Muzeme se tesit na Celicu 8. generace
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
mužeme se těšit na novou selicu 8.generace
Interier dělal čech jménem Čech,první tři generace mají také náhon na zadek a přežili jsme i zimní období bez zimních gum,je fakt,že jezdí daleko víc aut než dřív,tak pokud jste se dostali mimo cestu nebo do protisměru byla věčí šance ,že nepojede jiné auto.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
gabko> no nerozumim moc tomu co jsi napasal ale jako musim říct, že ty barum polaris jsou velmi ale velmi hustý gumy... a sem rád že jsou made in czech-rep. ne jako letní barumky co mam made in spain... i když jsou taky jako nový a skvělý sem rád že si můžu koupit něco kvalitního českýho... a věř, že na sněhu jsou opravdu solidní nářadí... i teď v testech jsou continental na špičce... a to je to samý- podobnej vzorek, jinej název- aby blbouni nenadávali na Barum, ale znělo jim líp continental.... mně zní líp Barum. Takový názory, že Barum patří jen na škodovky atd hahahahahahahahahaha tak tohle může napsat opravdu jen debílek. Jsou to gumy špičkový kvality a maj špičkový technologie stejný jako ostatní- to proč lidi nadávaj je tim, že jsou zmanipulovaný marketingem konkurence- na mě ale marketing nefunguje (studoval sem ho 3 roky)- na mě funguje praxe a praxí Barum prošla na 1* jak v létě, tak v zimě. další výhodou je to, že kdyby někdo chtěl třeba náááhodou čornout "bezcenný krásný elektrony a gumy barum" tak dá na kostky auto co stojí vedle táááákže já budu, byl jsem, jsem a pak taky budu jen vysmátej.... vlastně sem rád, že je "jakoby nikdo nechce, že "
ps ještě k zadním náhonům.... kámoš kámoše dělá u dodge... a např. u challengera neni v nabídce absolutně nejsou!!! v nabídce zimní gumy!!! proč asi????? protože je to srágorka co patří v zimě do garáže. RWD
ps ještě k zadním náhonům.... kámoš kámoše dělá u dodge... a např. u challengera neni v nabídce absolutně nejsou!!! v nabídce zimní gumy!!! proč asi????? protože je to srágorka co patří v zimě do garáže. RWD
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
sem našel ještě jednu ztracenou studii... předek se mi líbí na tom konceptu, ale boky a zadek bych jaksi stejně "zvláčnil" podle tohodle konceptu... ale ty lampy bych nechal v linii... nějak jakoby "víš co"
this is XXX real ASS of celica 8g! "or imagine with in*line*lights" pass perfect french bananasholes
this is XXX real ASS of celica 8g! "or imagine with in*line*lights" pass perfect french bananasholes
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
jo pořád se mi líbí tahle pudelka víc než ta na konceptu v toky... tohle je ta pravá prdelka se kterou by se mělo pracovat... a ne s tim tentononcem podivně hranato- tentononc prostě. a znova, zmizík a znova... odborníci z francie co neuměj ani rozdělit zadní sedačky split seats dumbass zpět k ladnosti 5/6g žrouti hlemýždů
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
sci-fi micron modus
Našel jsem tuhle upravenou fotku se zatmavenýma lumpama... tak mě to inspirovalo na něco "drsnějšího" Já nevim, ale ty ostrý lumpové se mi nějak nezamlouvaj... tak sem vytvořil postupně tohle... líbí? nebo je to moc sci-fi? (je to amaterský--- nejsem grafik, ale pro představu to stačí material carbon off course lampy i lištička"
ještě by lampy mohly bejt krytý nerozbitným plexi a ty "kanony-hlavně" by byly pro efekt výsuvný samozřejmě s doprovodným zvukem "nabíjení samopalu"... s možností naklánění a štelování pro radost pilota...
příště se pokusim "poladit zadní partii... tam mi vaděj ostrý hrany na zadních světlech a absence decentního křídla... neni to prostě ideál...
ještě by lampy mohly bejt krytý nerozbitným plexi a ty "kanony-hlavně" by byly pro efekt výsuvný samozřejmě s doprovodným zvukem "nabíjení samopalu"... s možností naklánění a štelování pro radost pilota...
příště se pokusim "poladit zadní partii... tam mi vaděj ostrý hrany na zadních světlech a absence decentního křídla... neni to prostě ideál...
No docela by mě zajímalo jak by vypadali v předu dvojice světel jak to má 6.g. Nevim proč, ale prostě ta vizáž mi přijde magická.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
4 kukadla to je nádhera ale stejně nejcelikovější celica je 5.G ať si říká kdo chce co chce ale mrkačky už asi kuli bezpečnosti nikdy neuvidíme na novejch kcharech shitly
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
ještě mě to pořád baví... lehčí diodovej a poziční+blinkr lightning, tohle by se mohlo točit pěkně do kola, v závislosti na otáčkách boxeru
Myfune> tak to zkus tyhle 4 jsou teda fainový podle mě... ale třeba tě-vás taky něco napadne... nejdřív sem si řikal, že to bude pěkná blbost, když jsem začal a nakonec teda musim říct, že tyhle 4čočky s tim oblejším tvarem se k tomu autu hoděj "jak ulitý" ladí to jak s větráním v nárazníku, tak s bočníma oknama, tak i se zrcátkama a kapotou... prostě se všim, na rozdíl od těch původních.
Myfune> tak to zkus tyhle 4 jsou teda fainový podle mě... ale třeba tě-vás taky něco napadne... nejdřív sem si řikal, že to bude pěkná blbost, když jsem začal a nakonec teda musim říct, že tyhle 4čočky s tim oblejším tvarem se k tomu autu hoděj "jak ulitý" ladí to jak s větráním v nárazníku, tak s bočníma oknama, tak i se zrcátkama a kapotou... prostě se všim, na rozdíl od těch původních.
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
S tím musím jedině souhlasit,5ka je neopakovatelná se vším všudy. Ale kdyby neexistovala,tak by to u mně vyhrála 6ka.Jinak,když sem v roce 1995 kupoval 5ku,tak se jí říkalo Ferrari chudých. Design měl být od Bertoneho,ale v jeho práci sem to nenašel. Z Evropy ten design je určitě,japonský to není,ale je to Bertone,nevíte?martin.matess píše:4 kukadla to je nádhera ale stejně nejcelikovější celica je 5.G ať si říká kdo chce co chce ale mrkačky už asi kuli bezpečnosti nikdy neuvidíme na novejch kcharech shitly
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
http://www.geocities.jp/miz_rc/dezainn.html taliano opravdu ne-e Japan i think, právě že Japan s ferrari no heh... to je k smíchu přirovnání... ferrari byly vždycky hranatý s vyklápěčkama... právě že design 5g. je original. První přišel s dekorací karbonových lišt, designem kapoty u turbo verze se stylovým sosákem- kterej zkopírovalo subaru a cpou je na všechny auta. CS kapotu si klonujou zase "tuzeři". Interier je i na dnešní dobu ladnost a dokonalost sama, komfort, přehlednost,praktičnost-pohodička.
MR2 MK2 je "poor man's ferrari" lebo sa podoba na F355 a ma motor v sterde + RWD.
celica 5G to je unikat. krasa ze neverim ze je tak stara
raz dosiel do roboty straznik a pyta sa ma:
"marek to je vase auto?"
"ano preco? co mi ho dakto oskrel?"
"nie nie ja len ze kde ste na take ako brigadnik vzali. kolko stalo? 700? 800?"
"prosim? 700? za 700Eur ani favorita neozoeniem dobreho "
"700-800tisic SK!!!"
"jaaaj to ne, to je 17 rocna mrcha, stara. 100.000 maximalne "
"neverim"
"ukazem Vam technicak?"
2 sme ho tam museli presviedcat ze to nieje ziadna draha novotina. Nakoniec sme ho presvedcili ale hodnu chvilu si myslel ze ho ojebavame s tou cenou a vekom. Stale si myslel ze to je nove drahe auto
celica 5G to je unikat. krasa ze neverim ze je tak stara
raz dosiel do roboty straznik a pyta sa ma:
"marek to je vase auto?"
"ano preco? co mi ho dakto oskrel?"
"nie nie ja len ze kde ste na take ako brigadnik vzali. kolko stalo? 700? 800?"
"prosim? 700? za 700Eur ani favorita neozoeniem dobreho "
"700-800tisic SK!!!"
"jaaaj to ne, to je 17 rocna mrcha, stara. 100.000 maximalne "
"neverim"
"ukazem Vam technicak?"
2 sme ho tam museli presviedcat ze to nieje ziadna draha novotina. Nakoniec sme ho presvedcili ale hodnu chvilu si myslel ze ho ojebavame s tou cenou a vekom. Stale si myslel ze to je nove drahe auto
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
A to je přesně ten moment kterej na mě zapůsobil při koupi Celdy loni v prosinci. Procházím to v bazaru a tohle auto prostě vystupovalo z davu všech těch aut okolo. A když sem koukl na cenu vozu, tak jsem si chvíli říkal, že to je nějakej joke ne? Jako kdyby to byla funglovka, tak bych jen polkl slinu jako když jsem ještě studoval, ale tentokrát to mělo jinej konec
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999