Project "CECIL" - ZRUŠENO :(
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No ze začátku to vůbec nechtěli řešit,...potom že to půjde přes firemní pojistku a začeal boj o čas,....po dvou a půl měsících co jsem napsal že v pondělí jdu k právníkovi a nebudu to řešit se mi ihned ozval pojišťovák a začalo se řešit.
Nakonec zaplatili sice ne celou sumu, ale co nadělám,.....jsem rád že už to mám skoro za sebou, ale jak jsem to viděl poprvé tak jsem měl slzy v očích, ale to si určitě dokážete představit.
Prostě jsem viděl před očima jedno velké JE TO V HAJZ.... a velká beznaděj,....od té doby je to už tři měsíce a za tu dobu jsem rezignoval.
Nakonec zaplatili sice ne celou sumu, ale co nadělám,.....jsem rád že už to mám skoro za sebou, ale jak jsem to viděl poprvé tak jsem měl slzy v očích, ale to si určitě dokážete představit.
Prostě jsem viděl před očima jedno velké JE TO V HAJZ.... a velká beznaděj,....od té doby je to už tři měsíce a za tu dobu jsem rezignoval.
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- 69..patrik
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Můj názor je jen názorem laika, ale přijde mi, že by zas nemělo bejt tak náročný tu střechu na té kastli spravit. Plechařině sice nerozumim, ale neproveditelný by to bejt nemělo. Jinak té firmě, pokud s nima třeba dlouhodobě nák nespolupracuješ, bych to rozhodně jen tak nedaroval a pořádně jim v tom vymáchal hubu. Samozřejmě v tomhle ohledu je základní jestli jste měli nějakou písemnou smlouvu od které by se dalo odrazit. Nejsem sice ani právník, ale kastli bych jim rozhodně nenechal přece jen je to tvůj majetek. Otázkou je jestli se jim dá dát na výběr, že by tu střechu na vlastní náklady opravili.
Ale chápu, že už jsi se s Dokym nějak domluvil. No každopádně je to škoda. Byl to moc pěknej pohled v tom vidu na úvodu.
Ale chápu, že už jsi se s Dokym nějak domluvil. No každopádně je to škoda. Byl to moc pěknej pohled v tom vidu na úvodu.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Mýlíš se cena takto zničené opravy kastle se ti nekolikanásobně prodraží a věř že pokuď to má být na veterána kterej má mít určitou hodnotu a ty máš taky jen určitej objem peněz že to tak nejde.
A dobrej právník v jakékoliv firmě tě po adekvátním zhodnocení tak vymáchá že tě přejde chuť na jakoukoliv opravu něčeho co již nikdy nebude půbvodní a natáhne jednání i na několi let vyrovnání a Tobě zůstanou oči pro pláč.Vím o tom ségra mi pracuje jako právník na ministerstvu a předtím dělala pro ombudsmana.....
Vše se dá opravit ale zdali jste si vědomi nákladnosti kompletní renovace do třídy A klasse většina asi ne.Já jsem se o tom dost bavil s Arniem a levně to rozhodně nevychází.Je to škoda že to dopadlo to tak jak to dopadlo.Myslel jsem že budou běhat 2 TA a bude běhat nakonec jen 1 a taky za cenu velkých obětí a financí a i díky v podstatě Arniemu že mi poskytnul možnost tím pádem dokončit tu moji.Renovace fakt není oprava a nejdůležitější část která na veteránovi tohoto ročníku je je kastle vše ostatní je sehnatelné ale dobrá kastle,nehlá, bez předchozí rány nebo ještě v slušném stavu je zbožím které je hrozně drahé a téměř rozumně nesehnatelné.
Jen důkladná plechařina na nehnutou kastli a následným pozinkem a anitkorosní ochranou spodlkem a duti se může úplně jednoduše vyšplhat na 100 000 Kč.Lak na veterána není 1,5 vrstvý ale klidně v případě ,,klavírního " laku i 5-6 vstvý a následně 2 vrstvý čirý a to něco již stojí.
Pozink karoserie taky. Opískování počáteční atd. atd. nevím zdali je většina z Vás s těma věcma srozumněna tak jak byl právě že i Arnie a taky já a proto pustit se do takhle hnuté karoserie je finanční past.
A dobrej právník v jakékoliv firmě tě po adekvátním zhodnocení tak vymáchá že tě přejde chuť na jakoukoliv opravu něčeho co již nikdy nebude půbvodní a natáhne jednání i na několi let vyrovnání a Tobě zůstanou oči pro pláč.Vím o tom ségra mi pracuje jako právník na ministerstvu a předtím dělala pro ombudsmana.....
Vše se dá opravit ale zdali jste si vědomi nákladnosti kompletní renovace do třídy A klasse většina asi ne.Já jsem se o tom dost bavil s Arniem a levně to rozhodně nevychází.Je to škoda že to dopadlo to tak jak to dopadlo.Myslel jsem že budou běhat 2 TA a bude běhat nakonec jen 1 a taky za cenu velkých obětí a financí a i díky v podstatě Arniemu že mi poskytnul možnost tím pádem dokončit tu moji.Renovace fakt není oprava a nejdůležitější část která na veteránovi tohoto ročníku je je kastle vše ostatní je sehnatelné ale dobrá kastle,nehlá, bez předchozí rány nebo ještě v slušném stavu je zbožím které je hrozně drahé a téměř rozumně nesehnatelné.
Jen důkladná plechařina na nehnutou kastli a následným pozinkem a anitkorosní ochranou spodlkem a duti se může úplně jednoduše vyšplhat na 100 000 Kč.Lak na veterána není 1,5 vrstvý ale klidně v případě ,,klavírního " laku i 5-6 vstvý a následně 2 vrstvý čirý a to něco již stojí.
Pozink karoserie taky. Opískování počáteční atd. atd. nevím zdali je většina z Vás s těma věcma srozumněna tak jak byl právě že i Arnie a taky já a proto pustit se do takhle hnuté karoserie je finanční past.
Nějaké ty auta doma jsou.
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Je to velká beznaděj tohle vidět. Nedovedu si představit jak bych zareagoval, kdyby se něco takového stalo mě Když si k autu vypěstujete vztah a najednou se všechny sny zbortí, tak to musí bejt neskutečně depresivní. Hlavu vzhůru, třeba se vše obrátí v dobré a bude novej projekt, kterej se zadaří
Celica 6.g. 1.8 červená "MIKAELA"