Nová MR2 bude hybrid :-(

vše ohledně modelové řady MR2
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

votecc píše:"Auto je uvnitř velmi hlučné, stále někde něco bouchá, syčí a podobně, takže delší cesty není úplně vhodné.
Pokud chce někdo tiché auto na dlouhé cesty, tak se holt musí poohlídnout jinde. Ani by mne nenapadlo, že si někdo Speedstera koupí kvůli tomu.
votecc píše:Nového majitele může celkem i vyděsit jízda na silnici se štěrkem, který "bubnuje" do spodku vozu (ten je celý pokryt rovným plechem) hodně hlasitě :-).
Proč tam asi ten "plech" je? Že by šlo o aerodinamiku - vztlak? Proč má třeba F1 stejně rovnej spodek? Ne, opravdu to není kvůli tomu, aby mělo vespod co bubnovat...
votecc píše:Auto je rozhodně vhodné pro milovníky adrenalinu, či i pro přijemné letní vyjíždky se staženou střechou po okreskách. Na dálnici není ideální, protože od cca 180-200 km/h při stažené střeše neslyšíte ani slovo i když spolujezdec hodně křičí."
Se staženou střechou se dostává do Speedsteru více turbulencí než do MR2 mkIII. To ale neznamená, že bych si v MR2 mkIII ve 200km/h s někým v autě pokecal. Není slyšet slovo ani v MR2 mkIII ani ve Speedsteru. Nehledě na to, že v takových rychlostech má člověk čumět raději na cestu a soustředit se než se spolujezdcem filosofovat nad např. Kantovým principem kategorického imperativu nebo teorii strun.
votecc píše:- Z vlasni zkusenosti vim, ze v MR2 nic neboucha, nesyci a pri 200 Km/ si mohu aniz bych vyrazne kricel povidat se spolujezdcem.
Ok, jsi prostě šťastný člověk...já už jsem nejspíš staršího data vydání a tak začínám nedoslýchat.
votecc píše:Protoze jsem jeden cas odebiral casopis tuning magazine, tak v cisle 05/2008 byl clanek o opel speedstru.Dale na internetu je spousta clanku o tomto voze, takze mozna o nem nevim tolik co ty ale ty zase nevis co vim ja.

Sorry za OT, me se speedster nelibi, co jsem zde o nem napsal za tim si stojim a kazdy at si koupi co chce ja bych volil MR2.
Každej si koupí co chce, to je jasný. Teda pokud na to co chce má i prachy :D. Já tady rozhodně nechci vystupovat jako speedster fanatik. Jen dokážu na základě objektivních ukazatelů uznat, že Speedster je oproti MR2 jiná liga (stejně jako Nissan 300ZX nebo Supra). Pro mě není rozhodně MR2 nedostižná modla.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
votecc
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od votecc »

Ach jo uz jsem se k tomu opravdu nechtel vracet ale to se proste neda :-)

To co je zde rozepsano jsem nepsal ja ale psal to majitel vozu speedster. Uznavam, ze MR2 MK III vs Speedster je jina liga, ja osobne bych nechtel ani jeden z techto vozu ( MKIII hlavne kvuli vvt-i, prece jen 3sge je jina liga :-) )

Pro me taky neni MR2 MKII nedostizna modla, kdyz bych mel penize tak bych si urcite radeji v garazi blejskal Supru nebo jinou japonskou superlativu :-)

Ale je pravda, ze MR2 MKII bych jen tak neprodal, je to auto ktery ma dusi a potencial a nove generace uz ji prebijou jen stezi tod muj nazor ( ted nemyslim vykonem) .
-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 320i e36 vanos coupe - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

já už tady nechci do nikoho vyrejpávat-i když souhlasím s Tequillou
a teď jsme se konečně dostali k tomu o čem tahle debata od začátku byla, nebo měla bejt...
"Pro me taky neni MR2 MKII nedostizna modla, kdyz bych mel penize tak bych si urcite radeji v garazi blejskal Supru nebo jinou japonskou superlativu"
moch sem ti tam napoprvý doplnit třeba supru(která už jde koupit za 300.000,-), nebo mazdu rx7-cokoliv, jesti chceš klidně dvanáctsettrojku, ale speedster tam byl naschvál proto, že to je taky středomotor
Odpovědět

Zpět na „MR2“