Nová MR2 bude hybrid :-(

vše ohledně modelové řady MR2
votecc
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od votecc »

ano ani na obrazku jsem speedstra nevidel ;-)haha No pokud jste z toho speedstra tak odvareny tak proc si ho neporidite misto MR2 ? Ja to nikomu neberu, at si kazdy jezdi v cem se mu libi ale sve nazory na speedstra proste mam takove jake jsem napsal.Tecka konec tematu speedster.

Co se tyce rychlosti tak jsem napsal vlastni zkusenost ale vidim, ze i ta se tu rozmlouva tak uz opravdu nevim :-) v MR2 MKII udelat 220 Km/h neni problem muzu porovnavat mam celicu vvti a tam nad 200 km/h je uz oproti 3sge velky premlouvani pujdes nepujdes ....pujde ale zdaleka ne tak rychle jako 3sge. A nebo mam oproti ostatnim ve sve MR2 nejaky specialni motor ktery se maskuje pod oznacenim 3sge ;-)

Ale vratme se k tematu viz.

http://www.autofun.cz/mr2-g-speed-3990/

400 koniku mr2 !

PS: dle radaru a gps mam tacho ok ....
-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 320i e36 vanos coupe - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
Lander
Člen Týmu

Příspěvek od Lander »

Já dal na dálnici kolem Vyškova 250 kmh, reálných, mám v autě nainstalovanou teletrii od Apexi, která zohledňuje velikost kol. Ale je pravda, že z 3sge mám cca 220 koní.
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

problém je v tom že tvý názory nevycházej z faktů, ale z toho co si prostě a jednoduše myslíš a když ti tady někdo ty fakta napíše tak na to opět reaguješ svejma názorama, původně tady měl sppedster posloužit jen jako příklad toho že než nesmyslně překopávat mr2 na mr2mkII za půl a více mega, tak je jednodušší a lepší si rovnou koupit auto, který má požadovaný údaje už z výroby-za stejný peníze.Tipuju, že když všichni zúčastněný maj mr2, tak ji asi chtěli a chtěj v ní jezdit-pouze to slepě neobhajujou jako nejlepší auto na světě, ale přiznaj, že mít na to víc peněz, tak by asi volili už něco jinýho-mr2 je supr volba za tyhle peníze a jedinej středomotor v týhle cenový kategorii.Já svoji mr prodávat nikdy nechci-protože mi to jako denní auto v kombinaci s letníma vejletama naprosto vyhovuje-jenom v klidu přiznávám, že pokud by se mi podařilo během dalších let našetřit na speedstera v turbu, rád bych si ho jako auto na vejkendy klidně koupil-teda pokud by mě za to manželka neumlátila pánví na palačinky...
co se týče tvýho jízdního výkonu-nevim co k tomu napsat-mrkni se do techničáku-jakou tam máš maximální rychlost a pak tady vysvětluj že s mr2 se na dvěstě dvacet dostaneš ani nevíš jak-je tichá a ani ti to nepříjde nebezpečný...
Lander jel sice se svojí mr2 250km/h-tomu věřím, protože ten má právě tu mr2 překopanou tipuju za těch 500 a víc tisíc s cenou auta a tipuju že ani von by ti nenapsal, že se u toho dloubal v nose a nevěděl nudou co dělat a tak rači začal ladit rádyjo
já mám mkII podle mě v supr stavu, ale fakt bych netvrdil, že si při jízdě ve dvěstě dvaceti připadám v pohodě-zkusil jsem to jednou a na dlouho mi to stačilo
votecc
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od votecc »

opet spatne :-) ber me prosim s rezervou

Za prve, ja jsem zde netvrdil, ze MR2 je tak moc ticha, ze neni pri 200 a vice slyset. Jen jsem tvrdil, ze se domnivam, ze bude rozhodne min hlucna v takove rychlosti nez speedster. Jinak ano MR2 je hlucna rozhodne mnohem vic nez moje Celica kde opravdu pokud si pustim radio neni motor nijak nad 200 KM/h dramaticky slyset a to jsou fakta protoze s tim autem jezdim kazdy den.

Za druhe, jasne kup si speedstra je to prece tvoje volba, ja bych si ho nekoupil nelibi se mi ale to je kazdyho vec.

Za treti, v technicaku mam maximalku 220 Km v hod. Mas tam snad neco jineho ? Dostat se na maximalku ( tachometrovou ) opravdu neni problem a to jsou taky fakta protoze s mr2 kdyz je hezky jezdim misto celiky.

Za ctvrte, ja mam mkII pomerne v hroznem stavu a nikde jsem zde netvrdil, ze bych se citil pri 220 km/h bezpecne a nudou bych nevedel co delat.Hlavni duvod jsou silene stare zimaky co tam aktualne mam na 14" origo kolech, jinak mi auto neprislo, ze by se nejak dramaticky chvelo nebo nedrzelo na silnici mel jsem jen strach to pokouset vic u tak stareho auta v takovem stavu a to jsou take fakta vlastni zkusenost.

PS: co se tyce speedstra, ze o nem tady tak horlive diskutujeme on ho snad nekdo mezi nama vlastni a ma tak dlouho aby o nem mohl psat takova fakta? Ja se domnivam, ze asi ne takze na tom budeme asi tak nejak panove stejne. Co jsme si kde precetli, nekdo ho videl nekdo se mozna i svezl ale to je asi tak vsechno nebo se snad pletu ??
-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to je přesně to o čem mluvím-na základě čeho se domníváš že bude speedster hlučnější než mr2?-ty se to prostě jenom domníváš a takový jsou zatím všechny tvoje poznatky-jako např. že bude poruchovej-protože je to přeci opel-přesto že ani nevíš že je to lotus s motorem z opla...
za druhé-od začátku mimo tebe nebyla celá debata o tom,který auto je hezčí-líbivější-ale o tom co má a nemá smysl-co se komu líbí je čistě subjektivní pocit
za třetí v techničáku mám maximálku kolem 240-mám čtvrtou revizi a ta měla maximálku vyšší.Dostat se na maximálku určitě není problém, ale na rozdíl od tvejch zážitků sem měl pocit že každou vteřinu umřu.Jezdil jsem např v Supře mkIV nebo v nissanu 300zx a v těhle autech vypadá rychlost 220km/h uplně jinak-připadá ti to že rychlost je daleko nižší.
za čtvrtý-tohle je tvoje předešlý vyjádření ohledně rychlosti, která je u tvýho auta maximální-"kdyz jsem se po nejake dobe podival na tacho s hruzou jsem zjistil, ze tam mam 220 Km/h 14" kola origo na nich stary hnusny zimaky a to jsem plyn nemel zdaleka seslapnutej na podlahu. A to je to 19 let stary auto a pri vysoke rychlosti si clovek muze v pohode povidat se spolujezdcem nebo poslouchat music...,
PS-nevím že by někdo s mr2 ještě vlastnil speedstera-ale ostatní, narozdíl od tebe si o tom něco alespoň přečetli, tudíž čerpaj fakta z nějakejch zdrojů a o tom se tu bavěj-kdežto ta tady neustále píšeš o tom co si myslíš a co se domníváš-takže sorry, ale nejsme na tom stejně, protože dle toho co si psal o tom autě nevíš fakt nic
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

nechte toho , tohle nema smysl :roll:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

ok
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

To opravdu smysl nemá :D. Vratmě se k původnímu tématu...
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
pupik.ml
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupik.ml »

hoši notak....každej jsme ňákej...jsme snad všichni příznivci jedné značky ne?, tak klid..kdo neni s TOYOTOU spokojenej at si koupí co chce ne? Na každym autě je svým způsobem něco krásnýho...a co se týče pocitu strachu při 220 za hodinu, je to jen dobře mít při takový rychlosti respekt z auta, podle mě na to má dost velkej vliv jak světlá výška tak celková velikost vozu a prostor v kabině, ale je to jen muj názor a nikomu ho nevnucuju...a neni lepší muziky než ta, co vám v případě emera hraje za zády....kurva ať už je jaro ne? :)
Toyota Mr2 SW20, 156 PS - heart affair
Brázda
Člen Týmu

Příspěvek od Brázda »

pupik.ml píše:hoši notak....každej jsme ňákej...jsme snad všichni příznivci jedné značky ne?, tak klid..kdo neni s TOYOTOU spokojenej at si koupí co chce ne? Na každym autě je svým způsobem něco krásnýho...a co se týče pocitu strachu při 220 za hodinu, je to jen dobře mít při takový rychlosti respekt z auta, podle mě na to má dost velkej vliv jak světlá výška tak celková velikost vozu a prostor v kabině, ale je to jen muj názor a nikomu ho nevnucuju...a neni lepší muziky než ta, co vám v případě emera hraje za zády....kurva ať už je jaro ne? :)
Tak to tedy souhlasím, s tím jarem. Stojí to jak mrcha v garáži, sem tam to nastartuju a nechám ohřát, popojedu a konec. Dnes jsou suché silnice, tak by to šlo, ale zase nemůžu vyjet z garáže kvůli sněhu - podvozek a boky. Zas....zima...
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

a co bych mel rikat ja :lol: :lol: :lol:
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

já už nic neřikám :lol: :lol: :lol: , já jezdim s mr2 každej den a de to, ale taková sranda jako v létě to samozřejmě není :D
votecc
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od votecc »

Jeste mi prosim dovolte posledni slovo ohledne speedstru kdyz jsem zde oznacovan, ze jsou to pouze me subjektivni dojmy.

vynatek speedster majitele vozu viz. link

http://moje.auto.cz/Twinsen/opel-speedster.html

cituji :

"Auto je uvnitř velmi hlučné, stále někde něco bouchá, syčí a podobně, takže delší cesty není úplně vhodné.

Nového majitele může celkem i vyděsit jízda na silnici se štěrkem, který "bubnuje" do spodku vozu (ten je celý pokryt rovným plechem) hodně hlasitě :-). Auto je rozhodně vhodné pro milovníky adrenalinu, či i pro přijemné letní vyjíždky se staženou střechou po okreskách. Na dálnici není ideální, protože od cca 180-200 km/h při stažené střeše neslyšíte ani slovo i když spolujezdec hodně křičí. "

- Z vlasni zkusenosti vim, ze v MR2 nic neboucha, nesyci a pri 200 Km/ si mohu aniz bych vyrazne kricel povidat se spolujezdcem.

Protoze jsem jeden cas odebiral casopis tuning magazine, tak v cisle 05/2008 byl clanek o opel speedstru.Dale na internetu je spousta clanku o tomto voze, takze mozna o nem nevim tolik co ty ale ty zase nevis co vim ja.

Sorry za OT, me se speedster nelibi, co jsem zde o nem napsal za tim si stojim a kazdy at si koupi co chce ja bych volil MR2.

Timto uzaviram tema speedstra jeste jednou se omlouvam, za OT ktere jsem opravdu nechtel takto rozvadet.

PS: Nissan ZX300 a Supra je jina liga.
-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

tedka když to tak čtu tak sem si vzpoměl na něco, že sem vlastně ani nikdy nejel se střechou dole 200km/h :roll:
jednou v létě sem vezl kámoše a tak sem tomu šlapal a ukazoval to a tak že...jenomže se střechou dole mě to nechtělo pustit nad 180km/h, vrtalo mi to hlavou ale co se děje ale přisuzoval sem to aerodynamice. Co vy na to? kolik jste jeli se staženou střechou nejvíc? :o
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

mno už sem tady nechtěl řešit nic aby nebylo zase zle-ale zase koukám že mám asi jinou mr2-já sem teda taky rozhodně nejel 200km/h bez střechy-počítám asi tak 160 max.-a už od sto deseti to na žádný hovory ani na poslouchání hudby nejni-počítám jako ve všech kabrioletech-ještě ke všemu s motorem uprostřed
to votecc-promiň, ale tohle byl první tvůj příspěvek, kde si prezentoval svůj názor na základě něčeho-to je pak jiná polemika, i když hodnotíš u toho auta veličiny který nikoho jinýho při koupi tohohle auta nebudou zajímat-hlavně znovu opakuju, že tahle polemika nebyla o tom jestli se někomu líbí nebo nelíbí speedster, ale o tom jestli nejni lepší si už za pětset a více tisíc koupit něco jinýho, než překopávat mr2 za pětset a více tisíc, když v koncovce stejně nebude mít tyto parametry...
ale ať si každej odělá obrázek sám
Odpovědět

Zpět na „MR2“