Jo synapse je asi nyní to nejlepší co můžeš dát.Budeš spokojenej a cena není nikterak hrozná a rozdíl a o dalších věcech ani neříkám.A dokonce i Jarda to chválí tak to jsme rád Máš to stále krásné jak ze škatulky Jardo. Za chvilku si vyzkoušíš i synapse na pořádném autě a ne na GT4 4 kolku má už téměř každej
Já ho vpředu mám.Bez velkých nákladů.Jen jsem pak ještě musel trochu pozměnit vedení trubek.Turbo má myslím maličkou prodlevu oproti původnímu IC,ale nijak drastickou.Chladí výborně i ten origo.Co mi na něm vadilo je,že se při pomalejší jízdě(třeba ve městě)celý od motoru ohřeje a dýl mu trvá,než začne chladit.FMIC má i v létě vstupní část horkou a výstupní ledovou
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
Ano, to pod spolujezdkyní je zesilovač. Mě ten systém 10 repro v čeldě pořád hraje, i s originálním autorádiem na CD
No a s dílama je to horší. Většinou je kupujeme ze zahraničních eshopů. To co se nedá sehnat tam, tak kupuji origo v Toyotě... ( zatím jen termostat a nějaké gumové redukce )
musíš hledat... A co jsi vybral teda za výfuk?
RX7 FD single GT35R, street port, RA super seals, cca 450 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
mam maxi brutal fmic pri talku 1bar je paradne ledovej ale na druhou stranku lag je poznat a to dost jenze ja to auto nemam jako daily tak mi to neva... myslim ze pokud nechces jit na nejakej brutal ykon a das do narazniku mensi ic nez ja tak to bude fungovat v poho a lag nebude nejak znatelnej...