Pochlubte se svojí Celicou

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Pavel Slepecky
Navigátor

foto

Příspěvek od Pavel Slepecky »

Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

ooooh god almighty, ako ja len milujem kupe s motorom vpredu kde je kapota prekliato dlha a kokpit je takmer na zadnych kolesach :) kludne by som obetoval tie 2 zadne sedadla na 5ke ak by sa kokpit posunul o par cm vzad, o L6 na predku ani nehovorim :) ale to je komplet ina problematika a ine auto uz :) prakticky supra :S
Obrázek
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

biscuit:dovolil jsem si male odlehceni :lol:
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

tak mám v autě konečně novou sedačku, je navařená na origo pojezdy,a le z atmosféry a jaxem potom zjistil tak atmosféra má kvůli tunelu jeden úchyt posunutej, takže se to muselo převařit, jinak paráda, sedí se vní mnohem líp, v zandku krásne cejtim co se pod autem děje, je dokonce i pohodlnější, jen se nahovno nastupuje a vystupuje a taky jí musim snížit, chybí mi tak 3cm nad hlavou abych si neflákl
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
mara.mww
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mara.mww »

garfielld píše:tak mám v autě konečně novou sedačku, je navařená na origo pojezdy,a le z atmosféry a jaxem potom zjistil tak atmosféra má kvůli tunelu jeden úchyt posunutej, takže se to muselo převařit, jinak paráda, sedí se vní mnohem líp, v zandku krásne cejtim co se pod autem děje, je dokonce i pohodlnější, jen se nahovno nastupuje a vystupuje a taky jí musim snížit, chybí mi tak 3cm nad hlavou abych si neflákl
ta sedacka je fakt krasna jenom do 3 dveraka trosku neprakticka a skoda ze nejsou 2 vypada to pak lip ja kdybych kupoval naky sport sedacky tak bych poridil radsi obe ale tak to je kazdyho vec :-)
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ale zase sklopny jsou drahy a jeste 2, a za ridice vetsinou nikdo neleze - aspon u me takze bych to resil podobne
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

sklopna je taky zase o něco těžší, navíc i přemejšlim že zadní sedačky vyhodim, takže tohle neřešim, btw ke spolujezdci zatim dávat nechci, přecejen se do ní ne každej vejde a v 50% jezdim sám
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

super grafe! ja jsem ted chvili jezdil s vybrakovanym zadkem a muzu rict ze s tim mym vyfukem to bylo jako WRC! takze ani nahodou, ale taky jak budu kupovat sedaky tak koupim asi pevne, stejne i takto si za me nikdo nesedne! :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
mara.mww
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mara.mww »

Pavo.B. píše:ale zase sklopny jsou drahy a jeste 2, a za ridice vetsinou nikdo neleze - aspon u me takze bych to resil podobne
tak to bych teda netvrdil ze sklopny jsou drahy vim kde sehnat par sklopnejch za 8000 a tenkrat meli slevu takze byl par sklopnejch za 4000
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Sem s tím kontaktem pokuď to není tajemství :lol: .Děkuju s úctou Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
mara.mww
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mara.mww »

Doky píše:Sem s tím kontaktem pokuď to není tajemství :lol: .Děkuju s úctou Doky
www.carbonia.cz tam si dej Fk Automotive , interier a sedacky par je tam dokonce i pod 8 tacu za par
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Dík tyhle znám, zajímalo mně zdali něco jiného jsi neobjevil :wink: ale i tak děkuju.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

ja_ma píše:super grafe! ja jsem ted chvili jezdil s vybrakovanym zadkem a muzu rict ze s tim mym vyfukem to bylo jako WRC! takze ani nahodou, ale taky jak budu kupovat sedaky tak koupim asi pevne, stejne i takto si za me nikdo nesedne! :wink:

Tak to by se něčim trochu vypolstrovalo, taky nemusim slyšet každej kamínek :) btw určitě di do pevnejch a nejlíp skořepinu, ta je i ještě lehčí, ona tahle sedačka když se k ní daj pojezdy atd.. tak je ve výsledku jen o málo lehčí než origo, čekal sem větší úsporu. Ale zase spolujezdec už pojezd nepotřebuje, tam bych to klidně okuchal, jen bude pak problém dostat se dozadu, holt kufrem :)

2mara.mww: musim uznat že ceny sou to lákavý, bohužel styl těch sedaček už tolik ne

přidám ještě dvě fotečky, když sem se v garáži nudil, jen pro zajímavost, je to obyč samolepící tapeta a práce sní je příšerná, je dost tvrdá a nepodajná, zvlášt když máte v garáži kousek nad nulou
Obrázek
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Ten pruh vypada fakt dobre :wink:
Celica 1,6STi
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“