Doky přestavba 6G 3S-GE na 3S-GTE/300-350 hp/ předokolka
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť při testování když jsem v podstatě zavřel wg a šel s tlakem na 1.2bar od 3500 se celica nedala vůbec řídit a po km jsem to sundal zpět na 0.8. Osobně mi je bližší koncepce rwd s motorem vpředu nebo rwd s motorem uprostřed -mr2 nebo fiat 127  jinak kdyby nás při té zmiňované projížďce chytila policie tak nás na místě zastřelí. Ovšem na to by ty jejich koncerny museli stačit.
  jinak kdyby nás při té zmiňované projížďce chytila policie tak nás na místě zastřelí. Ovšem na to by ty jejich koncerny museli stačit. 

jinak kdyby nás při té zmiňované projížďce chytila policie tak nás na místě zastřelí. Ovšem na to by ty jejich koncerny museli stačit.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp

"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Libi nyní se změníš na veteránistu  , dnes jsem se projel a netoužím rozvešat auto po jehličnanech v okolí stačí  to co tam je k svezení a po navýšení výkonu netoužím.Vždyť to bych přišel i  o rodní list.
 , dnes jsem se projel a netoužím rozvešat auto po jehličnanech v okolí stačí  to co tam je k svezení a po navýšení výkonu netoužím.Vždyť to bych přišel i  o rodní list.
A to co budeš stavět má jedno i druhé náhon na zadek

Gabko děkuju, ten nárazník se povedl měl jsem z něj strach je jak z fabriky.

, dnes jsem se projel a netoužím rozvešat auto po jehličnanech v okolí stačí  to co tam je k svezení a po navýšení výkonu netoužím.Vždyť to bych přišel i  o rodní list.
 , dnes jsem se projel a netoužím rozvešat auto po jehličnanech v okolí stačí  to co tam je k svezení a po navýšení výkonu netoužím.Vždyť to bych přišel i  o rodní list.A to co budeš stavět má jedno i druhé náhon na zadek

Gabko děkuju, ten nárazník se povedl měl jsem z něj strach je jak z fabriky.
Nějaké ty auta doma jsou.

No dostavba přestavba fiátku 127 s 2.0 TB místo zadních sedaček se zřejmně vzhledem k něčí sázce bude muset posunout do jiných dimenzí přeci jen někde y tři vteřiny manka budeme muset nahnat i když turbo by bylo IC taky a programovatelná jednotka bude stačit msq....Takže rekapitulace cca 400PS zhruba 400NM a váha 700kg a náhon na tu správnou nápravu  doufám že vše vyjde tak že příští sezona už bude v létě testovací a odjedeme nějakej ten sprintík aby se dalo z něčeho vycházet....
 doufám že vše vyjde tak že příští sezona už bude v létě testovací a odjedeme nějakej ten sprintík aby se dalo z něčeho vycházet....
A samozřejmně se těšim na renovace těch dvou krásek o kterých sme mluvily s tim počítám....příští týden se jdemem všichni kouknout a dohodnout renovaci dalšího veterána ale trošičku více staršího a trošku většího .-) tak doufám že se dohodnem a pustíme se z větší části do renovací veteránů
 s tim počítám....příští týden se jdemem všichni kouknout a dohodnout renovaci dalšího veterána ale trošičku více staršího a trošku většího .-) tak doufám že se dohodnem a pustíme se z větší části do renovací veteránů  toť můj sen...a stavba závodních-v provozu legálních strojů.....
 toť můj sen...a stavba závodních-v provozu legálních strojů.....  benzínu zdar
 benzínu zdar 

doufám že vše vyjde tak že příští sezona už bude v létě testovací a odjedeme nějakej ten sprintík aby se dalo z něčeho vycházet....
 doufám že vše vyjde tak že příští sezona už bude v létě testovací a odjedeme nějakej ten sprintík aby se dalo z něčeho vycházet....A samozřejmně se těšim na renovace těch dvou krásek o kterých sme mluvily
 s tim počítám....příští týden se jdemem všichni kouknout a dohodnout renovaci dalšího veterána ale trošičku více staršího a trošku většího .-) tak doufám že se dohodnem a pustíme se z větší části do renovací veteránů
 s tim počítám....příští týden se jdemem všichni kouknout a dohodnout renovaci dalšího veterána ale trošičku více staršího a trošku většího .-) tak doufám že se dohodnem a pustíme se z větší části do renovací veteránů  toť můj sen...a stavba závodních-v provozu legálních strojů.....
 toť můj sen...a stavba závodních-v provozu legálních strojů.....  benzínu zdar
 benzínu zdar 
Ok tohle je slovo do bitky, beru to za domluveno a jdu učinit adekvátní kroky a přesuny...... Libor po novém roce skočí po novej  ,,tajnej základ" a já skočím taky po věci které jsem si domluvil s Arniem.A vy ostatní pokuď do 16.1. vyjdou věci o kterých mluvím myslím že budete více jak mile překvapeni.Príšera je fenomén , přelud který se splnil ale tohle bude umění za to Vám všem ručím.Opět jsem si něco naprojektoval a bude to něco pro fajšmekry  sice  je to o studiu,o možnostech ošetření materiálů, možnostech technických atd.ale bude to stát za to.To garantuju jaks Doky jsem
 sice  je to o studiu,o možnostech ošetření materiálů, možnostech technických atd.ale bude to stát za to.To garantuju jaks Doky jsem  , A myslím že v ČR to bude unikátní záležitosti ohledně aut se znakem draka.Nechám to pod pokličkou ať to nezakřiknu a když se věci hnou tak to vše ukážu a vysvětlím.
, A myslím že v ČR to bude unikátní záležitosti ohledně aut se znakem draka.Nechám to pod pokličkou ať to nezakřiknu a když se věci hnou tak to vše ukážu a vysvětlím.
P.S.tak myslím že budoucí rok nás čeká hezká zábava taky.Něco končí a něco začíná!!!!

sice  je to o studiu,o možnostech ošetření materiálů, možnostech technických atd.ale bude to stát za to.To garantuju jaks Doky jsem
 sice  je to o studiu,o možnostech ošetření materiálů, možnostech technických atd.ale bude to stát za to.To garantuju jaks Doky jsem  , A myslím že v ČR to bude unikátní záležitosti ohledně aut se znakem draka.Nechám to pod pokličkou ať to nezakřiknu a když se věci hnou tak to vše ukážu a vysvětlím.
, A myslím že v ČR to bude unikátní záležitosti ohledně aut se znakem draka.Nechám to pod pokličkou ať to nezakřiknu a když se věci hnou tak to vše ukážu a vysvětlím.P.S.tak myslím že budoucí rok nás čeká hezká zábava taky.Něco končí a něco začíná!!!!

Došel mi  jinej termostat vzhledem k tomu že auto budu jezdit v létě tak to bude lepší.No a již se těším kdy budu moci po zimě namontovat křídlo a upravit ty silentbloky motoru, jezdit nyní nejezdím spíše jsem jen ve výjměčně teplý den vytáhl príšeru na malou projížďku a udělal si radost.Hrozně se teším na léto.
Pak hodím fotky termostatu má ho Libor.

Pak hodím fotky termostatu má ho Libor.

ja jsem tak rad ze vas znam
  ja jsem tak rad ze vas znam  

Jj, ještě že tu jste
  Jj, ještě že tu jste