Spinaci skřiňka? E10
Spinaci skřiňka? E10
čaute borci, mám takovej problém a netuším co by to mohlo bejt jestli jste se s tím někdo už nesetkal nebo neporadíte po čem jít...problém je: Včera z ničeho nic po vypnutí klíče a vyndání furt hraje radio hodiny jakoby nesvítí ale žhaví v pozadí a zapalovač funguje, přitom toto mi normálně fungovalo až při poloze na spínačce v té ACC když jsem ho otočil uplně před vytáhnutím-Lock, radio vyplo hodiny zhasly a zapalovač vypnut...Takže mě to teˇˇd mě trápí radio snad baterku nežere vyndám normal panel a tím ho vypnu,a akorát nemám tucha kolik mužou papkat ty hodiny tak na noc rači vypínám baterku...Jediné co mě napadá nějaký kikx v té spínačce za tou polohou ACC jinak dál poloha On apd... funguji jak mají.... P.S. nebo ohobl. už klíč-zoubky? P.S.2 - občas při pořádném zatlačení na kíček při vypínání jako by se to chtělo vynout ale radio jen problikne a zase hraje... Díky moc z názory a rady 

1.4 XLi 65Kw 16V r.v. 1994,stavitelnej volant,sedadlo řidiče,všechny okna v elektrice,alarm,posilovač...atd..