uprava svetel u celici 5generace

vše ohledně modelové řady Celica
hurikein
Člen Týmu

uprava svetel u celici 5generace

Příspěvek od hurikein »

zdravim mam celicu 5generace a chtel bych se zeptat jestli nekdo nevi jak se daj upravit predni svetla aby byli jen trochu podevreny :?:
y love toyota celica
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

pokud chceš dosáhnout tohodle, tak bys musel vyměnit paraboly za jiný(mimochodem tyhle mám pořád v garáži a sou k mání ;) ) a zkrátit táhla od serv, ale pokud chceš jen tohle, tak stačí rozsvítit světla, pak dát přepínač zase do polohy aby zajely a v tu chvíli kdy pujdou dolů, zase rychle přepnout do první polohy(servisní, kdy ještě nic nesvítí), ale u starších celd de stejně většinou jedno světlo rychlejš než druhý a pak vypadá přiožrale :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

garfielld píše: u starších celd de stejně většinou jedno světlo rychlejš než druhý a pak vypadá přiožrale :)
A já si říkal proč mi vždy jedno zajede víc dolů než druhý. Dík za info ;)
hurikein
Člen Týmu

Příspěvek od hurikein »

garfielld píše:pokud chceš dosáhnout tohodle, tak bys musel vyměnit paraboly za jiný(mimochodem tyhle mám pořád v garáži a sou k mání ;) ) a zkrátit táhla od serv, ale pokud chceš jen tohle, tak stačí rozsvítit světla, pak dát přepínač zase do polohy aby zajely a v tu chvíli kdy pujdou dolů, zase rychle přepnout do první polohy(servisní, kdy ještě nic nesvítí), ale u starších celd de stejně většinou jedno světlo rychlejš než druhý a pak vypadá přiožrale :)
:D a dotaz mam stejnou celdu jako mas na obrazku akorad 1.6 16v to je 6ta generace nebo 5gen :?: jinak dikec to skusim :D kolik chces zaty paraboli 1mamzrezlou ale nevim jestli mam tu 5 nebo 6generaci :oops: myslim 6 ne :?: pak je 7 ta ma4svetla a 8 to sou ty hranaty novy ne :?:
y love toyota celica
hurikein
Člen Týmu

jak se daji vlozit obrazky jak to mate vy?

Příspěvek od hurikein »

chtel bych si taky vlozit obrazek meho milacka jak mate vy ale nevym jak :cry: prosim poradte diky :D
y love toyota celica
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

ulož-imageshack.us a pak odkaz zkopíruj do zprávy pomocí párovýho tagu IMG
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

5gen mrkacky, 6gen 4ocka, 7gen macicka.. :-) 8smicka sa mozno narodi, ak to tak aj japoci chcu..
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

na mojej pofaceliftovej sa tiez zatvaraju rozne rychlo a vyzera to pripito :)
Obrázek
raintran
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od raintran »

ahoj kluci,jjsem tu novej,nvm proč ale levý světlo se mi neotevirá....predtím fungoval upe v poho...
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

raintran píše:ahoj kluci,jjsem tu novej,nvm proč ale levý světlo se mi neotevirá....predtím fungoval upe v poho...
zkus sahnout dolu pod blatnik a hejbnout s nim takovym koleckem co je dole na motorku svetla - nekdy to kryjou plasty , pokud potom zase vyjede - tak prejizdi dorazy - to se da sestelovat a nebo se to stalo jen vyjimecne, nebo je tam koroze - procistit a prostriknout kontakty a nebo jako v mem pripade zacli prejizdet dorazy ( kontakty prejeli a potom tam nejde proud ) a ani po marnych pokusech jsem to nespravil ( nekdy to slo tyden a motorek a kontaky byly jako nove ) a tak jsem koupil jine a je klid

pro vyndani svetla - vyklopit - samozrejme rozebrat parabolu - odpojit kabely - vyvlect , nahore jsou dva srouby - ty jsou videt a treti to svetlo drzi dole - da se tam dostat s dlouhym nastavcem na racnu po vyndani blinkru - je to fikane udelany
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
raintran
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od raintran »

tak ráno když jsem do něj bouchl tak se zvedl,ale pritom bylo slyset takovy vrzani a ted to nejde zace zavrit..vubec ji to neslusi ...nejspis je tam koroze.....díky za radu kluci:-)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

raintran píše:tak ráno když jsem do něj bouchl tak se zvedl,ale pritom bylo slyset takovy vrzani a ted to nejde zace zavrit..vubec ji to neslusi ...nejspis je tam koroze.....díky za radu kluci:-)
připrav se na to že pokud to světlo jednou vyndáš, tak už ho hned tak nenašteluješ správně zpět, zvlášt pokud si měl auto bouraný, naštělovat správně ty táhla, aby světlo vyjíždělo jak má a do správný vejšky je nadlidský úsilí, to samí platí o hornim krytu světla :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Celi-johnny »

Obrázek
:twisted: :D
mara.mww
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od mara.mww »

Celi-johnny píše:Obrázek
:twisted: :D
tohle moje cecilie bohuzel neumi :(
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

No vypadá to rozkošně. Ale mě tak napadá, že to potom asi dost blbě svítí ne? Nebo je možná úprava, aby to udělalo tohle, a po přepnutí nějakého čudlu normální polohu světel?
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Odpovědět

Zpět na „Celica“