Jak nejlíp zazimovat

vše ohledně modelové řady MR2
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

i ZKOUŠET jezdit na holých (!) letních v zimě je magořina na předohrabu, natož na těch vašich. Chování svého vozu určitě neber jako vypovídající.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

jeste k tomu olejcku na gumy, s tim celkem opatrne -nekterej olej celkem tu gumu degraduje po case , doporucuju pouzit Silkal nebo neco podobnyho spis jako silikonovej bazy nez ropnej ja osobne sem si sehnal regum a ted na zimu takovej silikon s teflonem kvuli primrzani tak uvidime jestli jsem udelal dobre nebo ne , ten problem ze zatesnenim targy je dost castej no ale co se da delat :(
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Marty píše:i ZKOUŠET jezdit na holých (!) letních v zimě je magořina na předohrabu, natož na těch vašich. Chování svého vozu určitě neber jako vypovídající.
no jasně že gumy sou gumy ale přece je to moc silný a ten těžkej zadek ... nedá se to, na zimu nejlepší 1,3 -1,5 to se dá jezdit pod plným :D

a k oleji, no mám nějakej standartní noname silikon, ale všiml sem si že to stejně přimrzá
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

proto jsem dal ten teflonovej tak uvidime , a ten kdo jezdi na letnich i v zime a to mluvim celkove, je cvok :) - taky jsem lital a blbnul ale uz mi to prestalo bavit dal jsem vsude novy gumy a nerikam ze je to nejakej zazrak ale trochu poznat to je i pri normani jizde - navic moje MRcicka je tezce zazimovana a spi natoz ji tahat do tutech sracek na to mam jiny statny stroje kde mi nejakej pripadnej klepanec nebude tak vadit a to nemluvim o soli, staci ze uz jsem musel nastavit spodek dveri na mrce kdyz jsem ji delal jinak by to vylezlo pres novou barvu,
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

no výmluvy sou jak díra do prdele a má je každej...známe :roll: byl sem pryč a napadl během asi hodiny solidni zaprach, nechávat emerko někde přes noc je risk :lol: na to bych neměl... ty nervy.... dneska jak sem řekl tak sem udělal, mrcha je v garážce, už mi dneska zamrzla i anténa a dělá to fakt supr zvouček :lol: takovej libovej :lol:
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Dneska sem oživil pekelný sáně :) vyměnil olej, domluvil repas řízení a objednal stěrače a denní svícení :P už se pomalu chystám na sezonu
Po dvou měsících sem se docela fajn projel, celou zimu sem drtil 90 koní, taková úleva.......
Doufám že už to bezvládí definitivně skončí a předpověď je mi nakloněna :D
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

tak gratuluju :)

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

neblbni chlape narozeniny už sem měl :D
Odpovědět

Zpět na „MR2“