zatím jsem tu bez pp nekoupil ale mám její fotky a je na ní tolik investic že nevím nevím a v dnešní době hlídanejch vonek...hmm nelajz bych si to asi.....ikdyž....lajz

sem partizán, ale k věci, lidi sou zmrdi a to co ty píšeš tak se mi stalo 2den co sem měl v kapse řidičák a řídil svou š120 tak taky jouda a nekecám v passatu b5 face pěkně s xenonkama si jel v prostřed kokotská zatáčka humus bláto no něco jako ty a já vymetl pangejt, jenže já narozdíl od tebe měl š120 offroad a v tom místě kde sem sjel do pangejtu byl mělkej takže sem ho "projel " a nic kromě šoku se nestalo, být to ale o 15-20 metrů dál tak sem se rozmlátil o můstek co tam byl přez pangejt a pomordoval bych se já a moji dva kámoši, jinak viděl sem dost bořenejch kár a viděl sem a jezdil sem v autech ze dvou kuů, a je to divnej pocit je to říkám narovinu ale viděl sem takovýhle auta pořádně udělaný a poznalo se to jen čtečkou, jinak tomu nic, nebylo, tvá čelda je samozřejmě opravitelné pokud nejsou zohejbaný šavle a je "jen " ta střecha tak to pujde ikdyž si mylsím že koupit jinou a tuhle si nechat do foroty by vyšlo levněji ale chápu vztah
jinak k tej geometriii nevím jestli si to už zkoumal ale myslím že by tomu nemuselo asi nic být, mam doma bouranou 6g do který pod úhlem 45 vlítlo viano v cca 60-70kmh a majitel vystoupil a já pak od něj auto koupil a po ose sním dojel z brna a klempíra řek že kačena je opravitelná takže, veřím že to pujde,, mám jěště nějaký zbytky dílů tak kdyžtak napiš co bys brauchoval
edit: kurva škoda takovej pěknej leštěnky nebouranej že se musela proměnit a zapadnout do tej "většiny" bouranejch