Pochlubte se svojí Celicou
- Pavel Slepecky
- Navigátor
ooooh god almighty, ako ja len milujem kupe s motorom vpredu kde je kapota prekliato dlha a kokpit je takmer na zadnych kolesach
kludne by som obetoval tie 2 zadne sedadla na 5ke ak by sa kokpit posunul o par cm vzad, o L6 na predku ani nehovorim
ale to je komplet ina problematika a ine auto uz
prakticky supra :S

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak mám v autě konečně novou sedačku, je navařená na origo pojezdy,a le z atmosféry a jaxem potom zjistil tak atmosféra má kvůli tunelu jeden úchyt posunutej, takže se to muselo převařit, jinak paráda, sedí se vní mnohem líp, v zandku krásne cejtim co se pod autem děje, je dokonce i pohodlnější, jen se nahovno nastupuje a vystupuje a taky jí musim snížit, chybí mi tak 3cm nad hlavou abych si neflákl

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- mara.mww
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
ta sedacka je fakt krasna jenom do 3 dveraka trosku neprakticka a skoda ze nejsou 2 vypada to pak lip ja kdybych kupoval naky sport sedacky tak bych poridil radsi obe ale tak to je kazdyho vecgarfielld píše:tak mám v autě konečně novou sedačku, je navařená na origo pojezdy,a le z atmosféry a jaxem potom zjistil tak atmosféra má kvůli tunelu jeden úchyt posunutej, takže se to muselo převařit, jinak paráda, sedí se vní mnohem líp, v zandku krásne cejtim co se pod autem děje, je dokonce i pohodlnější, jen se nahovno nastupuje a vystupuje a taky jí musim snížit, chybí mi tak 3cm nad hlavou abych si neflákl
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
super grafe! ja jsem ted chvili jezdil s vybrakovanym zadkem a muzu rict ze s tim mym vyfukem to bylo jako WRC! takze ani nahodou, ale taky jak budu kupovat sedaky tak koupim asi pevne, stejne i takto si za me nikdo nesedne! 

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- mara.mww
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
www.carbonia.cz tam si dej Fk Automotive , interier a sedacky par je tam dokonce i pod 8 tacu za parDoky píše:Sem s tím kontaktem pokuď to není tajemství.Děkuju s úctou Doky
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ja_ma píše:super grafe! ja jsem ted chvili jezdil s vybrakovanym zadkem a muzu rict ze s tim mym vyfukem to bylo jako WRC! takze ani nahodou, ale taky jak budu kupovat sedaky tak koupim asi pevne, stejne i takto si za me nikdo nesedne!
Tak to by se něčim trochu vypolstrovalo, taky nemusim slyšet každej kamínek
2mara.mww: musim uznat že ceny sou to lákavý, bohužel styl těch sedaček už tolik ne
přidám ještě dvě fotečky, když sem se v garáži nudil, jen pro zajímavost, je to obyč samolepící tapeta a práce sní je příšerná, je dost tvrdá a nepodajná, zvlášt když máte v garáži kousek nad nulou

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)