no me to sviti.., takze jestli je to v zaruce...tak reklamovat v toyota servisu.. a ostatni veci by blikat nemely..ale me to taky blikalo, pak to zhaslo, vymenil jsem zarovecky a ted je to v klidu...PavelN píše:Přátelé, blíží se konec záruky mého vozu a nejsem si jistý, zda by měl být podsvícen regulátor světlometů, matně si vzpomínám, že ano. Jak to máte ve Vašem případě? Vzhledem k tomu, že zlobí i podsvícení regulace větrání (chvíli ano cvíli ne - při otáčení), rád bych zkusil uplatnit opravu v rámci záruky, protože na tříleté auto je tohle celkem divný. No divný, ona ta kvalita zpracování "soudruhů" z Toyotynení bůhvíjaká že?
No to by bylo nejlepší řešení a kde takový servis je? Já jsem kolem Brna, ale to učitě tam nebude, stačilo mě jen způsob přebírání nového vozu a jeden servis, od té doby je nechci vidětČepo píše:Měl jsem problém s podsvícením ovladačů topení. Auto bylo v záruce a to, že nesvítí jsem oznámil technikovi v servisu. Platil jsem jen žárovku cca 13,- Kč. Zavisí to na přístupu servisu. Pokud je solidní, udělá něco navíc pro zákazníka, ten je spokojen a přijde opět.
hele bud v klidu...auto je v zaruce, opravit to musi!! mel bys zaplatit max. za zarovku!! jinak muzes to zkusis sam..vygugluj si navod jak rozebrat stredovy panel a a zarovky si vymen..to je brnkacka a to kolecko na regulaco svetlometu by melo jit vyloupnout - bacha at si nepodres kolem toho kolecka palubku....takze hodne stestiPavelN píše:Pokusím se to "navařit" na záruku, ale moc tomu nevěřím. Zkoušel jsem jen informativně zjistit opravu občasného podsvícení zmiňovaného ovladače větrání a dostal jsem z aut.serv. odpověď, že pokud jde o vadnou žárovku, tak neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, musel by být problém v el.instalaci, což se snad nikdy nestalo. Je otázkou, kolik pracovních jednotek spolkne demontáž palubní desky, žárovky snad drahé nejsou. Ale vzhledem k tomu, že kdejaká prkotina stojí od "litru"
nahoru, nevím, nevím, budu muset popřemýšlet.
I tak děkuji za názory a Vaše zkušenosti.
Díkec za radu, ale nekupoval jsem funglovku, abych se v autě rýpal sám. Jen ať pěkně opravují mékánici z Toyoty, ještě na to mám měsícvibam píše:hele bud v klidu...auto je v zaruce, opravit to musi!! mel bys zaplatit max. za zarovku!! jinak muzes to zkusis sam..vygugluj si navod jak rozebrat stredovy panel a a zarovky si vymen..to je brnkacka a to kolecko na regulaco svetlometu by melo jit vyloupnout - bacha at si nepodres kolem toho kolecka palubku....takze hodne stestiPavelN píše:Pokusím se to "navařit" na záruku, ale moc tomu nevěřím. Zkoušel jsem jen informativně zjistit opravu občasného podsvícení zmiňovaného ovladače větrání a dostal jsem z aut.serv. odpověď, že pokud jde o vadnou žárovku, tak neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, musel by být problém v el.instalaci, což se snad nikdy nestalo. Je otázkou, kolik pracovních jednotek spolkne demontáž palubní desky, žárovky snad drahé nejsou. Ale vzhledem k tomu, že kdejaká prkotina stojí od "litru"
nahoru, nevím, nevím, budu muset popřemýšlet.
I tak děkuji za názory a Vaše zkušenosti.