Policie vs. moje Celica GT
-
- Člen Týmu
Policie vs. moje Celica GT
Koupil jsem Celicu GT 6.g dovezenou z německa a hned po první cestě domů
jsem byl z mojí celdy tak nadšený,že jsem v ní začal pomalu bydlet.
Prostě jen jsem se doma probudil,tak hned k autu a na garáž a vymýšlel jak ji vylepšit atd.
No prostě jsem se vysral na to jít ji přihlásit(furt příští týden to bohatě stačí)
a do rámečku dal německé spz ani nevím z čeho a jezdil si vesele.
Až jednou jsem jel s přítelkyní(podle předpisů v obci 50)a aktivní policista za volantem nové policejní oktávie 1.8 turbo zapnul maják a rosvítil nápis stop.
Nebudu psát kdo moji Celdu řídil-podle protokolu moje ženská-Vy by jste
svoji novou Celicu půjčili?
Zkrátka jsme zastavili u krajnice,oktávka za náma a policisté si to mířili k
mojí Celice.V tom nevím co to ale najednou mi u auta začali hvízdat gumy a kouknu na tachometr kde ručička otáčkoměru stoupala velkou rychlostí nahoru a v zrcátku zase vidím 2 policajty jak se pokouší napodobyt náš rozjezd s blikajícím majákem.Nečekal jsem že oturbená oktávka pojede až tak brutálně ovšem na Celicu GT 129kw se nečape,že?
Ale nemít sportovní podvozek nevím nevím.
A ted ve stručnosti-4 kvalt,otáčky přes 6 tisíc,rychlost kolem 180,když v tom začne moje Celica zpomalovat,přitom plyn na podlaze a otáčky pořád
přes 6 tisíc.No zařadit za 3 a bud se auto spamatuje a nebo jsme v prdeli.
V té prdeli jsem zůstali a za necelou minuta se váleli s pouty na silnici.
Odešla mi během jízdy totiž spojka.Do dnes mám tu lamelu vystavenou na garáži.No a tohle byl jediný problém a oprava okolo motoru.
Hold je to pech ale ty německé spz hodně lákají a když pominu fábie tak oktávka se už nikdy nechytla i když by ji řídil třeba komisař Mulén.
jsem byl z mojí celdy tak nadšený,že jsem v ní začal pomalu bydlet.
Prostě jen jsem se doma probudil,tak hned k autu a na garáž a vymýšlel jak ji vylepšit atd.
No prostě jsem se vysral na to jít ji přihlásit(furt příští týden to bohatě stačí)
a do rámečku dal německé spz ani nevím z čeho a jezdil si vesele.
Až jednou jsem jel s přítelkyní(podle předpisů v obci 50)a aktivní policista za volantem nové policejní oktávie 1.8 turbo zapnul maják a rosvítil nápis stop.
Nebudu psát kdo moji Celdu řídil-podle protokolu moje ženská-Vy by jste
svoji novou Celicu půjčili?
Zkrátka jsme zastavili u krajnice,oktávka za náma a policisté si to mířili k
mojí Celice.V tom nevím co to ale najednou mi u auta začali hvízdat gumy a kouknu na tachometr kde ručička otáčkoměru stoupala velkou rychlostí nahoru a v zrcátku zase vidím 2 policajty jak se pokouší napodobyt náš rozjezd s blikajícím majákem.Nečekal jsem že oturbená oktávka pojede až tak brutálně ovšem na Celicu GT 129kw se nečape,že?
Ale nemít sportovní podvozek nevím nevím.
A ted ve stručnosti-4 kvalt,otáčky přes 6 tisíc,rychlost kolem 180,když v tom začne moje Celica zpomalovat,přitom plyn na podlaze a otáčky pořád
přes 6 tisíc.No zařadit za 3 a bud se auto spamatuje a nebo jsme v prdeli.
V té prdeli jsem zůstali a za necelou minuta se váleli s pouty na silnici.
Odešla mi během jízdy totiž spojka.Do dnes mám tu lamelu vystavenou na garáži.No a tohle byl jediný problém a oprava okolo motoru.
Hold je to pech ale ty německé spz hodně lákají a když pominu fábie tak oktávka se už nikdy nechytla i když by ji řídil třeba komisař Mulén.
Tak teď už tu jen chybí ten trest co ti vyměřili. Ale u mě nejsi žádnej hrdina. Mohl si klidně někoho zabít, zničit auto atd. Jinak u těch policejních Passatů si nedělej moc velkou naději, tem bys neujel.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
No ono je dobře, že taky Policie dostala konečně něco pořádnýho, TSIčka holt jedou celkem dobře no Bohužel souhlasím s Rampou, dobře ti tak
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
-
- Člen Týmu
Asi hodinu jsem psem psal něco k Vašim komentářům a jak to odeslal tak zjistil,že nejsem přihlášený,takže celej text v prdeli.
Takže ve zkratce:Policejní oktávka 1.8 TSI má možná na celicu o obsahu 1.8
ale na 2.0 GT nemá.Neříkám taky že ji ujedete snadno,takjako jejich
fábijím combi.Tohle už chvíli trvá a hlavně je to o tom kdo za tou oktávkou sedí.Jinak podle kw má celda cca o 9 kw víc,teda myslím že je to tak.
Každopádně ji díky pár dalších"rally" mám v okolí totálně propálenou.
A policajti mají takový nervy na to,že se od té doby nikdy nechytali,že
nedávno celý týden den co den čekali vedle v ulici na to až pojedu.
Samozřejmě jsem to nevěděl a moje celica vyjela ale než se propletli uličkama a dostali na hlavní tak ....co budu povída.
Každopádně jsem řekl dost prorážení zdí hlavou-tak to prostě nejde a celicu prodávám.Jestli je tu někdo kdo touží po celice tak je k mání za 45.000.-
Prosím ty co budou psát že jsem se posral atd dát celicu za 45.000,tak předem upozornuji,že na záchodě jsem již byl.Aut jsem měl vážně hodně a hrozně mi vadí jak ty lidi jsou vychcaní a ulhaní jen aby auto prodali za co nejvíc.Zažil jsem pár poctivých a pár znamená 2.A to když jsem kupoval vectru 2,5 V6 a tuhle moji celicu od pána který je zde na toyota clubu také registrován.Jen tyto 2 případy byli poctivý lidi.
Proto ta cena.Nový majitel si musí jít celicu přihlásit a to taky nějakou
korunu stojí.
Takže ve zkratce:Policejní oktávka 1.8 TSI má možná na celicu o obsahu 1.8
ale na 2.0 GT nemá.Neříkám taky že ji ujedete snadno,takjako jejich
fábijím combi.Tohle už chvíli trvá a hlavně je to o tom kdo za tou oktávkou sedí.Jinak podle kw má celda cca o 9 kw víc,teda myslím že je to tak.
Každopádně ji díky pár dalších"rally" mám v okolí totálně propálenou.
A policajti mají takový nervy na to,že se od té doby nikdy nechytali,že
nedávno celý týden den co den čekali vedle v ulici na to až pojedu.
Samozřejmě jsem to nevěděl a moje celica vyjela ale než se propletli uličkama a dostali na hlavní tak ....co budu povída.
Každopádně jsem řekl dost prorážení zdí hlavou-tak to prostě nejde a celicu prodávám.Jestli je tu někdo kdo touží po celice tak je k mání za 45.000.-
Prosím ty co budou psát že jsem se posral atd dát celicu za 45.000,tak předem upozornuji,že na záchodě jsem již byl.Aut jsem měl vážně hodně a hrozně mi vadí jak ty lidi jsou vychcaní a ulhaní jen aby auto prodali za co nejvíc.Zažil jsem pár poctivých a pár znamená 2.A to když jsem kupoval vectru 2,5 V6 a tuhle moji celicu od pána který je zde na toyota clubu také registrován.Jen tyto 2 případy byli poctivý lidi.
Proto ta cena.Nový majitel si musí jít celicu přihlásit a to taky nějakou
korunu stojí.
-
- Věčnej rejpal
dívám se, že tu někdo moc kouká na kobru 11, co?
Nevím co se tu řeší, ale ti kluci od policajtů v těch autech sedí pořád a dokáží s nimi jet docela pilu. No a rozdíl 10KW není zase tak velkej rozíl.
No a naše silnice nejsou na ty sprinty stavěný, takže jestli 1,8 nebo 2,0 no skoro žádnej rozdíl a navíc na těchto celicach již nějakej kůň chcípl. Každej kdo ze sebe dělá závodníka, ať jde na okruh a pokud je opravdu tak dobrej , tak má nový zaměstnání a dost peněz a né dělat machra za provozu.
Tak šup zpět na Zem.
Nevím co se tu řeší, ale ti kluci od policajtů v těch autech sedí pořád a dokáží s nimi jet docela pilu. No a rozdíl 10KW není zase tak velkej rozíl.
No a naše silnice nejsou na ty sprinty stavěný, takže jestli 1,8 nebo 2,0 no skoro žádnej rozdíl a navíc na těchto celicach již nějakej kůň chcípl. Každej kdo ze sebe dělá závodníka, ať jde na okruh a pokud je opravdu tak dobrej , tak má nový zaměstnání a dost peněz a né dělat machra za provozu.
Tak šup zpět na Zem.
RAV4 D-CAT
Moja rec.Radus2,0Gti píše:dívám se, že tu někdo moc kouká na kobru 11, co?
Tak šup zpět na Zem.
Toyota Auris TS Hybrid 2016