Hledá se pokusný králík ;)
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Hledá se pokusný králík ;)
Protože z Dokyho auta zbyla ecu,tak jsem vyzkoušel co je na tom pravdy že jednotky denso nejdou čipovat. Nejdou. tedy tradičním způsobem. Musí se vyměnit oba epromy. Takže výsledek je zcela od základu přepsana ecu. Hledám tedy někoho kdo má chuť si ji vyzkoušet v autě. Mnou napsána mapa by měla mít na sériové konfiguraci motoru 132kw. Jednotku poskytnu ke zkoušce zcela zdarma. Dotyčný montáž pokud bude zdaleka zvládne sám,je to výměna kus za kus. Jediné co si bude muset koupit je silnější palivové čerpadlo a stavitelny regulátor tlaku paliva.(mohu dodat) Jo a je to pro celicy 6g s motorem 3sge 125,129kw. A uživatel by musel psát poznatky z testování.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja-ma: mě se nezdá věcí. palivové čerpadlo a regulátor bolt on je otázkou hodiny. Co se nejdřív zamyslet než se zeptáš? Co když to zkusí někdo kdo má 125kw. Tam jsou vstřiky kapacitně menší a naopak u 129kw předimenzovane. Úprava palivové mapy proběhla,ale nic západního. Hlavně jsem se věnoval přechodovym režimům,kdy původní mapa doslova topí motor palivem a hlavně úpravě předstihu. Ten je v originále dost konzervativní. 132je odhad. Možná to bude i trochu víc. Prostě to potřebuji vyzkoušet v normálním dlouhodobém provozu.
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No tak třeba ja bych do toho nešel. Myslím že yamaha to měla dobře otestované. A pokud to měli někde bohaté, tak asi měli proč. A pokud píšes změnit velikost vstřiku, tak bez af budíku je to blbost ne? Když nevíš jaký poměr tam bude. Taky tam ve finále nemusí být 132kw ale třeba jen 120kw že. Ale i více. No nebudu se do toho už montovat =) nerozumím tomu.
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
před 20 lety to byla technicka špička,dnes vykopavka. puvodní mapa ma 16x16 ja ji roztahl na 32x32 což odpovída dnešním běžnym standartum. jelikož jsem mapu přizpusobil určite dodavce paliva tak proto se musi doladit tlak. arf je pevně nastaveny v mapě,k jeho kontrole seriova lambda stačí. Daleko nebezpečnější jsou ty tve pokusy "na slepo" se zvyšovaním tlaku turba,fcd atd.ja_ma píše:No tak třeba ja bych do toho nešel. Myslím že yamaha to měla dobře otestované. A pokud to měli někde bohaté, tak asi měli proč. A pokud píšes změnit velikost vstřiku, tak bez af budíku je to blbost ne? Když nevíš jaký poměr tam bude. Taky tam ve finále nemusí být 132kw ale třeba jen 120kw že. Ale i více. No nebudu se do toho už montovat =) nerozumím tomu.
ja by som do toho isiel, ak by libor suhlasil... libor, pls, napis mi, ake budem mat naklady este s uvedenim do funkcnosti, co vsetko treba, .. a ak to doky donesie, resp to posles UPS-kou, tak suhlasim. popis, co ku tomu treba, pripadne to dodaj tiez. dakujem. ak teda suhlasis. ja rad experimentujem.
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nemyslim si, ja jedu porad na seriove mape, ktera je v ecu nahrana a pres jeji strop nelezu.
EDIT: tim nechci rict ze nevis co delas, nebo ze tomu nerozumis, to bych si nedovolil. Ale taky druha vec je to, ze ja si motor znicim vlastni vinou..
EDIT: tim nechci rict ze nevis co delas, nebo ze tomu nerozumis, to bych si nedovolil. Ale taky druha vec je to, ze ja si motor znicim vlastni vinou..
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Já jsem jen nabidl že jedu přes Slovensko ale až v dubnu Gabko za rodičema mám tam nějaké povinnosti ak sei domluv s Liborem a já když si půjdu po auto po kontrole tak to můžu mít v krabici v kufru.Popravdě nevím o co jde jen jsem dal Liborovi tu ECU když mi zbyla takže o dalších věcech netuším co s ní dělal.Prostě v tomhle je to vyšší dívčí á já tomu už nerozumím popravdě ale můžu to cestou někde vyhodit koncem dubna.
Nezničíš Jardo motor ne:-) to spíše někde opět budeš blbnout a vlastní vinou to někde opět pošleš jako já:-)ty jseš chronik.
Nezničíš Jardo motor ne:-) to spíše někde opět budeš blbnout a vlastní vinou to někde opět pošleš jako já:-)ty jseš chronik.
Nějaké ty auta doma jsou.