a je po toyote:-(
a je po toyote:-(
Lidi, prosim vas, nejezdete prosim se zapnutyma mlhovkama a dennim svicenim kdyz neni mlha. Oslni to ostatni kteri muzou zkoncit ve skape jako ja. Neni to moc prijemne.
Nejaky vocas jel v protismeru a svitil jak vanocni stromecek. Silnicde byla namrzla a ja najel ne nezpevnenou krajnici což me tak rozhodilo ze s tim uz nic neslo udelat. Dlouho se mi to darilo srovnavat, ale pak se to proste urvalo a uz jsem kacel stromky.
Co z toho plyne...? Mlhovky a denni sviceni za dobre viditelnosti a jeste na namamrzle silnici jsou na zabiti. Nevim proc to ti lidi zapinaji, proste nechapu. Vzdyt to musi vadit i jim...
Tady mala ukazka ja jsem dopadl. Postopne dodam lepsi foto i z mista nehody. Ted ty fotky jeste nemam.
Kdyztak piste nazory co s tim delat atd....
http://vojtaaa.rajce.idnes.cz/ach_jo/
Popř. kdyby mel nekdo zajem o auto na ND tak at se ozve. Pravdepodobne to tak asi bude. Nebo aspon napiste kolik si myslite ze bych za to mohl dostat. Ovsem musi to jit jako celek. Nemam kde rozebirat
Nejaky vocas jel v protismeru a svitil jak vanocni stromecek. Silnicde byla namrzla a ja najel ne nezpevnenou krajnici což me tak rozhodilo ze s tim uz nic neslo udelat. Dlouho se mi to darilo srovnavat, ale pak se to proste urvalo a uz jsem kacel stromky.
Co z toho plyne...? Mlhovky a denni sviceni za dobre viditelnosti a jeste na namamrzle silnici jsou na zabiti. Nevim proc to ti lidi zapinaji, proste nechapu. Vzdyt to musi vadit i jim...
Tady mala ukazka ja jsem dopadl. Postopne dodam lepsi foto i z mista nehody. Ted ty fotky jeste nemam.
Kdyztak piste nazory co s tim delat atd....
http://vojtaaa.rajce.idnes.cz/ach_jo/
Popř. kdyby mel nekdo zajem o auto na ND tak at se ozve. Pravdepodobne to tak asi bude. Nebo aspon napiste kolik si myslite ze bych za to mohl dostat. Ovsem musi to jit jako celek. Nemam kde rozebirat
Avensis 2.0i 1998
a je po toyote
hlavně že si celej
zdraví je přednější,to někdo na nahr. díly veme dej inzeraty

knedlo
Duležite je , ze jsi přežil, auta je fakt škoda, ale k tomu svícení máš pravdu , ale oni ti blbové co svítí to dělají buď z nevědomosti a nebo z frajeřiny, nechápu je a když je předjedu a rozsvítím zad.mlhovku tak to do mě perou dalkovýma, prostě na silnicích je dnes jen arogance a právo silnějšího, nevím jak tomu zabránit, jedině jim je vykopnout
Souhlasím, hlavně že ty si celej. Mě se to stává denně, jezdím hlavně večer a v noci,takže to mám každý den. A stane se vícekrát za jednu noc že v dálce za mnou jede auto a pere to na mě dálkovejma a ani blikání brzdovkama ho nepřiměje to zhasnout, když jsem několikrát spomalil, nechal se předjet a párkrát na něj blik tak na mě rozsvítil mlhovku a dupnul na brzdu. Mlhovky bych fakt nejraději vykopal, ono ty přední v té mlze ano moc nepomůžou,ale když jsou správně nastaveny tak nemůžou oslnovat,protože svítí před auto a hodně u země. Ale nechápu ty lidi. když proti mě vyjede auto v protisměru a trvá mu víc jak 5 vteřin než to zhasne? Co v tom autě dělají. No a ještě lepší je i to když má někdo světla seřízeny tak na ho... že mu svítí tak nahoru že i tlumeny oslnují, bliknete na něj a on si rozsvítí pěkně i dálkovy. Kolikrát sem si říkal že budu jak oni, zapnu dálkovy a vypnu je až doma.... Zajímalo by mě jak se tahle nehoda třeba posuzuje,protože se asi nedá dokázat že tě oslnilo auto. Taky sem měl párkrát namále,ale když se mi tohle stane,brzdím klidně na 60, protože když člověk nic nevidí, je to o hubu.
Toyota Carina E 2.0 GLI
ja na ty kokoty porad nadavam. Ono jasno a oni maj zapli mlhovky... vecer jedou ona zadna mlha a zase maj mlhovky... a kdyz to udela nekdo znamej a reknu jim proc to mas roznuty tak reknou ze je to hezky a ze policajti je nestavi... Jeste ze se ti nic nestalo... auto nekdo koupi na ND
zijete to je hlavni...

Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
S nevhodným použitím mlhovek plně souhlasím.
Nejhorší ale je, že v poslední době se rojí denní světla, která oslňují ještě více než ty mlhovky. A navíc to je přímo z automobilek, jako je např Audi, kde denní světla svítí stále (?!) i s hlavními světlomety.
Auto pěkně rozbité... ale hlavně že jsi přežil ve zdraví.
Nejhorší ale je, že v poslední době se rojí denní světla, která oslňují ještě více než ty mlhovky. A navíc to je přímo z automobilek, jako je např Audi, kde denní světla svítí stále (?!) i s hlavními světlomety.
Auto pěkně rozbité... ale hlavně že jsi přežil ve zdraví.
No ja treba mam denni svetla, ale jak uz zapnu parkovacky, tak zhasnou. Nekteri lidi je maji zrejme zapnute na pevno a me samotnemu to dost vadi, kdyz v noci nekomu sviti. A i u nas v Liberci jsou nektera auta jak vanocni stromecek. Pak denni svetla primo co montuji automobilky, bez potkavacek by mely byt denni a pri zapnuti potkavacek by se jejich intenzita mela snizit a maji byt jako pozicni.
No me taky moc mrzi, jak tva Toyotka dopadla
No me taky moc mrzi, jak tva Toyotka dopadla

T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Jojo, sklo je rozbite od dvirek airbagu.Gabo píše:Toyotky je skoda, ale hlavne, ze si v poriadku. Zdravie je to najcennejsieLen by ma zaujimalo, preco je rozbite aj sklo u spolujazdca - je to od airbagu?
Uvidim jak mi dnes napocita cenu znamy v servise...jestli to ma cenu a nebo to prodat. Otazkou zustava kolik bych za to mohl dostat.
Jen dodam k tomu sviceni...on mel zapnute jak mlhovkyy tyk i denni svbiceni. A nejsem si jistej jestli i dalky. Ono by to zas az takovy pruser nebyl kdyby nejel v protismeru a nevitlacil mne na krajnici. Uz pak neslo nic delat protoze silnice byla dost namrzla a auto se zacalo pretacet. Nejdriv se mi to darilo srovnavat, ale pak uz to stahla krajnice a bylo.
A to jsem nejel ani celych 70km/h. Clovek muze jezdit sebevic opatrne ale stejne se bajde nejaky magor...ach jo.
Avensis 2.0i 1998