uprava svetel u celici 5generace
uprava svetel u celici 5generace
zdravim mam celicu 5generace a chtel bych se zeptat jestli nekdo nevi jak se daj upravit predni svetla aby byli jen trochu podevreny
y love toyota celica
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pokud chceš dosáhnout tohodle, tak bys musel vyměnit paraboly za jiný(mimochodem tyhle mám pořád v garáži a sou k mání ) a zkrátit táhla od serv, ale pokud chceš jen tohle, tak stačí rozsvítit světla, pak dát přepínač zase do polohy aby zajely a v tu chvíli kdy pujdou dolů, zase rychle přepnout do první polohy(servisní, kdy ještě nic nesvítí), ale u starších celd de stejně většinou jedno světlo rychlejš než druhý a pak vypadá přiožrale
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- petiss2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A já si říkal proč mi vždy jedno zajede víc dolů než druhý. Dík za infogarfielld píše: u starších celd de stejně většinou jedno světlo rychlejš než druhý a pak vypadá přiožrale
Celica 2.0Gti r.v.90
http://motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
http://enzo-libami.webnode.cz/
http://motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
http://enzo-libami.webnode.cz/
a dotaz mam stejnou celdu jako mas na obrazku akorad 1.6 16v to je 6ta generace nebo 5gen jinak dikec to skusim kolik chces zaty paraboli 1mamzrezlou ale nevim jestli mam tu 5 nebo 6generaci myslim 6 ne pak je 7 ta ma4svetla a 8 to sou ty hranaty novy negarfielld píše:pokud chceš dosáhnout tohodle, tak bys musel vyměnit paraboly za jiný(mimochodem tyhle mám pořád v garáži a sou k mání ) a zkrátit táhla od serv, ale pokud chceš jen tohle, tak stačí rozsvítit světla, pak dát přepínač zase do polohy aby zajely a v tu chvíli kdy pujdou dolů, zase rychle přepnout do první polohy(servisní, kdy ještě nic nesvítí), ale u starších celd de stejně většinou jedno světlo rychlejš než druhý a pak vypadá přiožrale
y love toyota celica
jak se daji vlozit obrazky jak to mate vy?
chtel bych si taky vlozit obrazek meho milacka jak mate vy ale nevym jak prosim poradte diky
y love toyota celica
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
zkus sahnout dolu pod blatnik a hejbnout s nim takovym koleckem co je dole na motorku svetla - nekdy to kryjou plasty , pokud potom zase vyjede - tak prejizdi dorazy - to se da sestelovat a nebo se to stalo jen vyjimecne, nebo je tam koroze - procistit a prostriknout kontakty a nebo jako v mem pripade zacli prejizdet dorazy ( kontakty prejeli a potom tam nejde proud ) a ani po marnych pokusech jsem to nespravil ( nekdy to slo tyden a motorek a kontaky byly jako nove ) a tak jsem koupil jine a je klidraintran píše:ahoj kluci,jjsem tu novej,nvm proč ale levý světlo se mi neotevirá....predtím fungoval upe v poho...
pro vyndani svetla - vyklopit - samozrejme rozebrat parabolu - odpojit kabely - vyvlect , nahore jsou dva srouby - ty jsou videt a treti to svetlo drzi dole - da se tam dostat s dlouhym nastavcem na racnu po vyndani blinkru - je to fikane udelany
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
připrav se na to že pokud to světlo jednou vyndáš, tak už ho hned tak nenašteluješ správně zpět, zvlášt pokud si měl auto bouraný, naštělovat správně ty táhla, aby světlo vyjíždělo jak má a do správný vejšky je nadlidský úsilí, to samí platí o hornim krytu světlaraintran píše:tak ráno když jsem do něj bouchl tak se zvedl,ale pritom bylo slyset takovy vrzani a ted to nejde zace zavrit..vubec ji to neslusi ...nejspis je tam koroze.....díky za radu kluci:-)
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No vypadá to rozkošně. Ale mě tak napadá, že to potom asi dost blbě svítí ne? Nebo je možná úprava, aby to udělalo tohle, a po přepnutí nějakého čudlu normální polohu světel?
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000