Hledá se pokusný králík ;)

vše ohledně modelové řady Celica
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

Libore, ty jsi opravdu hračička :lol: Škoda, že mi utek ten 3S-GE 129kw, jinak bych do toho šel :wink: Přecejenom na FE by to nemělo to co potřebuješ :cry:
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

CyberMax píše:Rad bych se zaregistroval jako zkusebni kralik a zaroven bych potreboval udelat nejaky opravy na zadni naprave, uz mate dilnu presidlenou mimo Dobris?
kdepak,já se z Dobříše ani nehnu. Zřejmě si mluvil s Idahem,ten se stěhoval zpět do Věšína. Každopadně pokud máš zajem tak Tě rad přivítam. Jarní prohlídka zdarma a dostaneš poukazku na oběd do místní restaurace :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

libor12 píše: Jarní prohlídka zdarma a dostaneš poukazku na oběd do místní restaurace :)
to ako fakt? tak to dojdem aj ja :D
Obrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja snad navstivim Libora pristi tyden , kdyz uz pojedem pro jeden motor , lec na mem aute neni co kontrolovat , krom geometrie - sem zase vymetl nehoraznou diru ,

btw. nezbylo ti tam od Idaha jedna jednotka z 115kw , co jsem mu "daval" ?
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

stenky píše:
libor12 píše: Jarní prohlídka zdarma a dostaneš poukazku na oběd do místní restaurace :)
to ako fakt? tak to dojdem aj ja :D
to jako fakt. Jen přijed,od pondelí tady toho je hodně k vidění. Třeba už jezdí můj Black thunder :)
Naposledy upravil(a) libor12 dne pát 05.03.2010, 22:45, celkem upraveno 1 x.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Pavo bohužel nic tu nezustalo. I ja postradam nejake veci,ale k tomu došlo spíš nedopatřením při stěhování.
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

To ja bych do toho stejne jako Gabko taky sel, ale nemam tedkom ani vindru navic na dalsi veci jako regulator a cerpadlo... Vipec mi lezi doma a krosmen obdrzel zalohu na podvozek, kery musim dat do poradku, nez se pohnu dal...
ja si naopka myslim ze to je to je good jesi Libor nahradil epromky plne programovatelnyma, a odladil stavajici jednotku... bezva vec :wink:
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

No do vipec to má hodně daleko. :D asi jako fabie k mercedesu sl. :D oba dva epromy se musí vyndat,nahrát mapa venku a zpět umístit. Chtel jsem to po Jamovi a ten se na mě vy.... Tak jsem si sehnal jiného člověka. Já jsem jen dekódoval binární kód mapy a přepsal. Žádná věda v tom není. Oni uz před 20lety koukali na emise takže v celém spektru otáček je hodně konzervativní předstih. Toho vipeca namontujeme z podvozkem asi ne?
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

jo no, taky tak nejak s tim kalkuluju, ze ten Vipec pujde i s podvozkem :-)
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Ono Kysi asi je vše dělat radši najednou vyjde to levněji.Nazbírej peníze a pak na to vlítni najednou.

Včera jsem mluvil s Liborem kvůli servisu co mi dělá v Dobríši na príšere a říkal že Gabkovi to vše pošle asi poštou protože já jedu na Sk až dlouho.
Nějaké ty auta doma jsou.
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

vynikajuce! :-) libor, posli mi aj sumu za cerpadlo a regulator.. a cislo uctu.
ak to bude aktualne, poslem ti adresu v ss...
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

takze konecne som sa odhodla napisat par riadkou ku tejto teme.

Libor mi upravenu ECU poslal uz pred par mesiacmi, ja som stihol nabehat nejakych nech nekecam 3500 - 4000km a vypalil par nadrzi benzinu. Co som si vsimol? Pravdu povediac len to, co sme cakali, resp o com Libor teoretizoval a to o stipku kulturnejsia spotreba. Naposledy na 57litrov som spravil 630km, bola to cesta na vychod a spat. Bolo aj blizko dvoch kil, aj kulturna jazda. Doteraz, s predoslou ECU som taky nabeh este nespravil... (neviem cim to je, ci mam tazku nohu, ale ja sa na menej ako 10 l neviem dostat, to sa musim velmi snazit a obmedzovat).
Co sa tyka vykonu, to fakt neviem. Chystam sa tam nahodit povodnu ECU, ci nejaky rozdiel pocitim.

ECU bola len vymenena kus za kus, nic ine sa nerobilo,.. Kdezto mozno by bodol regulator tlaku paliva, pripadne silnejsie cerpadlo. Ale kedze nam siahli na platy, tak to cele stoji a som rad, ze vladzem tankovat...
IS 300
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Tak ono se toho moc dělat s původní mapou nedá,ale to jsme si psali i řekli po telefonu. Jsem rád že předpoklad maličko nižší spotřeby vyšel dle předpokladu,s tím výkonem nevím,hybalo se s předstihem cca o 1-2st a to jen v některých místech. Někde okolo mid rpm by měl být vyšší kroutici moment. Ale v podstatě to dokázalo to o čem tu byla i debata několikrát,že je nesmysl s těmi ecu pro atmo cokoli dělat,zvláště při zabezpečení uložených dat v prom ecu.
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

ano :-), prave preto som od toho ani nic ine necakal, kedze sme sa otom bavili hodne vela :-) skusim sa dat na povodnu ecu, ze ake budem mat pocity...
IS 300
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

jedine ako sa da zmerat rozdiel ist na valce a zmerat pri oboch RJ ci je rozdiel,, subjektivny pocit je dost podriadeny tomu, ake boli poveternostne podmienky,, vietor, ,atd.. moj nazor,, valce niesu az tak drahe, ,a ten vykon tam zmerany je dost smerodajny,, samozrejme ideal by bol zmerat vykon na zotrvaku,, ale to by musel ist motor von.
Odpovědět

Zpět na „Celica“