Policie vs. moje Celica GT

Tlachání o všem - bez zaměření!
h-a-n-i-s-e-k
Člen Týmu

Policie vs. moje Celica GT

Příspěvek od h-a-n-i-s-e-k »

Koupil jsem Celicu GT 6.g dovezenou z německa a hned po první cestě domů
jsem byl z mojí celdy tak nadšený,že jsem v ní začal pomalu bydlet.
Prostě jen jsem se doma probudil,tak hned k autu a na garáž a vymýšlel jak ji vylepšit atd.
No prostě jsem se vysral na to jít ji přihlásit(furt příští týden to bohatě stačí)
a do rámečku dal německé spz ani nevím z čeho a jezdil si vesele.
Až jednou jsem jel s přítelkyní(podle předpisů v obci 50)a aktivní policista za volantem nové policejní oktávie 1.8 turbo zapnul maják a rosvítil nápis stop.
Nebudu psát kdo moji Celdu řídil-podle protokolu moje ženská-Vy by jste
svoji novou Celicu půjčili?
Zkrátka jsme zastavili u krajnice,oktávka za náma a policisté si to mířili k
mojí Celice.V tom nevím co to ale najednou mi u auta začali hvízdat gumy a kouknu na tachometr kde ručička otáčkoměru stoupala velkou rychlostí nahoru a v zrcátku zase vidím 2 policajty jak se pokouší napodobyt náš rozjezd s blikajícím majákem.Nečekal jsem že oturbená oktávka pojede až tak brutálně ovšem na Celicu GT 129kw se nečape,že?
Ale nemít sportovní podvozek nevím nevím.
A ted ve stručnosti-4 kvalt,otáčky přes 6 tisíc,rychlost kolem 180,když v tom začne moje Celica zpomalovat,přitom plyn na podlaze a otáčky pořád
přes 6 tisíc.No zařadit za 3 a bud se auto spamatuje a nebo jsme v prdeli.
V té prdeli jsem zůstali a za necelou minuta se váleli s pouty na silnici.
Odešla mi během jízdy totiž spojka.Do dnes mám tu lamelu vystavenou na garáži.No a tohle byl jediný problém a oprava okolo motoru.
Hold je to pech ale ty německé spz hodně lákají a když pominu fábie tak oktávka se už nikdy nechytla i když by ji řídil třeba komisař Mulén.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

:evil: :stupid: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

s tym mam aj ja svoje skusenosti,, ale to este s ex autom,, Peugeotom 405 GTi,, a za sebou som mal policajtov na Samare,, co je zaujimave,, tak ja som mal 148PS a prekvapivo sa ma drzali,, nastastie to stalo len 2 000SKK,, asi nemali so sebou puta :D
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Dobře ti tak, aspoň, že ta celica dostala rozum :D :roll: a ta tvoje s tebou ještě zůstala? Chudák holka.
Holomek!
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Tak teď už tu jen chybí ten trest co ti vyměřili. Ale u mě nejsi žádnej hrdina. Mohl si klidně někoho zabít, zničit auto atd. Jinak u těch policejních Passatů si nedělej moc velkou naději, tem bys neujel.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

no ja neviem, ci sa da zdrhnut 1.8 turbo... moc tomu neverim... ako zakruty ano, ale rovinka bez sance...
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
fildis
Věčnej rejpal

Příspěvek od fildis »

No ono je dobře, že taky Policie dostala konečně něco pořádnýho, TSIčka holt jedou celkem dobře no :lol: Bohužel souhlasím s Rampou, dobře ti tak :roll:
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila :-D

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
h-a-n-i-s-e-k
Člen Týmu

Příspěvek od h-a-n-i-s-e-k »

Asi hodinu jsem psem psal něco k Vašim komentářům a jak to odeslal tak zjistil,že nejsem přihlášený,takže celej text v prdeli.
Takže ve zkratce:Policejní oktávka 1.8 TSI má možná na celicu o obsahu 1.8
ale na 2.0 GT nemá.Neříkám taky že ji ujedete snadno,takjako jejich
fábijím combi.Tohle už chvíli trvá a hlavně je to o tom kdo za tou oktávkou sedí.Jinak podle kw má celda cca o 9 kw víc,teda myslím že je to tak.
Každopádně ji díky pár dalších"rally" mám v okolí totálně propálenou.
A policajti mají takový nervy na to,že se od té doby nikdy nechytali,že
nedávno celý týden den co den čekali vedle v ulici na to až pojedu.
Samozřejmě jsem to nevěděl a moje celica vyjela ale než se propletli uličkama a dostali na hlavní tak ....co budu povída.
Každopádně jsem řekl dost prorážení zdí hlavou-tak to prostě nejde a celicu prodávám.Jestli je tu někdo kdo touží po celice tak je k mání za 45.000.-
Prosím ty co budou psát že jsem se posral atd dát celicu za 45.000,tak předem upozornuji,že na záchodě jsem již byl.Aut jsem měl vážně hodně a hrozně mi vadí jak ty lidi jsou vychcaní a ulhaní jen aby auto prodali za co nejvíc.Zažil jsem pár poctivých a pár znamená 2.A to když jsem kupoval vectru 2,5 V6 a tuhle moji celicu od pána který je zde na toyota clubu také registrován.Jen tyto 2 případy byli poctivý lidi.
Proto ta cena.Nový majitel si musí jít celicu přihlásit a to taky nějakou
korunu stojí.
wrc50
Manager Týmu

Příspěvek od wrc50 »

ještě jsi se nepochlibil co jsi za to vyfasoval?? Zajímá nás ten tvůj partyzánský kus svědčí o tom, že nejsi asi normální a věř tomu ža vy tě s tou Octavkou dostali jede totiž jako píchlá sv...
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Gratuluji k uvedomeni ze Celda neni pro tebe a ze ji prodavas. Doufam ze chudera bude mit na dalsi pokus vetsi stesti :wink:
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

h-a-n-i-s-e-k: Ke tvému prodeji už chybí jen fotky.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

dívám se, že tu někdo moc kouká na kobru 11, co?

Nevím co se tu řeší, ale ti kluci od policajtů v těch autech sedí pořád a dokáží s nimi jet docela pilu. No a rozdíl 10KW není zase tak velkej rozíl.
No a naše silnice nejsou na ty sprinty stavěný, takže jestli 1,8 nebo 2,0 no skoro žádnej rozdíl a navíc na těchto celicach již nějakej kůň chcípl. Každej kdo ze sebe dělá závodníka, ať jde na okruh a pokud je opravdu tak dobrej , tak má nový zaměstnání a dost peněz a né dělat machra za provozu. :mad:

Tak šup zpět na Zem. :D :wink:
RAV4 D-CAT
Gabo
Řidič

Příspěvek od Gabo »

Radus2,0Gti píše:dívám se, že tu někdo moc kouká na kobru 11, co?

Nevím co se tu řeší, ale ti kluci od policajtů v těch autech sedí pořád a dokáží s nimi jet docela pilu. No a rozdíl 10KW není zase tak velkej rozíl.
No a naše silnice nejsou na ty sprinty stavěný, takže jestli 1,8 nebo 2,0 no skoro žádnej rozdíl a navíc na těchto celicach již nějakej kůň chcípl. Každej kdo ze sebe dělá závodníka, ať jde na okruh a pokud je opravdu tak dobrej , tak má nový zaměstnání a dost peněz a né dělat machra za provozu. :mad:

Tak šup zpět na Zem. :D :wink:
Moja rec.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

těm kteří tímto ohrožují životy lidí kolem sebe bych sebral řidičák nadoživotí

na letiští to beru ale tohle už je moc

prosím tě proč to děláš? A proč to sem píšeš?
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazli »

Tonda píše:těm kteří tímto ohrožují životy lidí kolem sebe bych sebral řidičák nadoživotí

na letiští to beru ale tohle už je moc

prosím tě proč to děláš? A proč to sem píšeš?
ses nikdy nesvezl 200 po okresce? ale je fakt ze tohle je moc
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“