Přední světla KIT
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no nebyl sem si jistej, hodně lidí tak jezdí i s vyplýma což bych nechtěl
v podstatě mě napadlo že bych si koupil tenhle modul, a pak vychýlil světlo tak aby bylo rovně v té poloze jak bych to chtěl ale nevím zda-li by to pak šlo vytáhnout celý ven kvůli montáži no nevim nevim jestli by to k něčemu bylo když nad tím tak přemýšlím
na té stránce maj dobry ceny hlavně třeba sem si všiml pancéřovaných hadic asi za dvojku, nebo šroubů do hlavy do litra
v podstatě mě napadlo že bych si koupil tenhle modul, a pak vychýlil světlo tak aby bylo rovně v té poloze jak bych to chtěl ale nevím zda-li by to pak šlo vytáhnout celý ven kvůli montáži no nevim nevim jestli by to k něčemu bylo když nad tím tak přemýšlím
na té stránce maj dobry ceny hlavně třeba sem si všiml pancéřovaných hadic asi za dvojku, nebo šroubů do hlavy do litra
MR2 - světla od Rogue Motorsport
Původně jsem chtěl tu modifikaci s HID. Rogue Motorsport to nabízí v letošních cenách do CZ za 1000 GBP. Tolik do světel nemíním investovat.
Takže bych se rád přidal a chci koupi standardní kit (MR2, MK2, revize2, atmosférický motor, pro Evropu, řízení vlevo).
Ještě mi poslali upozornění, že teď mají DPH 15%, po novém roce budou mít 17,5%.
Takže bych se rád přidal a chci koupi standardní kit (MR2, MK2, revize2, atmosférický motor, pro Evropu, řízení vlevo).
Ještě mi poslali upozornění, že teď mají DPH 15%, po novém roce budou mít 17,5%.
honza
U toho KITu jsou kratší táhla a menší mezikusy mezi motorkem a táhlem. Toď vše. žádná elektronika jen jsou jinak propočítaný velikosti dílů vyklápění. Jinak vecer to svití jak prase.. Hodně velkej rozdíl.marcelus píše:helec a vysvětli tady vostatním jak jsi to předělal na ten sleepy eye kit, že ti světla svítí i povodevřený do půlky-zatím mi to nikdo přesně nevysvětlil jak se to předělává, díky
Toyota MR2 SW20 115kW
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to sem si myslel ze bude zkracena paka motorku, to verim ze to musi svitit jak blazen sou uzasny
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to ti verim vim co mi dalo prace nastelovat pouze ty kryci plechy svetel
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw