Nechci vyhodit x tisíc z okna aby mi pak doma ležela další převodovka

Něco co sem pohledal: tady
Jo, měla by jít lehce namontovat, krom převodovky je snad potřeba jenom jiná kulisa řazení, ale to mi někdo tvrdil, takže to není potvrzený. Dostal sem kontakt od PerryhoCZ (díky), ale mě to nehoří a navíc mám ještě doma, díky Pajošovi, snad funkční C150paul.knight píše:Zdravim, závěr z toho je, že by šla ta G6 namontovat, nebo to není lehce směnitelný ? Mám problémy se stávající a právě přemýšlím o výměně za G6 nejlépe někde dotaženou z Německa, teď jen abych ji netahal zbytečně.
Kdyz me ji menili, tak aji s kulisou, je to hlavne kvuli zpatecce.Rampa89 píše:Jo, měla by jít lehce namontovat, krom převodovky je snad potřeba jenom jiná kulisa řazení, ale to mi někdo tvrdil, takže to není potvrzený. Dostal sem kontakt od PerryhoCZ (díky), ale mě to nehoří a navíc mám ještě doma, díky Pajošovi, snad funkční C150paul.knight píše:Zdravim, závěr z toho je, že by šla ta G6 namontovat, nebo to není lehce směnitelný ? Mám problémy se stávající a právě přemýšlím o výměně za G6 nejlépe někde dotaženou z Německa, teď jen abych ji netahal zbytečně.![]()
V podpisu píšeš pravých 82 tisíc, tak co máš za problémy?
pokud vim, tak na netu se prodavaj G6 E11 s motory 1,4. (4E-FE)AlkyonE10 píše:ten 6sty supeň by nebyl marný na dálnici a takovéto cesty, ale utáhne to ten náš slabounky 4E-FE? Popřípadě za kolik yb se dala sehnat?
Rampa89 píše:Jo, měla by jít lehce namontovat, krom převodovky je snad potřeba jenom jiná kulisa řazení, ale to mi někdo tvrdil, takže to není potvrzený. Dostal sem kontakt od PerryhoCZ (díky), ale mě to nehoří a navíc mám ještě doma, díky Pajošovi, snad funkční C150paul.knight píše:Zdravim, závěr z toho je, že by šla ta G6 namontovat, nebo to není lehce směnitelný ? Mám problémy se stávající a právě přemýšlím o výměně za G6 nejlépe někde dotaženou z Německa, teď jen abych ji netahal zbytečně.![]()
V podpisu píšeš pravých 82 tisíc, tak co máš za problémy?
Musíš se dívat po Corolle E11, pochopitelně typ G6, výroba 99-01, musí to být ale už typ po faceliftu, kterej měl stejný motory jako E12. Rodiče mají taky 04 1.6 a na dálnici to taky točí okolo 4 tisíc při těch 130, vadí mi to tam snad víc než v E10john_smid píše:Dobrý den,
tohle je zajímavá debata, jenže já mám Corollu E12 (asi), výroba 2002/2003, s motorem 1,4 VVTi (4ZZ-FE). Je to 5 kvalt a na dálnici při 130 km/h točí cca 3800 otáček. Podle mě by ten motor 6° převodovku zvládl, jen nevím, jestli je možné ji tam hodit a z čeho, když do těchto motorů se sériově nedávaly?
Jestli víte, budu vděčný za radu. Kulisu řazení budu asi muset měnit stejně, protože je po předchozím majiteli vykvedlaná.