votecc píše:"Auto je uvnitř velmi hlučné, stále někde něco bouchá, syčí a podobně, takže delší cesty není úplně vhodné.
Pokud chce někdo tiché auto na dlouhé cesty, tak se holt musí poohlídnout jinde. Ani by mne nenapadlo, že si někdo Speedstera koupí kvůli tomu.
votecc píše:Nového majitele může celkem i vyděsit jízda na silnici se štěrkem, který "bubnuje" do spodku vozu (ten je celý pokryt rovným plechem) hodně hlasitě

.
Proč tam asi ten "plech" je? Že by šlo o aerodinamiku - vztlak? Proč má třeba F1 stejně rovnej spodek? Ne, opravdu to není kvůli tomu, aby mělo vespod co bubnovat...
votecc píše:Auto je rozhodně vhodné pro milovníky adrenalinu, či i pro přijemné letní vyjíždky se staženou střechou po okreskách. Na dálnici není ideální, protože od cca 180-200 km/h při stažené střeše neslyšíte ani slovo i když spolujezdec hodně křičí."
Se staženou střechou se dostává do Speedsteru více turbulencí než do MR2 mkIII. To ale neznamená, že bych si v MR2 mkIII ve 200km/h s někým v autě pokecal. Není slyšet slovo ani v MR2 mkIII ani ve Speedsteru. Nehledě na to, že v takových rychlostech má člověk čumět raději na cestu a soustředit se než se spolujezdcem filosofovat nad např. Kantovým principem kategorického imperativu nebo teorii strun.
votecc píše:- Z vlasni zkusenosti vim, ze v MR2 nic neboucha, nesyci a pri 200 Km/ si mohu aniz bych vyrazne kricel povidat se spolujezdcem.
Ok, jsi prostě šťastný člověk...já už jsem nejspíš staršího data vydání a tak začínám nedoslýchat.
votecc píše:Protoze jsem jeden cas odebiral casopis tuning magazine, tak v cisle 05/2008 byl clanek o opel speedstru.Dale na internetu je spousta clanku o tomto voze, takze mozna o nem nevim tolik co ty ale ty zase nevis co vim ja.
Sorry za OT, me se speedster nelibi, co jsem zde o nem napsal za tim si stojim a kazdy at si koupi co chce ja bych volil MR2.
Každej si koupí co chce, to je jasný. Teda pokud na to co chce má i prachy

. Já tady rozhodně nechci vystupovat jako speedster fanatik. Jen dokážu na základě objektivních ukazatelů uznat, že Speedster je oproti MR2 jiná liga (stejně jako Nissan 300ZX nebo Supra).
Pro mě není rozhodně MR2 nedostižná modla.