Spinaci skřiňka? E10

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
XLi
Řidič

Spinaci skřiňka? E10

Příspěvek od XLi »

čaute borci, mám takovej problém a netuším co by to mohlo bejt jestli jste se s tím někdo už nesetkal nebo neporadíte po čem jít...problém je: Včera z ničeho nic po vypnutí klíče a vyndání furt hraje radio hodiny jakoby nesvítí ale žhaví v pozadí a zapalovač funguje, přitom toto mi normálně fungovalo až při poloze na spínačce v té ACC když jsem ho otočil uplně před vytáhnutím-Lock, radio vyplo hodiny zhasly a zapalovač vypnut...Takže mě to teˇˇd mě trápí radio snad baterku nežere vyndám normal panel a tím ho vypnu,a akorát nemám tucha kolik mužou papkat ty hodiny tak na noc rači vypínám baterku...Jediné co mě napadá nějaký kikx v té spínačce za tou polohou ACC jinak dál poloha On apd... funguji jak mají.... P.S. nebo ohobl. už klíč-zoubky? P.S.2 - občas při pořádném zatlačení na kíček při vypínání jako by se to chtělo vynout ale radio jen problikne a zase hraje... Díky moc z názory a rady :)
1.4 XLi 65Kw 16V r.v. 1994,stavitelnej volant,sedadlo řidiče,všechny okna v elektrice,alarm,posilovač...atd..
XLi
Řidič

Příspěvek od XLi »

nikdo žádnej nápad? :idea: :roll:
1.4 XLi 65Kw 16V r.v. 1994,stavitelnej volant,sedadlo řidiče,všechny okna v elektrice,alarm,posilovač...atd..
Alliq
Manager Týmu

Příspěvek od Alliq »

no takova univerzalni rada, jestli se to pres neco nekostri, omrknout kabely co vedou ke spinaci skrince, ocistit kontakty, atd...
jinak jestli nema napad nekdo jiny, ja bych zacal timhle...
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
XLi
Řidič

Příspěvek od XLi »

musím zaťukat včera večer začala normal fungovat-... :shock: ...jinak jen pro info v toyotě mi řekli za el. část 1800,- a za mech. část2000,-...tak doufám že už bude ok.. 8)
Odpovědět

Zpět na „Corolla“