další problém
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
další problém
Po otočení volantu do plného pravého rejdu slyším při pomalé jízdě lupání, není to náhodou poloosa v prdeli?To by mě tak ještě scházelo...díky za zkušenosti a rady
Môže to byť aj homokineťák, ale skús len tak pre srandu pozrieť, či ti nedrie guma o vnútorný plastový blatník...možno hlúposť, ale napr. mne to vypilovalo peknú dieru do toho plastu v ľavom blatníku a rapkalo to práve pri plnom pravom rejde...a to som tam nemal nejaké extra jelitá...boli tam 215/45 R17 myslím 

Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
další problém
já tam mám běžný zimáky 185/65 takže tím to asi nebude, spíš to vidím na ten kloub po 190tisíci kilometrech, co se dá dělat a to mě ještě čeká asi sundání zadní nápravy kvůli 2blbým gumám na zadním příčným stabilizátoru
To by poznal, ale moznost to kazdopadne je. S homokloubem uz mam par zkusenosti a je to presne jak psal Lampárek. "lupani"
Mnohdy staci jen Do manzety nacpat novou vazelinu. No a pokud byde manzeta praskla tak urcite vymenit a kloub poradne vycistit tech benzinem.
Ovsem nebude to na dlouho, driv nebo pozdeji se to znovu ozve.
Dkonce nekteri profici prehazuji klouby mezi sebou, aby nelupaly kdyz treba prodavaji auto. Kdyz kloub zabira v opacnem smeru tak nelupe. Je vychozeny v tom opacnem
Mnohdy staci jen Do manzety nacpat novou vazelinu. No a pokud byde manzeta praskla tak urcite vymenit a kloub poradne vycistit tech benzinem.
Ovsem nebude to na dlouho, driv nebo pozdeji se to znovu ozve.
Dkonce nekteri profici prehazuji klouby mezi sebou, aby nelupaly kdyz treba prodavaji auto. Kdyz kloub zabira v opacnem smeru tak nelupe. Je vychozeny v tom opacnem
Avensis 2.0i 1998
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
další problém
to těch 1200kč radši obětuju ať mám zase na dlouhou dobu klid, je potřeba pak jet na geometrii:-o) po dnešku jich mám plný zuby
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
další problém
na e-catu nabízí od STARLINU, vím že to ale není žádná super kvalita