Celica
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: problem s prihlasenim na forum
nechtěj je, zvlášt ty originální sou děsný, trochu kloužou, v zimě děsně studí, v létě zase pečou a navíc se vnich děsně paří prdel, maj jen jedinou výhodu, když mi je kámoš poblil, tak to šlo snadno dlů...thorstein píše:najnovsie som zatúžil po koženych sedackach no uvidime

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
garfielld> naprostej souhlas... měl sem tu čest je mít taky v autě když sem celi kupoval... to co píšeš je recht, navíc ještě přidám, že jsou špatně sešívaný na sedáku- přesně tam kde se to nejvíc namáhá- pod prdelí maj míň švů- i když maj dvojitý!, než ty látkový- to vede k tomu, že se tam udělá "vlna" a ta začne praskat+ navíc ta imitace kůže praská vlastně po celý sedačce + sem zjistil, že jsou užší, než látkový a navíc víc vážej- o dost, což sem nepochopil. Navíc ty látkový jsou o hooodně měkčí, takže se tam pěkně prďka zaboří
Jediná možnost je, je nechat potáhnout opravdu kvalitní kůží- jako to udělal Greddy, ale kdo by to platil... navíc nikdy nemáš jistotu, že ty švy opět neprasknou po 1/2 roce.

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: problem s prihlasenim na forum
určite trojcestný Synapsethorstein píše:Pisem az teraz lebo sa mi nedalo prihlasit na forum cez firefox.., takze celda je pripravena na striekanie a uz je rozhodnute ze pojdu na nu polepy ako wrc.. dufam ze to dobre dopadnek tym vyfukom paci sa mi ten co ma ja_ma presne nieco take si chcem... A este jedna vec co vravite na blow of ventil? mate s nim niekto skusenosti?
![]()
a najnovsie som zatúžil po koženych sedackach no uvidime vsetko zalezi len od eury, ktorych nikdy nieje dost
Slubil som fotky viem daco s tym urobim.

BOV od HKS ca po roce ježdení ( záleží na tlaku a míře používání ) odcházejí membrány, u nás problém sehnat, dlouho čekáš ( pokud ji nemáš v zásobe ), ty čínské kopie většinou nedrží tlak už nové a stačí je profouknout pusou

( neříkám že ty HKS jsou špatné, sám sem ho dlouho mel a spokojený, dokud neodešla membrána.. )
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jinak tady slibeny rozdil
http://www.youtube.com/watch?v=858VxAD6hcM
a s tim BOVem souhlasim s Idahem, ten synapse vypada hooodne dobre

http://www.youtube.com/watch?v=858VxAD6hcM
a s tim BOVem souhlasim s Idahem, ten synapse vypada hooodne dobre

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nevedel jsem jak to nazvat, ja nevim, kazdopadne to min rvalo a rekl bych ze se mi ten zvuk i vice libil. no uvidime....stenky píše:sa mi to zda alebo bez toho absorberu to ma lepsi zvuk, s tym absorberom to znelo miestami dost ostro v otackach

sold..SUBARU IMPREZA WRX
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no tak bud jej budes muset navarit na IC a nebo budes muset koupit T hadici, jinak to tam nepujde.
tady foto jeste ze starym BOVem

a bud se to dava tak jako to mam a nebo hned na tu trubku co vede do IC, zalezi na tobe. Jinak co se tyce toho jaky, tak to ti neporadim, mel jsem pistkovy a ted mam membranu, muzu rict ze ten membranovy je lepsi. Ten synapse bude jeste lepsi, cenove se vyrovna tomu hks, zalezi na tobe..
tady foto jeste ze starym BOVem

a bud se to dava tak jako to mam a nebo hned na tu trubku co vede do IC, zalezi na tobe. Jinak co se tyce toho jaky, tak to ti neporadim, mel jsem pistkovy a ted mam membranu, muzu rict ze ten membranovy je lepsi. Ten synapse bude jeste lepsi, cenove se vyrovna tomu hks, zalezi na tobe..

sold..SUBARU IMPREZA WRX
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Synapse dodám za 6000kč. Cena je včetně dopravy,cla,dph. Nic lepšího v současné době na trhu neexistuje,výrobce má tento systém i patentovaný. Pokud máš zájem tak mi napis sz a domluvíme se. Muzes ho mít do 10dnů doma.
Naposledy upravil(a) libor12 dne pát 13.11.2009, 20:00, celkem upraveno 1 x.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp