Ahoj lidi, je mi to líto , ale měli jsme nařízenou ivnenturu a tak jsme nemohl , končil jsem až v 16:00 . A mám ji až celý týden .hudyss píše:Takze Ja a Leo jsme si v Kolibe dali kafco a zase se rozjeli domu. Jinak se k nam nikdo bohuzel nepridal. Tak snad pristi rok to bude lepsi-)
Liberec
Můžete kouknout na www.CarshDesign.estranky.cz. Kde se jednou za půl roku stránky doplní o nové obrazy.
- MungoR
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Pro mě teď není vhodná doba. Dělám zkoušky a když zrovna nesedim v buse lbc pha tak se snažim nalejt si do hlavy všechny ty ptákoviny ze skript. Navíc Celica je uklizená v garáži - nechal sem ji před barákem jen týden po Silvestru a jak kolísaly teploty tak na ni krásně nateklo ze střechy a pak to i se sněhem zamrzlo v celkem souvislou ledovou vrstvu, fakt sem se nestačil divit. Rozmražování trvalo skoro 2 hodiny, ještěže máme vytápěný parkoviště v Plaze zadarmo
Takže počítám že zase vyjedu až sleze sníh a bude aspoň trochu jarní počasí.
Takže počítám že zase vyjedu až sleze sníh a bude aspoň trochu jarní počasí.
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
- mara.mww
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
to pocasi je na prd a jak si sam videl ja a ta moje radlice nejsme staveny na takovyhle pocasi . ja budu ready az sleze snih to pak budeme moct udelat nakej peknej sraz a mohlo by se udelat i klidne sraz Japoncu mam par kamaradu co maj Hondy tak by se treba mohlo dohodnout neco vetsihohudyss píše:tatk nevim zda to ted v sobotu dopadne? Lidi nemohou, pocasi nepreje a nikdo dalsi nenapsal, ze by se objevil.
- MungoR
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ani mi o tom bílym sajrajtu nemluvte, musel sem zas na rychlo do Prahy a po/ut/st pěkně sluníčko a celkem teplo. Neměl sem čas sledovat zprávy kde prej hlásili zase sněžení takže když sem se ve čtvrtek navečer vracel tak docela šok - od Boleslavi hustá vánice a na dálnici vyjetý celkem hluboký koleje takže cesta hrozná. Navíc mě to tentokrát pekelně klouzalo, ve městě sem lítal v každý zatáčce jak hadr na holi Ale nejlepší přišlo nakonec, zajel sem k baráku že auto odvezu pozdějc, jenže sem si nevšim že to je pod sněhem celý namrzlý. Na silnici sem se pak vyhrabával přes 2 hodiny lopatou a krumpáčem. No, a jako zlatej hřeb mě to při couvání do garáže konečně pořádně ujelo a já si jak trubka odřel pravej bok vzadu. Prostě paráda den
Celica VVT-I, 2001