spolujezdcovo křeslo asi vevnitř trochu rezne a vrže, potvora jednaA ano, made in Japan!