Doky píše:Gratuluju moc pěkný kousek vypadá moc hezky a pravdu povědět se mi více líbí Tvoje kapota a nárazník jak moje!Jsem zvědavej na podrobné foto,je to libovka.No vypadá to fakt že si vybudujeme veterán klub Celic.Ten interiér mi prosím nafoť pořádně do detailů prosím a když to budeš rozebírat tak taky ať vím i já co mělo a jak být uchyceno atd.Ne vše je v manuálu.A mně i chybí nějaké věci tak budu kopírovat od tebe.A dík za pomoc.Nyní jsem byl nucen udělat 6G vždyť víš jak jsem ti psal.Jinak jak již na fóre uvedl IDAHO,dávám svolení k TA22 přesunu do Dobríše nejsem schopen pri mém vytížení se do toho sám pouštět a nemám klempíře.Podcenil jsem svůj čas a práci,musím i studovat a odpočívat a den má jen 24 hod.Krásné auto, krásné!!!!
No tak jak to tak pozoruju tak sehant se dá celkem všechno jen vědět kde,....mám i náhradní kapotu, ale tu použiju, takže budu mít stejnou jako ty, ta co je na ni momentálně je zrezla zevnitř totálně, takže předpokládám že to drží pohromadě jen ten lak. Taky se mi více líbí ta turbo, ale asi se rozpadne,..no nic zřejmně udělám kopii,...bude to fuška.
Nárazníky mám taky 2x a ale nakonec zbyde stejně asi jen jeden,...stav nic moc,..všechno půjde do chromu,....udělám ještě nějaké detailní fotky jak nám holka rezne

ať vám to nadšení uvedu na pravou míru
Jen mám dotaz jestli někdo náhodou neví, kde se louhujou kastle, potřebuju jí naložit do lázně ať tu barvu a tu rez dostanu dolů a budeme vědět na čem jsme,....

Viděl jsem to kdysi na Discovery chanel jak renovují staré auta, tak to ponořili do takové lázně a vytáhli krásně čistý plech i bez rzi.